lena_zet Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 i tego cuda nikt dziś nie odwiedził?:mad: pokazujemy się! pytamy wsród znajomych i wypatrujemy domku dla Miki! raz dwa, raz dwa!! Quote
Tengusia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 podnosze malutka :loveu: wczoraj poprosilam Jenny19 o ogloszenia mam nadzieje ze znajdzie chwile dla slicznotki ;) Quote
__Lara Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Zrobię jeszcze dziś Mice ogłoszenie i powieszę u mnie na dole bloku, może ktoś na 180 mieszkań ją wypatrzy. Quote
Tengusia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ogloszenia zrobione przez Jenny19 :loveu::loveu::loveu: Ogłoszenia dla suczki: eoferta giełdaogłoszeń adopcje.org 4łapy kupsprzedaj alegratka kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek bono-polska pineska animalia gumtree petworld autogiełda rozgłos.net najpewniej.pl giełda.bai.pl e-zwierzak(prośba do leny by j aktywowała-kod to fb2aa87fad) Quote
__Lara Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dzisiaj podałam ogłoszenie Miki jednemu Panu. Pan chce adoptować jakiegoś psa z katowickiego schroniska. Napisałam mu o Mice, wysłałam jej zdjęcia, może akurat się uda :) Quote
__Lara Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Czyje dane mam podać na ogłoszeniu Miki? Proszę o PW. Quote
Ambra Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 na mnie - Ania 600414656 mail: [email protected] dziekuje w imieniu Miki. |Oby nowy rok byl dla niej szczesliwy, a sylwester nie stresujacy - wszytkim psiakom tego życze i az boje sie pomyslec co beda przezywac dzisiejszej nocy. Moja dobka juz siedzi pod stolem i sie trzesie...:shake: Mika ma ogolnie gdzies wystrzały spi w najlepsze po spacerku. Quote
Ambra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 to fotki z dzisiejszego spacerku - mika bardzo ładnie 3ma sie czlowieka czy tez psów :) bez smyczy całe 2h dzis tak sobie spacerowałysmy: wypatruje swojego człowieka! prosze pomóżcie znalezc dla niej domek, ona rosnie w oczach! miala miec u mnie dt na 1na noc... a może ktos w styczniu juedzie do świnoujscia? moglabym ja wyslać wowczas do niemiec. Quote
Ambra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 a tu cisza jak makiem zasiał czy jak to sie tam... Quote
muro Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ja zagladam, ale pomoc nie mogę:shake:, szansa w jej młodym wieku jedynie, choc jak patrzę tak, to ech.... duzo ich , duzo... Quote
halbina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jest jedna pani ze Śląska, chce suczkę, tyle że docelowo niedużą...:roll: Quote
__Lara Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 U mnie ktoś zerwał narazie jedno ogłoszenie o Mice. Ale ona rośnie szybko :crazyeye: a jest śliczna! Ona ma allegro? bo nie widzę w tym spisie ogłoszeń gdzie ją zamieszczono. Quote
ona&Torres Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no strasznie szybko rosnie az szok moj torres nawet tak szybko nie urosl Quote
Ambra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 rośnie ekspresowo! dla mnie co rano była wieksza. Była bo juz jest w nowym domku. Namiar od Halbiny której bardzo dziekuje ze o mnie pamietała!:calus: Mike przed chwila zawiozłam z Muro. Domek sympatyczny, cieplutki i z doświadczeniem z psami. Podam Pani link do forum może załapie bakcyla i zechce sie z nami podzielić wiadomosciami jak młoda rosnie i sie zachowuje. Moze nie pomyśli o nas jak o zakreconych ludziskach haha. Mnie jest smutno ogromnie, niemożliwe jak bardzo człowiek sie przywiązuje do takiego brzdąca. Mika bedzie miec caly czas swojego człowieka w domku. Oby szybko załapała ze załatwiamy sie na dworku. U mnie tylko drzwi otwierałam i Mika juz byla na dworze - parter. Tam 4te pietro wiec się nabiegają. Jeszcze ciepłe ostatnie zdjęcie z dzisiejszego leżakowania. Napewno bedzie jej brakowac psów i zabaw. Obliczyłam że to był mój 16ty tymczas i 16 raz uronione łzy. Quote
halbina Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no to bardzo sie cieszymy, że malutka znalazła swój domek! :multi::multi::multi: Quote
jotka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gratulacje Ambra! Podziękowania Halbina! Lara, nie ściągaj ogłoszenia, może ktoś się nawinie, tutaj w DG są 4 5mies.suczki, które beda wieksze. W przyszłym tygodniu je obfocę i opiszę, trzeba kobicie pomóc je wyadoptowac. A i trzeba pomóc sukę ciachnąć, bo to nawet nie ciemnogród, ale chłop trunkowy jest i z kasą krucho. Ot, życie! Quote
__Lara Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jotka napisał(a):Gratulacje Ambra! Podziękowania Halbina! Lara, nie ściągaj ogłoszenia, może ktoś się nawinie, tutaj w DG są 4 5mies.suczki, które beda wieksze. W przyszłym tygodniu je obfocę i opiszę, trzeba kobicie pomóc je wyadoptowac. A i trzeba pomóc sukę ciachnąć, bo to nawet nie ciemnogród, ale chłop trunkowy jest i z kasą krucho. Ot, życie! Ok :) jeśli tak sprawa się ma to jasne ;) Quote
Ambra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mika po 2ch miesiącach wraca z adopcji!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie od 2 tyg cos kombinują, wczoraj dostałam smsa żebym Mikę odebrała.:angryy: powód - zapalenie pęcherza które ponoć jest leczone od 3 tyg i nic nie pomaga. Moim zdaniem coś nie tego, nie chcieli pomocy w leczeniu, a nawet jesli szczeniakowi !! się jeszcze zdarza to juz na tle nerwowym... tak czy siak ............. Pomocy! Mika szuka domu!!!! plissssssssssssss:-( Quote
Recommended Posts