Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:Z rodzeństwa została do adopcji sunia - ma 10 tyg. bedzie pod kolano, ma dłuższą sierść i cudny charakterek. Pojmuje wszystko w lot!

Jest na dt u Ambry i pilnie szuka stałego domku!

Uwielbia spacerki i zabawę z innymi psami,
załatwia się tez juz na dworze!

cud miód! tylko brać i patrzec jak rośnie:loveu:

wiecej zdjęc Miki na str 10!

Słuchajcie.
Dzisiaj koło godziny 12 odebrałam wraz ze znajomą 5 szczeniaków z paskudnych warunków, gdzie nie miały szans na życie.Szczeniaki były trzymane pod gołym niebem, we własnych odchodach, bez wody, niewiadomo czym karmione, ale z koloru i zapachu wymiotów jakim pokryły mój samochód to jakimś paskudztwem.Maleństwa smierdziały jak nie powiem co, były wytarzane we własnych koopkach, ale znajoma je wyprała, wyczysciła itd itp etc.Szczeniaki są zdrowe, zostały zaszczepione, odrobaczone, ale nie mamy co z nimi zrobić!!! Brakuje mi domów tymczasowych, że o docelowych nie wspomnę.....Brak pomysłów, brak siły, brak już w ogóle wszystkiego.Jak mogę im pomóc?Brakuje nam funduszy na pokrycie kosztów szczepienia (5 szczepionek po 35 złotych), brakuje również jakichkolwiek tymczasów.Blagam, pomóżcie mi, one nie zasługują na śmierć.Pomóżcie je gdzieś umieścić.

Dwa maluchy zostały u znajomej, która ma w domu meksyk ze zwierzakami (jak większosć z nas pewnie, niestety):
to jeden z psiaków

drudi z maluchów u znajomej:

Dwa kolejne maluchy pojechały do halbiny-->w piątek wieczorem odbieram i zero pomysłu co dalej, jeśli nie zejdą mi w Silesi, to co mam z nimi zrobić?
jeden z maluchów u halbiny:

drugi z maluchów u halbiny:

Jedną jedyną sunie zabrała ambra na noc, ale musimy ją gdzieś jutro umieścić, bo Barsa ją zeżre na śniadanie, ech.Pomóżcie, błagam was:

Na miejscu psiej katastrofy pozostała jeszcze mamusia maluszków, ale niestety dzieciakom oddaje pierwszeństwo, ale i o niej nie możemy zapominać!Cycki do ziemi, głodna, śmierdząca, obraz nędzy i rozpaczy!
oto ona:

jeszcze jedno:

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DG32 napisał(a):
Halbina podaj jakiej płci są te twoje i krótki tekścik to te Twoje zrobię na Ciebie.

są 4 psy i jedna suczka.U halbiny 2 psy, u znajomej 2 psy, u ambry sunieczka.

Posted

Lena to jest ta suka! co za zbiego okolicznosci! okazało się przez przypadek ze dokarmiam jadac ta sukę od 2 tyg, zczaiłam ja w drodze do pracy. Kochana mamusia, cycuchy przy ziemi,boi sie podniesionej reki....ale lgnie do człowieka!

młoda czarna noc przespała spokojnie procz toalety, zrobiła pare rzutów na wode której chyba w zyciu nie widziała bo do herbaty tez mi sie dorwała - ważne że mokre a teraz po sniadaniu kimie.

Ja musze do pracy wyjsc i nie wiem co mam z nią zrobić! kompletnie! ma jezdzic ze mną autem? cholera! help!:placz:

Posted

ambra!
przywieźć ją do mnie na czas wyjazdu do roboty, wmontuję ją w łazienkę, ale to tylko chwilowe, bo w obecnej chwili moje 50-metrowe mieszkanie wygląda tak:
w jednym pokoju mieszka wściekła kotka moich rodziców,
kuchnię zamieszkują moje 3 koty+drugi kot rodziców
drugi pokój zamieszkują 3 psy
łazienka wolna
dla nas ludzi mało miejsca.....

Posted

Lena, Ambra i spółka Serduszkiem jestem z Wami :multi:

Posted

Mika - potwór zarłoczny- grzecznie przesiedziała 2h w sypialni z której ogolnie wyjsc nie chce, teraz wierci mi sie na kolanach i patrzy czy oby prawde o niej pisze.
fajny gówniarz z niej i troche spokojny i troche zabawowy i troche lekliwy. no i całusna jest:loveu:

jak one w scc nie znajda domow to ja nie wiem co to bedzie....wole nie myslec:shake:

Posted

biedne maluszki :placz: ja niewiem czy moj onek zaakceptuje jednego maluszka.. gdyby nie to ze zblizaja swieta to mozliwe ze jeden maluszek bylby u mnie na dt... jezdze od sklepu do sklepu, malo w domu jestem..

Posted

Dziewczyny , nie ma sprawy ;), bardzo chętnie zrobię szczylkom allegro , tylko podajcie mi dane osoby do kontaktu w sprawie psiaków / dobrze to napisałam, coś jak masło maślane chyba..... :watpliwy::evil_lol:?/