Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce,
Koło w Dłużynie Górnej,
Dłużyna Górna 1F, 59-930 Pieńsk
konto bankowe:
BZ WBK S.A. I/O Zgorzelec Nr 34 1090 1968 0000 0005 2205 9551
koniecznie z dopiskiem "DLA LESIA"

Posted

oj sorki, że milczałam lecz jestem w lesie:roll: i mimo że udało mi się zalogować przy jakimkolwiek manewrze odpisania internet mi klęka

skoro pieniążki wpływają z zewnątrz czyli z spoza dogomani musiałam oczywiście po uzgodnieniu z kierownictwem podać konto schroniska.........po prostu ludzie nigdy by nie wpłacili na moje prywatne konto czemu się oczywiście nie dziwię
kierownik mi mówił 24.12 że wpłynęło pierwsze 50 zł, nie pytałam dokładnie od kogo ale dowiem się po swietach..........uzgodniliśmy, że o wszystkich wpłatach będę informowana, beda one mi przekazane w momencie jakichkolwiek wydatków, chociażby wizyty w ośrodku rehabilitacji a ja będę zbierała wszelkie paragony i dowody wydatków

na moje prywatne konto wpłynęła wpłata od diuna_wro 60 zł

informacje kto i ile wpłacił zrobię po prostu przy pierwszym wpisie postu

za chwile spóbuję tam wkleić nr konta.........jak się nie pojawi to znaczy że znowu mnie wywaliło i muszę poczekac do pojutrze aż znowu wrócę do cywilizacji

Posted

napisała do mnie Pani,która stwierdziła, że Lesio to jej urodzony w 1997 roku a zaginiony 4 lata temu Norton............pani Agnieszka jednak już nie mieszka w polsce i nie ma możliwości odwiedzenia pieska nie wspominając już o jego zabraniu............napisała bardzo wzruszający list, jednak mimo 100% pewności że to jej piesek ja mam wątpliwości.......napisała o krótkim ogonku, lesio ma normalny, długi ...........no i ten wiek,

Posted

lolka napisał(a):
(...)internet mi klęka (...)

I tak bywa.
Lolko, czas działa na niekorzyść Lesia. Sporo spraw (diagnostyka, za nią idące rokowania, leczenie) rozbija się o kasę. Jestem zdania, że mimo wszystko wiele jest do ugrania przez allegro cegiełkowe. Szczegóły opisałam Ci na PW, a tam do kogo i jak uderzyć. Teraz jest już oficjalne konto, które uwiarygodni aukcję. Zrobiłaś coś w tym kierunku (skontaktowałaś się z konkretnymi osobami)?

Posted

Przeczytałam 3 strony i dalej nie przełknę bo muszę lecieć dalej.
Ale tylko co ja mogę pomóc, to po kontraście, którego zrobienie polecam na AKADEMII ROLNICZEJ u dr Stańczyka i Atamaniuka bądz Siembiedy (oczywiście dr Siembieda bedzie mówił, że uśpic bo niczyj, ale nie ma sie co przejmować, zdjecie opisze idealnie;) )jeśli bedzie koniecznośc jeszcze jakiś dodatkowych badań to do tygodnia psiak mógł by być u mnie, dowoziłabym niestety tylko autobusem, a w domu tylko w kenelówce. Zawsze coś, tylko tyle mogę- zresztą Czucz by go zjadł na dzieńdobry:shake:
Bidny piesiu... Wiem, że dr Stańczyk nie będzie ściamniał, tak jak np dr N. (myślę, ze większośc wie o kogo mi chodzi)- mam do niego pełne zaufanie, mimo, ze młody, przerobił już kupe zwierząt w tym i moich tymczasówek i jestem bardzo zadowolona.

Mam nadzieję, że nie wcisnęłam się w pół zdania:lol:

A jeśli uraz był dawniuśko to wiemy, że raczej nie da sie wiele zrobić, potrzebny był by tylko czas, którego jak zwykle nie ma:-(

Posted

demi napisał(a):
taki to ci Pyś kochany :roll:

niom, lolka pisała,że nawet chce na spacery wychodzić, na trawę;) i ostatnio zaczął stawiać jedną łapkę. Zobaczymy co po świętach będzie:roll:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
(...)Mogę wystawić allegro jeżeli potrzeba:)

Niech wypowie się Lolka - Pilotka wątku. :loveu:
Jedno allegro jest zrobione przez Beatkę.
Za dobry pomysł (poprawcie mnie, jeśli się mylę) uważam inną wersję allegro. Uściślam. Na wątku jest tekst, zmienić tylko w nim tytuł na inny, chwytliwy i zrobić wyróżnione allegro cegiełkowe (cegiełką byłoby np. mailowo wysyłane zdjęcie Lesia).Pozostałaby tylko jeszcze kwestia rozliczenia takiego allegro (bo samo wystawienie cegiełek czyni kwotę sporą ale od strony finansowej, dla dobra Lesia, opłaca się jak najbardziej).