Becia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No i w ogłoszeniu na przemyslaku tez by sie zdało....:roll:...bo będzie do nas potem żal....:roll: Quote
kosieczko Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Glina już jest u siebie w domku. Dziś ukazało się zdjęcie w gazetce i opis i zgłosił się właściciel Misia, bo tak naprawdę nazywa się ten psiak. Właściciele jak i Misiu są bardzo zadowoleni. Widziałam to na własne oczy :multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kosieczko cudownie..... :multi::multi::multi::multi:.....o jejku, jak sie ciesze....:multi::multi::multi: ale widac ludzie nie maja świedomości żeby psa w schronisku szukać.....:shake: Penie kupe takich bidoków w schronie siedzi co właściecieli ma, tylko nie umieja do siebie wrócić....:shake:.....tak jak jamniczka czy bokserka bo przecież one sa czyjeś..... Kosieczko, a może je by wystawić, kurcze mrozy idą , a one takie domowe bez podszerstka....:shake: Gliniaku nawet nie wiesz jak sie ciesze.....:loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Ale żeby 2 miesiące czekać na powrót psa i nie zadzwonić do schroniska...:shake: Dobrze, że Pan przynajmniej gazety czyta :):) Gliniaczek uciekł Panu, kiedy zaatakował go pies i w panice pobiegł w dal... Glinku, wreszcie w domku :loveu: Quote
Miśka84 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Glineczku / Misiu pilnuj się pana!!!Neczka masz racje 2 miechy i do schronu nie zadzwonić.... no nic dobrz, ze juz w domku :) Quote
kosieczko Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Właściciele Gliniaka to ludzie w podeszłym wieku i niestety nie zdawali sobie sprawy z tego, że piesek zagubiony może trafić do schroniska. Szukali w okolicy swojego zamieszkania, rozwieszali ogłoszenia, bardzo zależało im na tym żeby go odnaleźć, niestety nie wpadło im do głowy, że pies może zostać zawieziony przez straż miejską do weta a stamtąd do schroniska-nie znają tej procedury. Prawie się popłakali jak go zobaczyli, nie osądzajmy ich :cool3: Przed chwilą jeszcze pani gliniaka zadzwoniła, żeby podziękować i zapytać o odrobaczenie itd. Powiedziała, że Gliniak, chodzi za swoim panem i jest bardzo szczęśliwy :lol: Quote
kosieczko Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='becia66']Kosieczko cudownie..... :multi::multi::multi::multi:.....o jejku, jak sie ciesze....:multi::multi::multi: ale widac ludzie nie maja świedomości żeby psa w schronisku szukać.....:shake: Penie kupe takich bidoków w schronie siedzi co właściecieli ma, tylko nie umieja do siebie wrócić....:shake:.....tak jak jamniczka czy bokserka bo przecież one sa czyjeś..... Kosieczko, a może je by wystawić, kurcze mrozy idą , a one takie domowe bez podszerstka....:shake: Gliniaku nawet nie wiesz jak sie ciesze.....:loveu::loveu::loveu:[/quote] Becia66, chce wystawić w następnym numerze takie pieski, przychodzi mi do głowy pudelek, ale nie mam jego zdjęcia. Może ktoś mi podpowie jak szukać te najnowsze zdjęcia psiaków. Wchodzę na dogomanię tam na stonkę gdzie są nasze schroniskowe pieski, ale tych ostatnich psiaków nie ma.... Quote
Miśka84 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='kosieczko']Właściciele Gliniaka to ludzie w podeszłym wieku i niestety nie zdawali sobie sprawy z tego, że piesek zagubiony może trafić do schroniska. Szukali w okolicy swojego zamieszkania, rozwieszali ogłoszenia, bardzo zależało im na tym żeby go odnaleźć, niestety nie wpadło im do głowy, że pies może zostać zawieziony przez straż miejską do weta a stamtąd do schroniska-nie znają tej procedury. Prawie się popłakali jak go zobaczyli, nie osądzajmy ich :cool3: Przed chwilą jeszcze pani gliniaka zadzwoniła, żeby podziękować i zapytać o odrobaczenie itd. Powiedziała, że Gliniak, chodzi za swoim panem i jest bardzo szczęśliwy :lol:[/quote] Fajnie się to czyta:) Dobrze, że piesek szcześliwy i juz w domu:) Quote
Neczka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='kosieczko']Becia66, chce wystawić w następnym numerze takie pieski, przychodzi mi do głowy pudelek, ale nie mam jego zdjęcia. Może ktoś mi podpowie jak szukać te najnowsze zdjęcia psiaków. Wchodzę na dogomanię tam na stonkę gdzie są nasze schroniskowe pieski, ale tych ostatnich psiaków nie ma....[/quote] Kosieczko, przesyłam Ci na maila fotki Pudelka - Pompona :) Quote
Miśka84 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pompon ;) Ale wymyślacie imiona;) Fajne, fajne;) Quote
kosieczko Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Neczka']Kosieczko, przesyłam Ci na maila fotki Pudelka - Pompona :)[/quote] Poproszę od razu krótki opis pompona, w jakich okolicznościach znalazł się w schronisku, itp. Dzięki :lol: Quote
terra Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oooo, tak się cieszę:multi: Rita w wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dam-ds-malej-czekoladowej-suczce-130437/#post11695595[/url] Quote
Becia66 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzięki Terra, ciesze sie że na nasz wątek trafiłaś....:lol: Quote
Saphira Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-sprawdzony-dla-suczki-6-7-lat-do-5-kg-128961/index8.html[/URL] Dziewczyny sunia się podoba ale założycielka wątku prosi o plakacik. Quote
SZPiLKA23 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 plakacik? ja moge zrobic tylko jak to ma wygladac? Pozniej wejde nawatek teraz musze uciekac Quote
SZPiLKA23 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzieki Saphira. juz poczytałam na poczatek trzeba zważyć Rite i sprawdzic do kotow Quote
albiemu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Dzieki Saphira. juz poczytałam na poczatek trzeba zważyć Rite i sprawdzic do kotow[/quote] to biorę to jutro na siebie ... będę w schronisku więc sprawdzę :) Quote
SZPiLKA23 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Domek wydaje sie całkiem całkiem przede wszystkim kochają zwierzęta Quote
terra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jak Saphira traktuje kotki? Kocha i toleruje, czy kocha i goni?:lol: Quote
Saphira Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zdecydowanie kocham kotki i czasem je gonię jak uciekają i nie chcą dac się zagłaskać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jestem przewidziana do adopcji:eviltong::eviltong::lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts