halbina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 brak, to fakt... :angryy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/7-miesieczny-zwrot-z-adopcji-mnie-brakuje-juz-sil-psu-nowego-domu-help-138621/#post12353413 Quote
scarlet Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ambra napisał(a):Mika po 2ch miesiącach wraca z adopcji!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie od 2 tyg cos kombinują, wczoraj dostałam smsa żebym Mikę odebrała.:angryy: powód - zapalenie pęcherza które ponoć jest leczone od 3 tyg i nic nie pomaga. Moim zdaniem coś nie tego, nie chcieli pomocy w leczeniu, a nawet jesli szczeniakowi !! się jeszcze zdarza to juz na tle nerwowym... tak czy siak ............. Pomocy! Mika szuka domu!!!! plissssssssssssss:-( brak słów - jak mozna niewiedziec, że to szczeniak i jeszcze długo zdarzać się będą wpadki :angryy: Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ehhh... zastanówcie się nad wpisaniem na czarną listę... :angryy: Quote
Ambra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 jak juz sie watek odnalazł to dodam ze Mika zamieszkała w woj. łódzkim gdzie stala sie prawdziwym psem obronnym i nikogo na teren swojego ogrodu wpuscic nie chce, przed adopcja zostala wysterylizowana. Niestety z tych kochany klusek jako juz dorosłe i sprawiajace problemy juz włascicielom do schroniska w katowicach trafiły 2 psy - nie wiem czy nadal tam siedza... przykre Quote
Recommended Posts