Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stwierdziłam, że spędzanie z Melą zbyt wiele czasu staje się niebezpieczne i dla niej i dla mnie. Ponieważ Mela chodziła ze mną do domu rodziców przez 3 dni, zostawiłam ją tam na noc pod troskliwą opieką siostry, mamy i taty. Na początku jak wyszłam piszczała (ale tylko z 10 minut:cool3:). Cały dzień spędziła beze mnie. Dzwoniłam non stop i pytałam, jak się zachowuje. Szybko się przyzwyczaiła i spała w nocy na fotelu...

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Czyżby rozważana była taka opcja ,że DT stanie się DS - czy też Kopereczek tylko tak sobie pisze ......:eviltong::evil_lol:
Bo jak coś to mówić mi tu proszę :diabloti:

Kopereczek tak sobie pisze ;pp oj bardzo bym chciała, ale ja nie mogę:-(, rodzice i siostra mogliby (ale na razie tylko siostra bardzo chce)... nic nie mogę obiecać, więc po sterylce napiszę jej super ogłoszenia i będę szukać domku pełną parą (do tej pory rodzice mają czas na przemyślenia). Sterylka zaplanowana jest na 5-go stycznia, o ile panna nie będzie miała cieczki... bo tak coś się zapowiada :shake:

Posted

U nas ok. Mela (takie imię wyszło z Amelka) pierwszy raz została sama w domu na kilka godzin. Na początku przez 5 minut wyła i szczekała (podsłuchiwałam z bezpiecznej odległości na klatce schodowej, tak by nie mogła mnie wyczuć ;)), potem się uspokoiła, więc z ciężkim sercem poszłam. Mela tak ma, że jak ktoś wychodzi z domu, to popiskuje i marudzi, ale szybko jej przechodzi. :razz:

Posted

Mamy się dobrze, tak dobrze, że karmę jemy tylko jak umieramy z głodu, a z michy z ryżem i warzywami staramy się wyjadać samo mięcho...nawet jak jest posiekane na mega drobne kawałki... Poza tym umiemy już "siad" (bardzo szybko się uczymy! takie mądre!). :razz:;)

Mela ma sterylkę w poniedziałek (boję się!), trzymajcie kciuki! Poza tym ma powiększone gruczoły okołoodbytowe...

Posted

viverna napisał(a):
Mamy się dobrze, tak dobrze, że karmę jemy tylko jak umieramy z głodu, a z michy z ryżem i warzywami staramy się wyjadać samo mięcho...nawet jak jest posiekane na mega drobne kawałki... Poza tym umiemy już "siad" (bardzo szybko się uczymy! takie mądre!). :razz:;)

Mela ma sterylkę w poniedziałek (boję się!), trzymajcie kciuki! Poza tym ma powiększone gruczoły okołoodbytowe...

Kciuki będą trzymane.
To gruczoły trzeba opróznić.Poproś weta.

Posted

Sama je opróżniłam, już miałam z tym do czynienia nie raz. Jeśli jest stan zapalny to będą potrzebne zastrzyki, ale dowiem się tego u weta. Czy suni wystarczy po sterylce kołnierz czy będzie potrzebny pooperacyjny kubraczek jakiś?

Posted

Zwróć się może do Poker , jej Sylia była niedawno po zabiegu i być może Poker ma fartuszek i będzie tak uprzejma i pożyczy !
Ja niestety nie dysponuję fartuszkiem !

Posted

iwa77 napisał(a):
Zwróć się może do Poker , jej Sylia była niedawno po zabiegu i być może Poker ma fartuszek i będzie tak uprzejma i pożyczy !
Ja niestety nie dysponuję fartuszkiem !

Będzie uprzejma :evil_lol:i pożyczy :eviltong:

Posted

Ogromnie dziękuję Poker :saint1: za fartuszek :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :Rose::Rose::Rose:
trzymajcie dziś mocno kciuki by wszystko było ok!