Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ju po wizycie
wiec jest tak :
Sasza wziela do siebie na stale Cacka z Błonia co był na tymczasie u SBD , ale Rekinczyk nie zostanie na lodzie , Sasza postanowila , ze Rekinczyk laduje u niej na nieograniczonym tymczasie. Przyjazd Rekinczyka bez zmian ,czyli we wtorek Sasza chcialaby po niego jechac

Posted

mysle ,ze bedzie ok. Cacek to szczeniak a wiekszosc psów nie wykazuje agresji do szczeniakow to raz , dwa Sasza kombinowala z tym wtorkiem min, dlatego zeby wlasnie chlopcy przez pierwsze dni nie zostawali sami , tylko pod nadzorez
Acha w domu sa dwa koty :D , jeden piekny rudzielec i devonek :loveu:

Posted

koty? to tam koty dawali? nie widziałam :)

inspekcja wizyty wypadła pomyślnie :cool1:
zarówno dla odwiedzanych jak i odwiedzających
a także samych zainteresowanych (o boże cosik z Błonia to widać, że z Błonia jest...!)
były słodycze, było coś do picia, dziewczyny uśmiechnięte wszystkie - czyli orajt :eviltong:
Cosik skakał po kanapie... :evil_lol:

Posted

a Mru robila za przelotnego inspektora ;)
Acha Mru Twój kontenerek zostal u Saszy , jak bedziesz w sobote na naszm bulwarku to Ci go SBD odda

koty siedzialy niedosc ze za sciana to jeszcze ukryte za zasłonka

Posted

spoko :) cieszę się, że się nie przydał

a tak, przyleciałam dziś tak tylko na szybką kontrolę kontroli ;)

w ogóle przepraszam, że tak wyszło
zrozumiałam, że to ma być przyszła niedziela... :oops::roll:
a jak sbd do mnie zadzwoniła po 15 to byłam na Bielanach
cudem w ogóle na ta 17:30 u Was byłam
gdyby nie Paweł to bym na 20 zajechała chyba :eviltong:

Posted

[quote name='mru']spoko :) cieszę się, że się nie przydał

a tak, przyleciałam dziś tak tylko na szybką kontrolę kontroli ;)

w ogóle przepraszam, że tak wyszło
zrozumiałam, że to ma być przyszła niedziela... :oops::roll:
a jak sbd do mnie zadzwoniła po 15 to byłam na Bielanach
cudem w ogóle na ta 17:30 u Was byłam
gdyby nie Paweł to bym na 20 zajechała chyba :eviltong:[/quote]

spoko dalysmy rade jakos ;) , nawet obeszło sie bez przypalania wiec nic nie straciłas ;)

Posted

SBD strasznie mi przykro!, trzymam kciuki, zeby Barrack sie odnalazl!

A Totek (d. Cocek) ma sie b. dobrze, z kotami probuje sie zaprzyjaznic, szalal wczoraj z myszka kocią po calym mieszkaniu

SBD - nie chcialabym obarczac sie teraz Totkiem we wtorek, szukam platnego transportu dla Rekinczyka z przemysla do warszawy, mam nadzieje ze sie uda.

Mam w pracy 2 osoby, ktore takie male Cos jak Totek chetnie przygarna, zaraz poszukam na watkach - moze znajdzie sie Cos podobnego (domy nie sprawdzone, ale za sekretarke reke sobie dam uciac - b. solidna i dobra osoba)

Posted

proszę o jakieś wyjaśnienia też na wątku cosikowym ;)

[CENTER][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-cudem-ocalaly-cos-szuka-ds-127670/index13.html#post11503350[/url][/B]
[/CENTER]

Posted

[B][COLOR=red]Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]Błagam o głosy na Orzechowce słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:[/COLOR][/B]

Posted

rowniez zaglosowalam:)

dzieki Albiemu, Weronice i Panu, ktory bladym switem pojedzie do Przemysla - jutro po poludniu Rekin bedzie u mnie. Troche sie boje (bo 2 psy - nigdy nie bylam w takiej sytuacji), ale bardziej ciesze:loveu:

SBD i Orpha obiecaly, ze w razie czego poradza mi co robic, najwyzej jakos psy odizoluje. Bedzie dobrze. Prawda?

Posted

[quote name='mru']proszę o jakieś wyjaśnienia też na wątku cosikowym ;)

[CENTER][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-cudem-ocalaly-cos-szuka-ds-127670/index13.html#post11503350[/URL][/B]
[/CENTER]
[/quote]

Nie masz nic przeciwko temu, ze wykorzystam Twoj transporterek do pzrewozu Rekinczyka? Obiecuje, ze wroci do Ciebie porzadnie wymyty (zdezynfekowany), jako ze Rekinczyk prosto ze schronu...

Posted

[quote name='Sasza']SBD strasznie mi przykro!, trzymam kciuki, zeby Barrack sie odnalazl!

[B]znalazł się.... :multi:[/B]

A Totek (d. Cocek) ma sie b. dobrze, z kotami probuje sie zaprzyjaznic, szalal wczoraj z myszka kocią po calym mieszkaniu.

[B]hehe,mi tez totek przychodził do głowy, zgadza się![/B]

SBD - nie chcialabym obarczac sie teraz Totkiem we wtorek, szukam platnego transportu dla Rekinczyka z przemysla do warszawy, mam nadzieje ze sie uda.

[B]oj tak - mam jutro pogrzeb pod ciechanowem okazało się....[/B]

Mam w pracy 2 osoby, ktore takie male Cos jak Totek chetnie przygarna, zaraz poszukam na watkach - moze znajdzie sie Cos podobnego (domy nie sprawdzone, ale za sekretarke reke sobie dam uciac - b. solidna i dobra osoba)[/quote]

jest ratler jeden na pewno do wzięcia. jaki wiek wchodzi w grę? jest tez nieco staruszków fajowych. nie ma sie co spieszyć, znajdziemy cos dla babeczki...

Posted

No to nasz Rekińczyk właśnie jedzie do stolicy :)!!!!!!!

Szczęśliwej podróży maluchu nasz, szukamy nadal domku domeczku :)

DZIĘKUJĘ za DT dla Rekińczyka i ciepły kąt i kochające serce bo kochać takich psów się nie da :)

Posted

[quote name='albiemu']

DZIĘKUJĘ za DT dla Rekińczyka i ciepły kąt i kochające serce bo kochać takich psów się nie da :)[/quote]

No wiesz? :mad:

Rekińczyk jest przecudowny! Całkiem w moim typie! Równać się pod względem piękna może tylko z Zębatkiem z Azylu pod Psim Aniołem. :eviltong: