Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

andzia69 napisał(a):
strasznie smutny na tych zdjęciach......ech:( co z nim będzie...czy znajdzie sie taki ktoś jak Łukasz, zeby umiał zapanować nad tym psem?

Andzia, nie smutny, on ma taką minę jak jest skoncentrowany.
No a w Łukaszu totalnie zakochany, jak jest zimno to są brane do domu, Baron cały czas leży przy Łukaszu i jego się trzyma, Dixon przy Marku.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

kurcze ja na miejscu Barona też bym się jednej osobie oddała kurcze ale to tylko ja, ja sobie mogę mówić bo jestm człowiekiem i nie przeżyłam tego co On.
Na miejscu wydał się dumny i wielki a zarazem niósł ze sobą powiew gniewu... nie chciał wyjść z budy :(
rozmawiałam z Panem Markiem na jego temat i żeczywiście tylko Łukasz może go mieć nie ma szansy ja tak twierdze i pewnie wiele innych osób, a szkoda bo przepiękny psiak :(

• 2 weeks later...
Posted

kochani, pomimo problemów finansowych w jakie wpędziła nas ab-agnieszka, nie możemy przejść obojętnie obok tego psa!

bierzemy pod opiekę kolejną biedę. psiak ma jechać do hoteliku w szczecinku.
NIE MAMY TRANSPORTU WROCŁAW-SZCZECINEK!!!
POMOCY!!!

proszę też o pomoc finansową, deklaracje, bazarki na borysa choćby po 10zł.
do zebrania miesięcznie mamy 200zł. to nie tak dużo a dla tego psa to cena życia!!!

wątek borysa:

http://www.dogomania.pl/threads/178775-Kolejny-szkieletor-bullowaty-liczy-na-cud-pomA-A