Lulka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 przypominam staruszka jesli moze ktos pomoc w plakatowaniu to dajcie znac plisss jesli moglby ktos podzielic sie karma dla staruszkow bede rowniez wdzieczna szukam tez pilnie DT dla niego - hotelik na dluzsza mete odpada, bo mam juz jedego psa na utrzymaniu i kawalek drugiego :shake: blagam pomocy!!!! przeciez nie wyrzuce go na ulice z powrotem :-( Quote
Lulka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 bazarki, cegielki jak najbardziej, jesli mozesz zrobić to bede wdzieczna :loveu: nie musi w sumie jesc dla staruszkow, kupie mu moze jakies puszki, bo nie wiem czy da rade gryzc sucha karme, u mnie jak byl chwile to nie chcial jesc Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 karmy dla staruszków nie mam. A on musi taką jeść? czy jakies cegiełki... bazarki? jak mozna pomoc (jak sie nie ma pomysłu na dt)? Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 lulka u mnie kiepsko, moge wysłać 5 zł :oops:. ślij pw. ale może ktoś jeszcze może, i ktoś inny też by mógł? 5 zł to nie majątek, a jak kilka osób wysle, to zawsze to coś! pomóżmy! Quote
Lulka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 bardzo prosze o wsparcie dla pieska musze mu jutro kupic jakies jedzonko i koniecznie fiprex bo sie drapie nie mowiac o oplaceniu hotelu :shake: Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 sleepingbyday napisał(a):lulka u mnie kiepsko, moge wysłać 5 zł :oops:. ślij pw. ale może ktoś jeszcze może, i ktoś inny też by mógł? 5 zł to nie majątek, a jak kilka osób wysle, to zawsze to coś! pomóżmy! cytuje siebie, bo te posty skaczą... da ktos piataka jeszcze? aja poprosze nr konta Quote
pucka69 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 lulko daj jeszcze raz konto bo nie mam siły szukac Quote
Lulka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 dzieki wielkie :loveu: pucko mam nadal Twoje rzeczy, moze sie jakos umowimy? Quote
Lulka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Bari juz odpchlony, jak sie okazalo w tym wyczesanym futrze byly pchly!!!!! :diabloti: Chodzi krok w krok za panem, spi przy łozku. Pilnuje sie bardzo. Dostal obrózke i adresatkę. W sumie wydatki na dzis 29 zł nie zaplacilam jeszcze za hotelik, karmę je na razie Miski naszej. Jakby moglby ktos pomoc w utrzymaniu dziadzia w hoteliku bylabym wdzieczna :modla: Quote
Aleksandra_B Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Lulka, to ja poproszę o numer konta, niestety nie jestem w stanie wpłacić zbyt wiele.... Quote
Lulka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 dzieki serdeczne :loveu: kazda złotoweczka sie w naszej sytuacji liczy ... Quote
Lulka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 kto pomoze staruszkowi? moze jakis worek karmy na swieta moze mu ktos podarowac? :oops: Quote
Yana Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wpłacę cos na staruszka, ale po świętach, bo teraz to na koncie widzę czarną dziurę :cool3: Quote
Jo37 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Yana napisał(a):wpłacę cos na staruszka, ale po świętach, bo teraz to na koncie widzę czarną dziurę :cool3: Daj konto i mnie . Wpłacę coś jak wejdzie pensja . Sama mam na utrzymaniu w hotelu sunię . Poszukam też fantów na bazarek . Quote
Lulka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 dzieki dziewczyny, my już z Izą nie wyrabiamy, tyle tych bid. Pierwsze co zadzwonilam po SM ale koniec koncow nie moglam, no nie moglam poprostu dziadka oddac do schronu :-( ...a w hotelu jest juz Miska, ktora siedzi juz prawie pol roku, na tymczasie Myszka, po ktora tez nikt nie dzwoni, u Izy w domu 2 psy od pol roku :shake: i jeszcze w hotelu wykrecona Rozi i doszedl szczeniak 7 miesieczny zdjęty z 30 cm sznura :placz: no i jak tu sobie w łeb nie strzelić... Quote
pixie Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Lulka napisał(a):dzieki dziewczyny, my już z Izą nie wyrabiamy, tyle tych bid. Pierwsze co zadzwonilam po SM ale koniec koncow nie moglam, no nie moglam poprostu dziadka oddac do schronu :-( ...a w hotelu jest juz Miska, ktora siedzi juz prawie pol roku, na tymczasie Myszka, po ktora tez nikt nie dzwoni, u Izy w domu 2 psy od pol roku :shake: i jeszcze w hotelu wykrecona Rozi i doszedl szczeniak 7 miesieczny zdjęty z 30 cm sznura :placz: no i jak tu sobie w łeb nie strzelić... Lulka co dziadunio je? A zęby to on jeszcze ma:cool3:? Senior Pedigree Pal moglby byc...moze moje stale i tymczas podziela sie w swiateczny czas? Muszę z nimi pogadac... albo jakas inna dla seniorow?:roll: Quote
Lulka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 zębow troche jeszcze mu zostało :cool3: je suche, w tej chwili brita dla dorosłych Quote
Lulka Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 wystawiłam dla dziadka bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-coaching-joga-troch*****chologii-itp-dla-dziadka-z-chodnika-127534/#post11463814 Quote
malagos Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mnie też nie. a dziadziusia szkoda.... Quote
pucka69 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [CENTER] chciałam dobrze link do bazarku wkleic ale nie da sie :cool1: [/CENTER] Quote
madcat1981 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No mi się też nie udało zamieścić. Lipa. Quote
Recommended Posts