__Lara Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ale jamniś jest śliczny, jak to dobrze, że już nie jest u tych złych ludzi :) Tylko żeby jeszcze grzeczny był :P Dzięki haja że go wziąłeś i dałeś mu choć tymczasowy domek! :cool2: Quote
__Lara Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Poker napisał(a):prześliczny jest. Zgłosiłąasię do mnie pani z Gliwic,która kocha jamniki ,miała już jednego i marzy o jakimś jamnikopodobnym.Ale mam wątpliwości, ponieważ pani mieszka na 3.piętrze i mogłaby miec kłopot z noszeniem psa ze względu na gościec. Nie chcę sama odbierac jej szansy.Co Wy na to? Dom byłby dobry. Ale to dobrze, że się ludzie zgłaszają :D może za niedługo nasz piękny Morusek znajdzie nowy dom :) lepsze to niż jakby miało być milczenie :) Quote
Isadora7 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Poker chyba mówimy o tej samej Pani. Ta Pani miała jamniczki długowłose i sunie i woli sunie, jakby miała możliwośc wyboru. A ma podałam jej namiary jamniczce z Mielca. Jestem z ta panią w kontakcie od chyba 2 miesięcy bo szukam dla niej najodpowiedniejszego jamnika, biorac pod uwagę uwarunkowania. Tzn 3 pietro i gościec, oraz fakt że najchetniej wziełaby suczkę. Przeprowadziłam z nią dużo rozmów i mysle, ze istotnie jednak suczka byłaby dla niej najlepsza. Quote
Poker Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Chyba tak :evil_lol:,zadzwoniła do mnie z ogłoszenia Sylii u mnie na DT i żaliła się,że czeka już od dawna na sunię i chciałaby już mieć psa , a tu nic. Mówiła ,że zadzwoni jeszcze do tej pani z Warszawy, a po świętach do mnie. Jej nie zależy na rasowej ,może być podobna. Jeżeli masz jakąś odpowiednią sunię , to dzwoń do pani.Wydaje się być odpowiedzialną osobą.Zgadza się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy. Martwi mnie tylko to 3.piętro,bo ona nie moze nosić psa. Moja Sylia jest mixem, który może ganiac po schodach ile wlezie. Zobaczymy na co się pani zdecyduje. A swoją drogą jaki świat jest mały :evil_lol: Quote
haja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 oto najnowsze świąteczne wcielenie Morusa a tu przyczyna wszystkich problemów z Morusem, wielkie jajca w całej okazałości:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzisiaj przyjechali goście, Morus solidarnie z Nerem zażarcie bronili wejścia, lecz po chwili spotulnieli. Dzis Morus pokazał sie z jak najlepszej strony, może juz zaczął szukać DS wśród odwiedzajacych nas ludzi ...?:razz: A nie powiem, szansa jest....:lol::lol: Quote
danka1234 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Cudne te jamnicze mikołaje.:loveu::loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jakie cudne zdjęcia mikołajów! Oby znalazł dobry domek! Quote
Ola164 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Śliczne! :loveu: Dokładam swoje kciuki :kciuki: Quote
danka1234 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 co tam u jamnisiów,uspokoiły sie trochę?dajecie radę? Quote
__Lara Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No właśnie, co tam z Morusem? bo widziałam na allegro, że ktoś go zalicytował dzisiaj...? Quote
haja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Morusowi amok zakończył sie:multi::multi: po około 3 dniach, teraz normalnie już się bawi z moim psem, w międzyczasie okazało się ze potrafi ugryźć jak się go porządnie wkurzy ale bezsensownej agresji nie przejawia, a teraz jak sie juz czuje bezpiecznie jest milutki i grzeczny, całkiem inny pies tutaj bawi sie prezentem mikołajowym w postaci świńskiego ucha (zeżarł całe w 3 godz) a to lubi najbardziej, spanie do góry brzuchem ... a najlepsze zostawiam na jutro... domyślajcie się:razz::razz::razz: Quote
Isadora7 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 __Lara napisał(a):No właśnie, co tam z Morusem? bo widziałam na allegro, że ktoś go zalicytował dzisiaj...? Zalicytował i został zbanowany i odwołany. Licytacja na allegrach psiaków w potrzebie nic nie znaczy. Poza oczywiscie faktem że człowiek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Quote
haja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ... jutro juz nastało wiec... przedstawiam Morusa w DS możecie zakończyć ogłoszenia i allegra. :multi::loveu::multi: Quote
Tarzanka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Gratuluję znalezienia domku, piesek śliczny :) Quote
Poker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 co? jak ? u kogo? od kiedy ???:multi::multi: Quote
haja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Morus trafił do mojej rodziny, przyjechali na święta i zachwycili sie nim, wczesniej mieli jamnika który odszedł po 14 latach za TM. Nie jest daleko wiec bedziemy go mogli odwiedzac, spędził tam już 3 noc i czuje sie świetnie, byłem u niego wczoraj, ogon do góry, szczeka i ma ochotę na zabawy piłeczką wiec wszystko ok:loveu: Quote
danka1234 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 cudnie że jamniś już ma swoj domek :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Haja jamniki ciebie kiedyś ozłocą, bo Królem Jamników już jesteś :) Quote
hovomaniaczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Super! Jak dobrze, że jamniś znalazł domek! Quote
__Lara Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jak super :D :D :D gratuluje :D jutro ściągnę ogłoszenie w moim bloku :) to cudownie, że Morus ma już nowy domek :) bardzo mi przypomina mojego Bursztynka :-( :) Quote
Recommended Posts