Jump to content
Dogomania

Jamnicza skarpeta na najpilniejsze jamnicze potrzeby.

Recommended Posts

Posted

Blagamy o pomoc,Kubus na szanse na wyrwanie sie z wyroku!!!
Jest hotel,ale potrzebne sa deklaracje:(
Blagamy o pomoc:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188280-Skazany-na-%C5%9Amierc-jamnik!!!Zbieramy-na-hotel!!300-zl-miesiecznie!!!KTO-POMOZE-%28/page5[/url]

Posted

Isadora7 napisał(a):
Przelałam na skarpetę 45 zł z bazarku

Pięknie :loveu:
Chciałbym pójść twoim tropem i też jakiś bazarek zorganizować, ale nie bardzo mam co wystawić :roll:

Posted

Wisełka napisał(a):
Pięknie :loveu:
Chciałbym pójść twoim tropem i też jakiś bazarek zorganizować, ale nie bardzo mam co wystawić :roll:

Może siebie? Bo ja już niestety siebie nie mogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zapraszam na bazarek m.in przeznaczony na Jamniczą Skarpetkę

http://www.dogomania.pl/threads/189113-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-wyrzuconego-z-auta-ONka-i-Jamnicz%C4%85-Skarpet%C4%99-do-24.07.-godz.22.00

• 2 weeks later...
Posted

aka_nina napisał(a):
Mamy 106 zł dla Jamniczej Skarpety. Ta kwota już raczej nie wzrośnie, ale i tak uważam, że jest całkiem nieźle :P

No pewnie, ja tyle nie zbiorę z mojego bazarku :p Ale każdy grosz się liczy :lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
No pewnie, ja tyle nie zbiorę z mojego bazarku :p Ale każdy grosz się liczy :lol:

Dokładnie każdy.
Z mojego usługowego tez będzie parę groszy. Miał być na Fredka i dwie jamniczki, z założeniem, że jak któryś z psiaków znajdzie dom i nie będzie długów to połowa na jamniczą skarpetę. No i staruszki jamniczki już w domu więc Fredem podzieli się z Jamnicza Skarpetą.

Posted

Udało się zebrać 114 zł z bazarku Biotherm. Jak tylko otrzymam wpłaty od razu przeleję na odpowiednie konto. Poproszę nr tego konta na pw ;)

Mój królewicz pozdrawia Jamniczą Skarpetę:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dokładnie każdy.
Z mojego usługowego tez będzie parę groszy. Miał być na Fredka i dwie jamniczki, z założeniem, że jak któryś z psiaków znajdzie dom i nie będzie długów to połowa na jamniczą skarpetę. No i staruszki jamniczki już w domu więc Fredem podzieli się z Jamnicza Skarpetą.

Dajcie spokój, ja taki bazar mogę wystawić raz na długi czas. Zresztą próbki są nawet nie moje a mojej kochanej koleżanki Marysi. Gdyby nie ona... Pozdrawiamy Marysię :D

Posted

[quote name='aka_nina']Dajcie spokój, ja taki bazar mogę wystawić raz na długi czas. Zresztą próbki są nawet nie moje a mojej kochanej koleżanki Marysi. Gdyby nie ona... Pozdrawiamy Marysię :D

Ale pomyślałaś o coraz chudszej jamniczej skarpecie. Na priva podałam konto skarpety.
Bardzo serdecznie dziękuję ja również i moje trzy jamole machają łapkami.

Posted

przyszły wpłaty od;(rozpisuje tutaj na watku poniewaz nie moge sie dostac na dogo)
Anjaga---------------20zł
mama-paulinken------10zl

aktualizacje zrobie jak zacznie mi działać logowanie-mam problem z zalogowaniem się.
Pieniadze z bazarku przeleje na wskazany cel jak dojdzie wpłata.