izzie1983 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jupi, ale super :multi::multi::multi: Quote
orpha Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ju po wizycie wiec jest tak : Sasza wziela do siebie na stale Cacka z Błonia co był na tymczasie u SBD , ale Rekinczyk nie zostanie na lodzie , Sasza postanowila , ze Rekinczyk laduje u niej na nieograniczonym tymczasie. Przyjazd Rekinczyka bez zmian ,czyli we wtorek Sasza chcialaby po niego jechac Quote
izzie1983 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A kawalerowie się nawzajem nie pozjadają? :razz: Quote
elmira Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='izzie1983']A kawalerowie się nawzajem nie pozjadają? :razz:[/quote] Dzieki za cynk;) Super wieści:multi: Quote
orpha Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 mysle ,ze bedzie ok. Cacek to szczeniak a wiekszosc psów nie wykazuje agresji do szczeniakow to raz , dwa Sasza kombinowala z tym wtorkiem min, dlatego zeby wlasnie chlopcy przez pierwsze dni nie zostawali sami , tylko pod nadzorez Acha w domu sa dwa koty :D , jeden piekny rudzielec i devonek :loveu: Quote
mru Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 koty? to tam koty dawali? nie widziałam :) inspekcja wizyty wypadła pomyślnie :cool1: zarówno dla odwiedzanych jak i odwiedzających a także samych zainteresowanych (o boże cosik z Błonia to widać, że z Błonia jest...!) były słodycze, było coś do picia, dziewczyny uśmiechnięte wszystkie - czyli orajt :eviltong: Cosik skakał po kanapie... :evil_lol: Quote
orpha Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a Mru robila za przelotnego inspektora ;) Acha Mru Twój kontenerek zostal u Saszy , jak bedziesz w sobote na naszm bulwarku to Ci go SBD odda koty siedzialy niedosc ze za sciana to jeszcze ukryte za zasłonka Quote
mru Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 spoko :) cieszę się, że się nie przydał a tak, przyleciałam dziś tak tylko na szybką kontrolę kontroli ;) w ogóle przepraszam, że tak wyszło zrozumiałam, że to ma być przyszła niedziela... :oops::roll: a jak sbd do mnie zadzwoniła po 15 to byłam na Bielanach cudem w ogóle na ta 17:30 u Was byłam gdyby nie Paweł to bym na 20 zajechała chyba :eviltong: Quote
orpha Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='mru']spoko :) cieszę się, że się nie przydał a tak, przyleciałam dziś tak tylko na szybką kontrolę kontroli ;) w ogóle przepraszam, że tak wyszło zrozumiałam, że to ma być przyszła niedziela... :oops::roll: a jak sbd do mnie zadzwoniła po 15 to byłam na Bielanach cudem w ogóle na ta 17:30 u Was byłam gdyby nie Paweł to bym na 20 zajechała chyba :eviltong:[/quote] spoko dalysmy rade jakos ;) , nawet obeszło sie bez przypalania wiec nic nie straciłas ;) Quote
mru Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ah damn :eviltong: no orpha miała dziwnie spokojny wyraz twarzy ;) Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 otóz psy atakuja szczeniaki: sorry, oftopikuje, ale muszę: BARRACK POGRYZIONY ZAGINĄŁ, POMÓŻCIE PLISS: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/uwaga-praga-poludnie-zaginal-barrack-127959/#post11501972[/URL] Quote
Sasza Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 SBD strasznie mi przykro!, trzymam kciuki, zeby Barrack sie odnalazl! A Totek (d. Cocek) ma sie b. dobrze, z kotami probuje sie zaprzyjaznic, szalal wczoraj z myszka kocią po calym mieszkaniu SBD - nie chcialabym obarczac sie teraz Totkiem we wtorek, szukam platnego transportu dla Rekinczyka z przemysla do warszawy, mam nadzieje ze sie uda. Mam w pracy 2 osoby, ktore takie male Cos jak Totek chetnie przygarna, zaraz poszukam na watkach - moze znajdzie sie Cos podobnego (domy nie sprawdzone, ale za sekretarke reke sobie dam uciac - b. solidna i dobra osoba) Quote
