Justynaaaa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Moja mama przed chwilą wróciła ze spaceru z Rockym. Powiedziała mi, że Rocky zjadł na dworze coś co bardzo przypominało ptasią kupę. Na razie nic mu nie dolega, ale powiedzcie mi, czy jest możliwość, że nic mu nie będzie. : { Proszę, pomóżcie!!!:-( Quote
Basia i Barni Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 jeżeli to była kupa obojetnie jaka to jeszcze żaden pies od jej zjedzenia nie zdechł- spokojnie nic mu nie będzie. Quote
medvetka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 nic się nie powinno wydarzyć. Taki "spaczony" apetyt może być skutkiem niedoborowej diety. Jeśli zacznie się to powtarzać odwiedź weta i powiedź mu o problemie. Na pewno zaradzi (nie wiem czy mogę podać nazwę preparatu :) ) Quote
zmierzchnica Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Spokojnie, nie takie rzeczy moje psy zjadały zanim zdążyłam zareagować :diabloti: Nie powinno nic być nie tak. Niektóre psy lubią zjadać takie "nietypowe" rzeczy, czasem nie można na to nic poradzić :roll: Quote
M@d Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :evil_lol: Nic mu nie będzie ;) Gdyby od ptasiej kupy psy chorowały, to były by już gatunkiem "wyginiętym" :eviltong: Wyluzuj się. Wszystko będzie OK! :p Quote
Justynaaaa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 dzięki WAM! ; ** To mój pierwszy pies w życiu i dostaje świra jak coś mu dolega... ; \\ chce dla niego jak najlepiej . apropos - diety . Rocky nie chce jeść : Royala, Puriny pro plan, tylko zmieszaną purinę dog chow z .. pedigree w saszetce. ; \\ Nie chcial mi jesc NIC kompletnie! Tylko jedno mnie zastanawia ... Purina dog chow, to dobra karma, a pedigree ma identyczny skład (ten ulepszony b. konserwantów i aromatów) co purina dog chow. ; \\ Poradźcie coś.. Quote
Martens Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A kto Ci powiedział, że Purina Dog Chow to dobra karma?? :crazyeye: Quote
Recommended Posts