Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przypominam staruszka

jesli moze ktos pomoc w plakatowaniu to dajcie znac plisss

jesli moglby ktos podzielic sie karma dla staruszkow bede rowniez wdzieczna

szukam tez pilnie DT dla niego - hotelik na dluzsza mete odpada, bo mam juz jedego psa na utrzymaniu i kawalek drugiego :shake:

blagam pomocy!!!! przeciez nie wyrzuce go na ulice z powrotem :-(

Posted

bazarki, cegielki jak najbardziej, jesli mozesz zrobić to bede wdzieczna :loveu:

nie musi w sumie jesc dla staruszkow, kupie mu moze jakies puszki, bo nie wiem czy da rade gryzc sucha karme, u mnie jak byl chwile to nie chcial jesc

Posted

sleepingbyday napisał(a):
lulka u mnie kiepsko, moge wysłać 5 zł :oops:. ślij pw.
ale może ktoś jeszcze może, i ktoś inny też by mógł? 5 zł to nie majątek, a jak kilka osób wysle, to zawsze to coś! pomóżmy!

cytuje siebie, bo te posty skaczą... da ktos piataka jeszcze? aja poprosze nr konta

Posted

Bari juz odpchlony, jak sie okazalo w tym wyczesanym futrze byly pchly!!!!! :diabloti:

Chodzi krok w krok za panem, spi przy łozku. Pilnuje sie bardzo.

Dostal obrózke i adresatkę.

W sumie wydatki na dzis 29 zł

nie zaplacilam jeszcze za hotelik, karmę je na razie Miski naszej.

Jakby moglby ktos pomoc w utrzymaniu dziadzia w hoteliku bylabym wdzieczna :modla:

Posted

Yana napisał(a):
wpłacę cos na staruszka, ale po świętach, bo teraz to na koncie widzę czarną dziurę :cool3:

Daj konto i mnie . Wpłacę coś jak wejdzie pensja . Sama mam na utrzymaniu w hotelu sunię . Poszukam też fantów na bazarek .

Posted

dzieki dziewczyny, my już z Izą nie wyrabiamy, tyle tych bid.

Pierwsze co zadzwonilam po SM ale koniec koncow nie moglam, no nie moglam poprostu dziadka oddac do schronu :-(

...a w hotelu jest juz Miska, ktora siedzi juz prawie pol roku, na tymczasie Myszka, po ktora tez nikt nie dzwoni, u Izy w domu 2 psy od pol roku :shake:
i jeszcze w hotelu wykrecona Rozi i doszedl szczeniak 7 miesieczny zdjęty z 30 cm sznura :placz: no i jak tu sobie w łeb nie strzelić...

Posted

Lulka napisał(a):
dzieki dziewczyny, my już z Izą nie wyrabiamy, tyle tych bid.

Pierwsze co zadzwonilam po SM ale koniec koncow nie moglam, no nie moglam poprostu dziadka oddac do schronu :-(

...a w hotelu jest juz Miska, ktora siedzi juz prawie pol roku, na tymczasie Myszka, po ktora tez nikt nie dzwoni, u Izy w domu 2 psy od pol roku :shake:
i jeszcze w hotelu wykrecona Rozi i doszedl szczeniak 7 miesieczny zdjęty z 30 cm sznura :placz: no i jak tu sobie w łeb nie strzelić...

Lulka co dziadunio je? A zęby to on jeszcze ma:cool3:?
Senior Pedigree Pal moglby byc...moze moje stale i tymczas podziela sie w swiateczny czas? Muszę z nimi pogadac...
albo jakas inna dla seniorow?:roll: