Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=3]Zabił psa, bo nie chciał się załatwić![/SIZE][/B]

[SIZE=2]Nie rozumiem, jak można tak się zachować?!

[url=http://www.mmpoznan.pl/2179/2008/11/13/zabil-psa-bo-nie-chcial-sie-zalatwic?districtChanged=true]Zabił psa, bo nie chciał się załatwić - Wieści - MM Moje Miasto[/url]
[/SIZE]

Posted

Mam mieszane uczucia co do tej sprawy:cool1:

Mozliwe, ze 57-latek nie panowal nad soba. Psy potrafia wyprowadzic z rownowagi chyba kazdego, ale to nie usprawiedliwienie dla tego czlowieka:shake:I ta GAŁĄŹ to byl chyba konar ! Ja sama mam jamnika (Dk i spolke;)),[U]ale watpie, zeby bicie psa, za takie `przewinienie` bylo normalne.[/U]

Ciesze sie rowniez, ze policja szybko zaaragowala na wezwanie.Czekam na dalsze informacje w tej sprawie

Posted

[B]"57-latek został zatrzymany. Mężczyźnie zostaną przedstawione zarzuty na podstawie Ustawy o Ochronie Zwierząt[/B]. "
Jasne już ja wizę te zarzuty pewnie będzie musiał wybulić pewną niewielką kwotę pieniędzy i wątpię,że skarżą go na więzienie :roll:

Posted

Skoro kilka dorosłych osób topi 40-to kilogramowego niedźwiadka (nie dość, że to młode zwierzę, to jeszcze pod ochroną) i dostają "w zawiasach", to czego w tym przypadku oczekiwać ... :mad:

Posted

Nóż się w kieszeni otwiera :angryy::angryy::angryy: Co za cholerny zwyrodnialec. Ciekawe tylko jaka kara go za to spotka... :angryy: Jakoś nie mam dobrych przeczuć w tej kwestii. Tyle dobrego, że się debil przyznał :mad::mad::mad: