Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj podałam ogłoszenie Miki jednemu Panu. Pan chce adoptować jakiegoś psa z katowickiego schroniska. Napisałam mu o Mice, wysłałam jej zdjęcia, może akurat się uda :)

Posted

na mnie - Ania 600414656 mail: [email protected]
dziekuje w imieniu Miki.
|Oby nowy rok byl dla niej szczesliwy, a sylwester nie stresujacy - wszytkim psiakom tego życze i az boje sie pomyslec co beda przezywac dzisiejszej nocy. Moja dobka juz siedzi pod stolem i sie trzesie...:shake: Mika ma ogolnie gdzies wystrzały spi w najlepsze po spacerku.

Posted

to fotki z dzisiejszego spacerku - mika bardzo ładnie 3ma sie czlowieka czy tez psów :) bez smyczy całe 2h dzis tak sobie spacerowałysmy:

wypatruje swojego człowieka!

prosze pomóżcie znalezc dla niej domek, ona rosnie w oczach! miala miec u mnie dt na 1na noc...

a może ktos w styczniu juedzie do świnoujscia? moglabym ja wyslać wowczas do niemiec.

Posted

U mnie ktoś zerwał narazie jedno ogłoszenie o Mice. Ale ona rośnie szybko :crazyeye: a jest śliczna!

Ona ma allegro? bo nie widzę w tym spisie ogłoszeń gdzie ją zamieszczono.

Posted

rośnie ekspresowo! dla mnie co rano była wieksza. Była bo juz jest w nowym domku. Namiar od Halbiny której bardzo dziekuje ze o mnie pamietała!:calus:

Mike przed chwila zawiozłam z Muro. Domek sympatyczny, cieplutki i z doświadczeniem z psami. Podam Pani link do forum może załapie bakcyla i zechce sie z nami podzielić wiadomosciami jak młoda rosnie i sie zachowuje. Moze nie pomyśli o nas jak o zakreconych ludziskach haha.

Mnie jest smutno ogromnie, niemożliwe jak bardzo człowiek sie przywiązuje do takiego brzdąca. Mika bedzie miec caly czas swojego człowieka w domku. Oby szybko załapała ze załatwiamy sie na dworku. U mnie tylko drzwi otwierałam i Mika juz byla na dworze - parter. Tam 4te pietro wiec się nabiegają.

Jeszcze ciepłe ostatnie zdjęcie z dzisiejszego leżakowania. Napewno bedzie jej brakowac psów i zabaw.
Obliczyłam że to był mój 16ty tymczas i 16 raz uronione łzy.

Posted

Gratulacje Ambra! Podziękowania Halbina!
Lara, nie ściągaj ogłoszenia, może ktoś się nawinie, tutaj w DG są 4 5mies.suczki, które beda wieksze. W przyszłym tygodniu je obfocę i opiszę, trzeba kobicie pomóc je wyadoptowac. A i trzeba pomóc sukę ciachnąć, bo to nawet nie ciemnogród, ale chłop trunkowy jest i z kasą krucho.
Ot, życie!

Posted

jotka napisał(a):
Gratulacje Ambra! Podziękowania Halbina!
Lara, nie ściągaj ogłoszenia, może ktoś się nawinie, tutaj w DG są 4 5mies.suczki, które beda wieksze. W przyszłym tygodniu je obfocę i opiszę, trzeba kobicie pomóc je wyadoptowac. A i trzeba pomóc sukę ciachnąć, bo to nawet nie ciemnogród, ale chłop trunkowy jest i z kasą krucho.
Ot, życie!

Ok :) jeśli tak sprawa się ma to jasne ;)

• 1 month later...
Posted

Mika po 2ch miesiącach wraca z adopcji!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie od 2 tyg cos kombinują, wczoraj dostałam smsa żebym Mikę odebrała.:angryy:

powód - zapalenie pęcherza które ponoć jest leczone od 3 tyg i nic nie pomaga.

Moim zdaniem coś nie tego, nie chcieli pomocy w leczeniu, a nawet jesli szczeniakowi !! się jeszcze zdarza to juz na tle nerwowym...

tak czy siak .............

Pomocy! Mika szuka domu!!!! plissssssssssssss:-(