Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mariamc']Dziewczyny, stówkę za czerwiec wpłacę we wtorek , mam urwanie głowy z otwarciem schroniska 03.07. i jeszcze kontrola WIW, mój powiatowy chce się pochwalić nowym schroniskiem;)[/quote]
danusiu, czy można liczyć na jakies zdjęcia waszego superschroniska na dogo?:cool3:

Posted

Oszly do mnie pieniazki od aga-krzys 10zl na barona
oraz 400zl na bande bogatynska od jednej bardzo hojnej cioteczki. Wieczorkirm wpisze wszystko w pierwszy poscik i uzupelnie watek rozliczeniowy. Dzieki wielkie:loveu:

Posted

[quote name='ewatonieja']Baron chociaż w weekend Cie podniosę:cool3: na razie psiak nie szuka domu, więc ten watek ma charakter czysto informacyjny? jakiej pomocy potrzeba?-nawiązuje do tematu watku[/quote]
potrzeba pomocy finansowej bo na samego barona nie mamy uzbieranych deklaracji miesięcznych na opłacenie całej kwoty w hotelu.

Posted

Rozmawiałem dzisiaj z "Bogatynią" :) przez tel. Marek powiedział, że z Baronem trzeba sporo popracować. Pies jest bardzo pewny siebie, ma twardy charakter. Konieczny będzie trening posłuszeństwa i tłumienie obecnego popędu obronnego. Jest nieufny w stosunku do obcych. W przyszłości pies raczej dla doświadczonego przewodnika.

Posted

[quote name='papunia']Właśnie przelałam pieniądze z mojego bazarku na bogatyńskie psiaki 181zł
--> Agnieszko podziel wg uznania:evil_lol:[/quote]
ho,ho! dziękujemy bardzo!

Posted

Agaga, Inez de Villaro będzie robić wątki z naszego schroniska, ja nie mam czasu.
Zaraz prześlę Ci na PW artykułz otwarcia i zdjęcia , które robili "seterowaci"