Belula Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Sasza napisał(a):Potencjalny domek sie nie zdecydowal, i nic na sile naturalnie nie bedziemy robic. Bardzo cieszy mnie ze u Beluli pokazal Rekinek pelnie swojego cudownego charakteru.. Szukamy dalej.. Albiemu - zasw. o szcepieniu i umowa miala przyjsc do mnie - nic nie doszlo. Moze rzeczywiscie odpis wyslij juz Beluli? Do mnie też nic nie doszło.... Nie ma szczepień.... A Rekinek psem gryzącym jest :) Za co potem jest "zagryzany" Już dawno był ostrzegany: Quote
Belula Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A w ogóle to słodziak z niego Jak już się wybawią za wszystkie czasy, to padają, jak dętki. Oto ostatnie wieści spod stołu: Quote
Belula Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A co z jutrem? Aktualne spacerki?? W samo południe? Quote
orpha Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 pod warunkiem , ze nie bedzie lalo bo ja po dzisiaj mam juz dosc namaczania , ja wiem ze wilgoc na cere dobra no ale moze bez przesady :eviltong: Quote
halcia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jaki wdzięczny model:evil_lol:,piękne zdjęcia!Mozna by kalendarz z nimi wydac:eviltong:Zabawy tez przednie,wyglada nato,ze panuje zgoda ,a psiaki zadowolone z własnego towarzystwa. Quote
sleepingbyday Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 szał ciał i uprzęży. już wiem, od kogo barakud nauczył sie podgryzania kończyn w zabawie :mad: Quote
albiemu Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 dzwoniłam do kierownika - belula wysłał odpis szczepienia poleconym zaraz po tym jak brałam od Ciebie adres. Dobrze, że za potwierdzeniem odbioru więc będzie można sprawę na poczcie wyjaśnić. Wiecie co .... nie wiem co za jakiś pech z tymi wysyłkami ... naprawdę :shake: Wyglądać to zaczyna z mojej strony podejrzanie ale uczciwie piszę wysyłane było - nie wiem co się dzieje ... SZLAG!!!!!!!!!! Wyjaśnię i dam znać. Aaaa zdjęcia MIODZIO :)! Rekińczyk wygląda pięknie, domku nie widać ale wierzę szybko go znajdzie zbyt to pies cudowny aby inaczej być miało. Pokazałam w pracy Rekińczyka i jednej dziewczynie się spodobał, niestety zapsiona ... Kurcze, domy się już wokoło mnie mam wrażenie pokończyły. Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 co sie dzieje to poczty polskiej trzeba zapytac :angryy: , wiem cos o tym bo masa korespondencji ,ktora wysylamy do pacjentow wogole do nich nie dociera a pare razy trafilo sie tez tak , ze np. do Radomia list trafil po 2 miesiach !!!! Quote
halcia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Moze listonosz bał sie Rekińczyka?:eviltong: Quote
Belula Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 halcia napisał(a):Moze listonosz bał sie Rekińczyka?:eviltong: A bał się, bał... Bo nawet nie zadzwonił, tylko awizo zostawił.... