Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [FONT=Arial]moja wpłata będzie razem z bazarkowymi ...czekam na spłyniecie pieniązków bazarkowych [/FONT] Quote
agaga21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='mariamc']Dziewczyny, stówkę za czerwiec wpłacę we wtorek , mam urwanie głowy z otwarciem schroniska 03.07. i jeszcze kontrola WIW, mój powiatowy chce się pochwalić nowym schroniskiem;)[/quote] danusiu, czy można liczyć na jakies zdjęcia waszego superschroniska na dogo?:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Oszly do mnie pieniazki od aga-krzys 10zl na barona oraz 400zl na bande bogatynska od jednej bardzo hojnej cioteczki. Wieczorkirm wpisze wszystko w pierwszy poscik i uzupelnie watek rozliczeniowy. Dzieki wielkie:loveu: Quote
ewatonieja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Baron chociaż w weekend Cie podniosę:cool3: na razie psiak nie szuka domu, więc ten watek ma charakter czysto informacyjny? jakiej pomocy potrzeba?-nawiązuje do tematu watku Quote
agaga21 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='ewatonieja']Baron chociaż w weekend Cie podniosę:cool3: na razie psiak nie szuka domu, więc ten watek ma charakter czysto informacyjny? jakiej pomocy potrzeba?-nawiązuje do tematu watku[/quote] potrzeba pomocy finansowej bo na samego barona nie mamy uzbieranych deklaracji miesięcznych na opłacenie całej kwoty w hotelu. Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [FONT=Arial]Aga wpłaciłam na konto 127 zł z Bazarku i moje 10 zł czyli 137 zł .[/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 dziekuje Alicja juz je dostalam:loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='ab-agnieszka']dziekuje Alicja juz je dostalam:loveu:[/quote] [FONT=Arial][B]:evil_lol: biegły po łączach :multi:[/B][/FONT] Quote
anastacia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a co z moimi paroma grosikami z figurek na BB ??:oops::oops::oops: Dotarły bidoki?? Quote
ab-agnieszka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Tak doszlo 33zl:loveu: Zaraz dopisze wplaty na pierwszej stronie Quote
agpol Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Cudny chłopak :loveu::loveu: i tak niesamowicie wpatrzony :crazyeye: w przewodnika, należy mu się naprawdę mądry człowiek Quote
pawel_wrl Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Rozmawiałem dzisiaj z "Bogatynią" :) przez tel. Marek powiedział, że z Baronem trzeba sporo popracować. Pies jest bardzo pewny siebie, ma twardy charakter. Konieczny będzie trening posłuszeństwa i tłumienie obecnego popędu obronnego. Jest nieufny w stosunku do obcych. W przyszłości pies raczej dla doświadczonego przewodnika. Quote
papunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Właśnie przelałam pieniądze z mojego bazarku na bogatyńskie psiaki 181zł --> Agnieszko podziel wg uznania:evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='papunia']Właśnie przelałam pieniądze z mojego bazarku na bogatyńskie psiaki 181zł --> Agnieszko podziel wg uznania:evil_lol:[/quote] ho,ho! dziękujemy bardzo! Quote
ab-agnieszka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='papunia']Właśnie przelałam pieniądze z mojego bazarku na bogatyńskie psiaki 181zł --> Agnieszko podziel wg uznania:evil_lol:[/quote] Dzieki ogromne.:loveu: Quote
agaga21 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=AyYROh_GoII]YouTube - Baron87 mpeg2video[/url] Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [FONT=Arial][B]Baron piękny :loveu:ale pan jaką ma krzepe ...ja tak Ozzym nie huśtnę :shake:[/B][/FONT] Quote
mariamc Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Podajcie mi dane do przelewu za czerwiec, gdzieś posiałam a na koncie nie umiem odnależć:oops: Quote
agaga21 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='mariamc']Podajcie mi dane do przelewu za czerwiec, gdzieś posiałam a na koncie nie umiem odnależć:oops:[/quote] wysłałam ci pw Quote
ab-agnieszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Baron jest naprawde pieknym psem. Rewelacyjna ma postawe wie ze jest silny. Zakochany po uszy w Lukaszu swiata po za nim nie widzi. Quote
mariamc Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Agaga, Inez de Villaro będzie robić wątki z naszego schroniska, ja nie mam czasu. Zaraz prześlę Ci na PW artykułz otwarcia i zdjęcia , które robili "seterowaci" Quote
Recommended Posts