albiemu Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Sasza nie mogę się do Ciebie dodzwonić ... Quote
mru Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 proszę o jakieś wyjaśnienia też na wątku cosikowym ;) [CENTER][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-cudem-ocalaly-cos-szuka-ds-127670/index13.html#post11503350[/url][/B] [/CENTER] Quote
Becia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [B][COLOR=red]Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Błagam o głosy na Orzechowce słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:[/COLOR][/B] __________________ Quote
Sasza Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 rowniez zaglosowalam:) dzieki Albiemu, Weronice i Panu, ktory bladym switem pojedzie do Przemysla - jutro po poludniu Rekin bedzie u mnie. Troche sie boje (bo 2 psy - nigdy nie bylam w takiej sytuacji), ale bardziej ciesze:loveu: SBD i Orpha obiecaly, ze w razie czego poradza mi co robic, najwyzej jakos psy odizoluje. Bedzie dobrze. Prawda? Quote
Sasza Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='mru']proszę o jakieś wyjaśnienia też na wątku cosikowym ;) [CENTER][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-cudem-ocalaly-cos-szuka-ds-127670/index13.html#post11503350[/URL][/B] [/CENTER] [/quote] Nie masz nic przeciwko temu, ze wykorzystam Twoj transporterek do pzrewozu Rekinczyka? Obiecuje, ze wroci do Ciebie porzadnie wymyty (zdezynfekowany), jako ze Rekinczyk prosto ze schronu... Quote
Becia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Będzie dobrze Sasza....:thumbs:.....wczesniej czy pózniej ale będzie....:eviltong: Quote
izzie1983 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Będzie dobrze! Ja w Ciebie wierzę i trzymam kciuki! Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Sasza']SBD strasznie mi przykro!, trzymam kciuki, zeby Barrack sie odnalazl! [B]znalazł się.... :multi:[/B] A Totek (d. Cocek) ma sie b. dobrze, z kotami probuje sie zaprzyjaznic, szalal wczoraj z myszka kocią po calym mieszkaniu. [B]hehe,mi tez totek przychodził do głowy, zgadza się![/B] SBD - nie chcialabym obarczac sie teraz Totkiem we wtorek, szukam platnego transportu dla Rekinczyka z przemysla do warszawy, mam nadzieje ze sie uda. [B]oj tak - mam jutro pogrzeb pod ciechanowem okazało się....[/B] Mam w pracy 2 osoby, ktore takie male Cos jak Totek chetnie przygarna, zaraz poszukam na watkach - moze znajdzie sie Cos podobnego (domy nie sprawdzone, ale za sekretarke reke sobie dam uciac - b. solidna i dobra osoba)[/quote] jest ratler jeden na pewno do wzięcia. jaki wiek wchodzi w grę? jest tez nieco staruszków fajowych. nie ma sie co spieszyć, znajdziemy cos dla babeczki... Quote
orpha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Sasza pewnie , ze dasz rade :) ja tam w Ciebie wierze :) Quote
albiemu Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 No to nasz Rekińczyk właśnie jedzie do stolicy :)!!!!!!! Szczęśliwej podróży maluchu nasz, szukamy nadal domku domeczku :) DZIĘKUJĘ za DT dla Rekińczyka i ciepły kąt i kochające serce bo kochać takich psów się nie da :) Quote
izzie1983 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='albiemu'] DZIĘKUJĘ za DT dla Rekińczyka i ciepły kąt i kochające serce bo kochać takich psów się nie da :)[/quote] No wiesz? :mad: Rekińczyk jest przecudowny! Całkiem w moim typie! Równać się pod względem piękna może tylko z Zębatkiem z Azylu pod Psim Aniołem. :eviltong: Quote
Recommended Posts