Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwole sobie prosic Was o pomoc finansowa,
Ze wzgledu na szereg badani ktore musiał przejsc Misiek i pobyt w lecznicowym szpitaliku, znowu toniemy w długach.

Kastarcja tez musi sie odbyc u najlepszego specjalisty.
Mysle, ze kazdy rozumie, ze zabieg w tym wieku jest obciązony strasznym ryzykiem, dlatego nie mozemy w tym przypadku oszczedzac, musi byc pod najlepsza opieka, a do tego potrzebne sa fundusze.
Bardzo prosimy o pomoc.
Nie damy rady.

Posted

Misio jest u mnie w domu.

Trudno o nim pisać, bo to bida jest ogromna.
Pierwsze badania były zrobione, ale to ni ekoniec. trzeb arozwiązać tajemnicę jego nienaturalnej chudości. Misio wygląda jak szkielet, chociaż je za dwóch albo trzech. Zjada wszystko co się nadaje do jedzenia. Przerabia to w tempie błyskawicznym. Siusia jak nie wiem co i kupy kilka razy dziennie.

Poza tym piękne brązowe oczy Misia nie są już brązowe, a zakryte mgła. Misio przestał widzieć. Misio również nie słyszy albo słyszy bardzo słabo.
Misio porusza się w swoim tylko dla siebie wiadomym swiecie. Chodzi w kółko po mieszkaniu jakby uczył się rozkładu i chciał zappamiętać gdzie co jest. Nie wydaje z siebie żadnego dźwięku. Nie szczeka, nie mruczy nic, Cisza, po prostu cisza.
Szereg badań przed nami. Będziemy usiłowali docieć przyczyny tego niedomagania. Wiele wydatków. Dlatego tak jak Olga napisała prosimy o wsparcie finansowe. Bardzo się ono nam i Misiowi przyda.

Posted

Zmienię tytuł.
Misiek napewno był psem kanapowym. Tylko kanapa wchodzi w grę i kolana. Mimo tego, że nie widzi stara się wdrapywać na moje kolana, zwija w kłebek i przesiaduje bez ruchu.

Posted

rzuciło mi się chyba na oczy myslałam ze Misiek ma 2 watki ale ten drugi był Miłka:roll: nie tylko psiaki maja problemy ze wzrokiem
MISIU W ODPOWIEDNICH REKACH, WIEC MUSI DOJŚC DO ZDRÓWKA :razz:

Posted

Sprawa finasów nie wyglada wcale, nie ma wpłat, nikt go nie chce zaadoptowac nawet wirtualnie.
Probujemy go troche ustabilizowac przed operacja, bo w takim stanie nie moze byc poddany zabiegowi nawet najmniejszemu.
Prosimy nadal o wsparcie nawet najmniejesze wpłaty sa mile widziane.

Posted

Misio, jest bardzo specyficzny. Prawie nie ma z nim kontaktu.
Bardzo dużo je, ale nie tyje. Może mam tylko takie wrażenie. Śpi, budzi się, pochodzi po mieszkaniu i jeszcze raz śpi. Jego oczy nie widzą, słabo słyszy, ale jest kochany.
Wdrapuje się tymi swoimi słabymi łapkami na kolana i próbuje się zwinąć w kłebuszek.
na dworze jest mu bardzo zimno. Podkurcza łapki i nie bardzo chce chodzić. Dlatego nie robimy długich spacerów.