Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

halo dziewczyny halo
do znajomych jak widac nie pojechalam, i sorki za brak kontaktu (kiedys w wolnej chwili podczytalam, ze same sie wybieracie bo domek napiera).
ja moj pryw nr telefonu na razie zawiesilam (tzn wylaczylam na jakis czas), ze wzgledow zjebiscie niefajnej sytuacji z miom prawie bylym mezem, i jego prob dreczenia psychicznego przez tel. rowniez
ja przyciagam psycholi, to fakt.
nr sluzbowego raczej nie uzywam do innych kontaktow, bo to niezdrowe.

jakby cos to raz na pare dni zagladam na forum.
sorry jeszce raz za te warke, ale do niczego nie mialam glowy, jeszcze mam problem z dokumentami, mialy byc u rodziny ale wyparowaly, przez to musielismy rozprawe przesunac, a ten psychol mysli ze robie to celowo. jasna cholera jak mnie to zycie juz męczy.

wierze ze barakuda trafi w rece najlepsze na swiecie.

Posted

[quote name='Sasza']halo dziewczyny halo
do znajomych jak widac nie pojechalam, i sorki za brak kontaktu (kiedys w wolnej chwili podczytalam, ze same sie wybieracie bo domek napiera).
ja moj pryw nr telefonu na razie zawiesilam (tzn wylaczylam na jakis czas), ze wzgledow zjebiscie niefajnej sytuacji z miom prawie bylym mezem, i jego prob dreczenia psychicznego przez tel. rowniez
[B]ja przyciagam psycholi, to fakt.[/B]
nr sluzbowego raczej nie uzywam do innych kontaktow, bo to niezdrowe.

jakby cos to raz na pare dni zagladam na forum.
sorry jeszce raz za te warke, ale do niczego nie mialam glowy, jeszcze mam problem z dokumentami, mialy byc u rodziny ale wyparowaly, przez to musielismy rozprawe przesunac, a ten psychol mysli ze robie to celowo. jasna cholera jak mnie to zycie juz męczy.

wierze ze barakuda trafi w rece najlepsze na swiecie.[/quote]

wypraszam sobie :diabloti:

masz niefajną sytuację, ma nadzieje, ze ci się ułozy wszystko. zresztą na pewno sie ułozy, jeszcze troche sie przemęczysz tym wszystkim pewnie, ale juz chyba ku końcowi zmierza...
niemniej jednak pomyśl nad jakąś formą kontaktu - szybszą, niż ewentualne wejścia na dogo (jakis tymczasowy starter za 5 zł?). bo z warka to spoko sie ułozyło, ale bywają rzeczy pilne. no bo tak: zaproponowałaś cos i cisza.

ale najważniejsze - jak totek? jak kiciuś?

Posted

SBD - musze przyznac ze zycie moje checi zweryfikowalo i skorygowalo. I przyznaje sie ze w tym momencie nie dam rady aktywnie szukac mu domu. Przyznaje sie do tego otwarcie, nie ma co obiecywac, bo beda to obietnice bez pokrycia. Za duzo sie dzieje - w pracy, w domu, nie ogarniam rzeczywistosci juz prawie. Jedyne tylko pociecha, ze u Beluli rekin ma bardzo dobrze - ale wiem ze im dluzej tam jest, tym trudniej mu bedzie.. (btw. do 10go zrobie przlew na kolejny miesiac, zgodnie z nasza umowa).
Belula - wszystko jest ok., prawda?

liczylabym troche na Wasza pomoc w oglaszaniu Rekinka, pomozecie?
jakos, kiedys - na pewno sie odwdziecze..

EDIT: zeby nie bylo nieporozumien - kociaki siedza z moeja kuzynka - przyjechala na sesje do wawy czy cos tam i pomieszkuje u mnie; a Totek, zwany tez Romanem - ze mna w fabryce..

Posted

Rekinek ma się dobrze, nawet za dobrze...
Poczuł się jak u siebie.. stratuje do Łatka i do Misiaczka, bo tak się zrobił zazdrosny o Klamkę... Potrafią się bawić godzinami...:)
Ja też miałam sporo ostatnio zawirowań, nawet rzadko tu zaglądałam, przepraszam.
Miałam Klamce wystawić Allegro i nawet nie miałam czasu się tym zając...
Może w końcu w ten weekend się z tym wyrobię.
To i Rekinolkowi bym tez zrobiła.
Słuchajcie, on jest fantastyczny, bardzo uczuciowy, posłuszny i mądry.
Świetny towarzysz z niego.
Klamka to wie :razz:

Posted

Rekinek zadomowił się już zupełnie. Jest bardzo grzeczny, sympatyczny i wesoły. Mimo małej posturki, siłe ma za dwóch. Na spacerkach ciągnie jak pies zaprzęgowy :)

Posted

dawać tekst do ogłoszeń :)
jaki jest Rekińczyk, czy zjada inne psy
ile ma lat i takie inne niezbędne info
coś nietypowego about him :)
i wiecie, ładne foty wybrać i zapodać linki czy jakkolwiek :p