Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego, co mówiła Aga, Baron chyba w przyszłym tygodniu jedzie do hoteliku. Bardzo ładny psiak. Zobaczę go, jak pojadę po Hektorka :) Zawiozę mu odżywki na wzmocnienie i glukozaminę na stawy. Chłopak ma pewnie zastane łapki od siedzenia w tym bunkrze.

P.s. Co do deklaracji zobaczę jak będę stał po wplaceniu drugiej raty za hotelik Hekusia, muszę zrobić mu jeszcze komplet szczepień, ale myślę, że na 1-szego uda się jakieś 50zł wykombinować.

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Już?? Ojej powiedzcie dokładniej co i jak?
Cieszę się!.[/quote]
karolcia, pisałam już wcześniej że [B]prawdopodobnie [/B]24 lub 25 czerwca;)

Posted

"doszla dzisiaj wplata 10zl od karoliny roszonska. dziekujemy slicznie"-

rosłońska:-) to moja wpłata,też deklarowałam że co miesiąc będę wpłacać więc chyba pierwszy post nie jest zaktualizowany.niestety tylko 10 zł więcej nie jestem w stanie:-(

Posted

[quote name='fibi:)']"doszla dzisiaj wplata 10zl od karoliny roszonska. dziekujemy slicznie"-

rosłońska:-) to moja wpłata,też deklarowałam że co miesiąc będę wpłacać więc chyba pierwszy post nie jest zaktualizowany.niestety tylko 10 zł więcej nie jestem w stanie:-([/quote]
bardzo dziękujemy!:lol: ab-agnieszka jak znajdzie chwilkę to pewnie uzupełni pierwszy post jesli przez przypadek cię ominęła.;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:podliczyłam nasz bazarek ...powinno spłynąć 146 zł :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wspaniale!!!:multi:

Posted

[quote name='fibi:)']"doszla dzisiaj wplata 10zl od karoliny roszonska. dziekujemy slicznie"-

rosłońska:-) to moja wpłata,też deklarowałam że co miesiąc będę wpłacać więc chyba pierwszy post nie jest zaktualizowany.niestety tylko 10 zł więcej nie jestem w stanie:-([/quote]
Fibi dziekujemy slicznie. Twoja wplata jest zapisana na pierwszej stronie. Nastepnym razem bardzo Cie prosze o wpisanie jeszcze w tytule przelewu swojego niku z dogomanii. Juz poprawiam pierwszy post i dopisuje Cie do do deklaracji miesiecznych:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:podliczyłam nasz bazarek ...powinno spłynąć 146 zł :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][B]:oops:
kurka 127zł bo 19 zł jest na CC z wystawionych książeczek Furciaczka [/B][/FONT]

Posted

:placz::placz:
[SIZE=4]RATUNKU!!![/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=Red]PILNA SPRAWA![/COLOR][/SIZE][/B]

OKAZAŁO SIĘ ŻE JEDNAK NIE MAMY TRANSPORTERA A BARON MIAŁ W NIM JUTRO JECHAĆ DO HOTELU.

[SIZE=4][COLOR=Blue][B]BARDZO PROSZĘ O POMOC W ZORGANIZOWANIU TRANSPORTERA W OKOLICACH POZNAŃ/KONIN[/B][/COLOR][/SIZE]
CHODZI O POŻYCZENIE NA JEDEN DZIEŃ!