Jump to content
Dogomania

Alarm ! Rodowodowy jamnik do uśpienia. Kto ma transporter ?? ma dom

Recommended Posts

Posted

Ale jamniś jest śliczny, jak to dobrze, że już nie jest u tych złych ludzi :)

Tylko żeby jeszcze grzeczny był :P

Dzięki haja że go wziąłeś i dałeś mu choć tymczasowy domek! :cool2:

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
prześliczny jest.
Zgłosiłąasię do mnie pani z Gliwic,która kocha jamniki ,miała już jednego i marzy o jakimś jamnikopodobnym.Ale mam wątpliwości, ponieważ pani mieszka na 3.piętrze i mogłaby miec kłopot z noszeniem psa ze względu na gościec.
Nie chcę sama odbierac jej szansy.Co Wy na to? Dom byłby dobry.

Ale to dobrze, że się ludzie zgłaszają :D może za niedługo nasz piękny Morusek znajdzie nowy dom :) lepsze to niż jakby miało być milczenie :)

Posted

Poker chyba mówimy o tej samej Pani. Ta Pani miała jamniczki długowłose i sunie i woli sunie, jakby miała możliwośc wyboru. A ma podałam jej namiary jamniczce z Mielca. Jestem z ta panią w kontakcie od chyba 2 miesięcy bo szukam dla niej najodpowiedniejszego jamnika, biorac pod uwagę uwarunkowania. Tzn 3 pietro i gościec, oraz fakt że najchetniej wziełaby suczkę. Przeprowadziłam z nią dużo rozmów i mysle, ze istotnie jednak suczka byłaby dla niej najlepsza.

Posted

Chyba tak :evil_lol:,zadzwoniła do mnie z ogłoszenia Sylii u mnie na DT i żaliła się,że czeka już od dawna na sunię i chciałaby już mieć psa , a tu nic. Mówiła ,że zadzwoni jeszcze do tej pani z Warszawy, a po świętach do mnie.
Jej nie zależy na rasowej ,może być podobna. Jeżeli masz jakąś odpowiednią sunię , to dzwoń do pani.Wydaje się być odpowiedzialną osobą.Zgadza się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy.
Martwi mnie tylko to 3.piętro,bo ona nie moze nosić psa.
Moja Sylia jest mixem, który może ganiac po schodach ile wlezie.
Zobaczymy na co się pani zdecyduje.

A swoją drogą jaki świat jest mały :evil_lol:

Posted

oto najnowsze świąteczne wcielenie Morusa

a tu przyczyna wszystkich problemów z Morusem, wielkie jajca w całej okazałości:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Dzisiaj przyjechali goście, Morus solidarnie z Nerem zażarcie bronili wejścia, lecz po chwili spotulnieli. Dzis Morus pokazał sie z jak najlepszej strony, może juz zaczął szukać DS wśród odwiedzajacych nas ludzi ...?:razz:
A nie powiem, szansa jest....:lol::lol:

Posted

Morusowi amok zakończył sie:multi::multi: po około 3 dniach, teraz normalnie już się bawi z moim psem, w międzyczasie okazało się ze potrafi ugryźć jak się go porządnie wkurzy ale bezsensownej agresji nie przejawia, a teraz jak sie juz czuje bezpiecznie jest milutki i grzeczny, całkiem inny pies

tutaj bawi sie prezentem mikołajowym w postaci świńskiego ucha (zeżarł całe w 3 godz)

a to lubi najbardziej, spanie do góry brzuchem

... a najlepsze zostawiam na jutro... domyślajcie się:razz::razz::razz:

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie, co tam z Morusem? bo widziałam na allegro, że ktoś go zalicytował dzisiaj...?

Zalicytował i został zbanowany i odwołany. Licytacja na allegrach psiaków w potrzebie nic nie znaczy. Poza oczywiscie faktem że człowiek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Posted

Morus trafił do mojej rodziny, przyjechali na święta i zachwycili sie nim, wczesniej mieli jamnika który odszedł po 14 latach za TM. Nie jest daleko wiec bedziemy go mogli odwiedzac, spędził tam już 3 noc i czuje sie świetnie, byłem u niego wczoraj, ogon do góry, szczeka i ma ochotę na zabawy piłeczką wiec wszystko ok:loveu: