szajbus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jasne, lepiej dmuchać na zimne. Domki Misiek czeka!!!!!!!!! Quote
Gosiapk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 co się dzieje z Misiem? Są już wyniki badań? Quote
Niewiasta_21 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak, wyniki Misia są w porządku. Odezwały sie sprawy hormonalne. Misio bedzie musiał iśc do kastracji. Narazie jednak dochodzi do siebie,musi nabrac sił. Quote
olgaj Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pozwole sobie prosic Was o pomoc finansowa, Ze wzgledu na szereg badani ktore musiał przejsc Misiek i pobyt w lecznicowym szpitaliku, znowu toniemy w długach. Kastarcja tez musi sie odbyc u najlepszego specjalisty. Mysle, ze kazdy rozumie, ze zabieg w tym wieku jest obciązony strasznym ryzykiem, dlatego nie mozemy w tym przypadku oszczedzac, musi byc pod najlepsza opieka, a do tego potrzebne sa fundusze. Bardzo prosimy o pomoc. Nie damy rady. Quote
szajbus Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ciesze się, ze wyniki są ok Na razie niestety nie mogę wspomóc. Moja kieszeń świeci pustkami:placz:. Podniosę chociaż . Quote
hanka456 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Misio jest u mnie w domu. Trudno o nim pisać, bo to bida jest ogromna. Pierwsze badania były zrobione, ale to ni ekoniec. trzeb arozwiązać tajemnicę jego nienaturalnej chudości. Misio wygląda jak szkielet, chociaż je za dwóch albo trzech. Zjada wszystko co się nadaje do jedzenia. Przerabia to w tempie błyskawicznym. Siusia jak nie wiem co i kupy kilka razy dziennie. Poza tym piękne brązowe oczy Misia nie są już brązowe, a zakryte mgła. Misio przestał widzieć. Misio również nie słyszy albo słyszy bardzo słabo. Misio porusza się w swoim tylko dla siebie wiadomym swiecie. Chodzi w kółko po mieszkaniu jakby uczył się rozkładu i chciał zappamiętać gdzie co jest. Nie wydaje z siebie żadnego dźwięku. Nie szczeka, nie mruczy nic, Cisza, po prostu cisza. Szereg badań przed nami. Będziemy usiłowali docieć przyczyny tego niedomagania. Wiele wydatków. Dlatego tak jak Olga napisała prosimy o wsparcie finansowe. Bardzo się ono nam i Misiowi przyda. Quote
ewatonieja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 przydały by sie zdjęcia miska zebysmy mogli zobaczyc jak rzeczywiscie wygląda Quote
olgaj Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zmiencie temat na apel o fundusze na ratowanie Miska jesli mozecie. Quote
hanka456 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Zmienię tytuł. Misiek napewno był psem kanapowym. Tylko kanapa wchodzi w grę i kolana. Mimo tego, że nie widzi stara się wdrapywać na moje kolana, zwija w kłebek i przesiaduje bez ruchu. Quote
szajbus Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Misiek prosi o dom i wsparcie finansowe Quote
ewatonieja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 rzuciło mi się chyba na oczy myslałam ze Misiek ma 2 watki ale ten drugi był Miłka:roll: nie tylko psiaki maja problemy ze wzrokiem MISIU W ODPOWIEDNICH REKACH, WIEC MUSI DOJŚC DO ZDRÓWKA :razz: Quote
szajbus Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Misiaczku wracaj do zdrówka i pros o domek Quote
Gosiapk Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jak wygląda sprawa zdrowia Misia i jego finansów na leczenie? Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-ciuszki-fatalaszki-dla-fpr-zwp-do-28-02-zapraszam-132108/ Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 i kolejne bazarki http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-fajnego-dla-kazdego-dochod-dla-fpr-zwp-do-28-02-a-132125/#post11842190 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazeczki-dla-najmlodszych-dochod-dla-fpr-zwp-do-28-02-a-132141/ zapraszam Quote
olgaj Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Sprawa finasów nie wyglada wcale, nie ma wpłat, nikt go nie chce zaadoptowac nawet wirtualnie. Probujemy go troche ustabilizowac przed operacja, bo w takim stanie nie moze byc poddany zabiegowi nawet najmniejszemu. Prosimy nadal o wsparcie nawet najmniejesze wpłaty sa mile widziane. Quote
hanka456 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Misio, jest bardzo specyficzny. Prawie nie ma z nim kontaktu. Bardzo dużo je, ale nie tyje. Może mam tylko takie wrażenie. Śpi, budzi się, pochodzi po mieszkaniu i jeszcze raz śpi. Jego oczy nie widzą, słabo słyszy, ale jest kochany. Wdrapuje się tymi swoimi słabymi łapkami na kolana i próbuje się zwinąć w kłebuszek. na dworze jest mu bardzo zimno. Podkurcza łapki i nie bardzo chce chodzić. Dlatego nie robimy długich spacerów. Quote
hanka456 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Misiowi potrzebna jest pomoc finansowa jeśli będzie się kwalifikował do operacji. Bardzo przykro na niego patrzec. Mam nadzieję, że mu się uda. Quote
hanka456 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 I jeszcze jedno, Misio bardzo dużo siusia, praktycznie co dwie godziny. Quote
szajbus Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Misio prosi o wsparcie finansowe na leczenie Quote
Gosiapk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Hania, czy Misio jest teraz u Ciebie w domu? Proszę prześlij mi na PW swój adres, prześlę trochę kaski. Quote
Recommended Posts