agaga21 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='agpol']dzięki :) kaska idzie[/quote] to my dziękujemy w imieniu barona!:lol: Quote
pawel_wrl Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Z tego, co mówiła Aga, Baron chyba w przyszłym tygodniu jedzie do hoteliku. Bardzo ładny psiak. Zobaczę go, jak pojadę po Hektorka :) Zawiozę mu odżywki na wzmocnienie i glukozaminę na stawy. Chłopak ma pewnie zastane łapki od siedzenia w tym bunkrze. P.s. Co do deklaracji zobaczę jak będę stał po wplaceniu drugiej raty za hotelik Hekusia, muszę zrobić mu jeszcze komplet szczepień, ale myślę, że na 1-szego uda się jakieś 50zł wykombinować. Quote
agaga21 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']Już?? Ojej powiedzcie dokładniej co i jak? Cieszę się!.[/quote] karolcia, pisałam już wcześniej że [B]prawdopodobnie [/B]24 lub 25 czerwca;) Quote
martka1982 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Szok! Do mnie jeszcze nie dociera,że Baron - taka schroniskowa bieda na maxa pojedzie do hotelu i to dzięki Wam!!!! Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Arial][B]pokaż sie mały ..może jakaś cioteczka zrobi jeszcze jakiego bazara dla was ;)[/B][/FONT] Quote
fibi:) Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 "doszla dzisiaj wplata 10zl od karoliny roszonska. dziekujemy slicznie"- rosłońska:-) to moja wpłata,też deklarowałam że co miesiąc będę wpłacać więc chyba pierwszy post nie jest zaktualizowany.niestety tylko 10 zł więcej nie jestem w stanie:-( Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='fibi:)']"doszla dzisiaj wplata 10zl od karoliny roszonska. dziekujemy slicznie"- rosłońska:-) to moja wpłata,też deklarowałam że co miesiąc będę wpłacać więc chyba pierwszy post nie jest zaktualizowany.niestety tylko 10 zł więcej nie jestem w stanie:-([/quote] bardzo dziękujemy!:lol: ab-agnieszka jak znajdzie chwilkę to pewnie uzupełni pierwszy post jesli przez przypadek cię ominęła.;) Quote
Alicja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:podliczyłam nasz bazarek ...powinno spłynąć 146 zł :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:podliczyłam nasz bazarek ...powinno spłynąć 146 zł :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wspaniale!!!:multi: Quote
ab-agnieszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='fibi:)']"doszla dzisiaj wplata 10zl od karoliny roszonska. dziekujemy slicznie"- rosłońska:-) to moja wpłata,też deklarowałam że co miesiąc będę wpłacać więc chyba pierwszy post nie jest zaktualizowany.niestety tylko 10 zł więcej nie jestem w stanie:-([/quote] Fibi dziekujemy slicznie. Twoja wplata jest zapisana na pierwszej stronie. Nastepnym razem bardzo Cie prosze o wpisanie jeszcze w tytule przelewu swojego niku z dogomanii. Juz poprawiam pierwszy post i dopisuje Cie do do deklaracji miesiecznych:loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:podliczyłam nasz bazarek ...powinno spłynąć 146 zł :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][B]:oops: kurka 127zł bo 19 zł jest na CC z wystawionych książeczek Furciaczka [/B][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Alicja to i tak rewelacyjnie:loveu: Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jejku jaka bida :-( Biedactwo zapisuję sobie wątek Quote
ania z poznania Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Cioteczki, żegnajcie się z Baronkiem, w czwartek jedziemy do hotelu :lol:! Quote
Karolcia_ko5 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 w schronie wiedzą? Bo jak nie to moge przekazać.. Quote
ania z poznania Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Wiedzą, jestem w kontakcie z panią Martą. Niestety, w schronie, z którego odbieram transporter pracownicy są do 16, a ja za późno się o tym dowiedziałam:oops:. Ale w piątek na 100%. Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 :placz::placz: [SIZE=4]RATUNKU!!![/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=Red]PILNA SPRAWA![/COLOR][/SIZE][/B] OKAZAŁO SIĘ ŻE JEDNAK NIE MAMY TRANSPORTERA A BARON MIAŁ W NIM JUTRO JECHAĆ DO HOTELU. [SIZE=4][COLOR=Blue][B]BARDZO PROSZĘ O POMOC W ZORGANIZOWANIU TRANSPORTERA W OKOLICACH POZNAŃ/KONIN[/B][/COLOR][/SIZE] CHODZI O POŻYCZENIE NA JEDEN DZIEŃ! Quote
ab-agnieszka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Zrobilam przelew za Barona hotel 400zl dzisiaj poniewaz wyjeudzam na trzy dni i nie bede miala dostepu do internetu. Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='fioneczka']a co z transporterem ze schronu ?[/quote] nie ma. szukamy innego. Quote
Recommended Posts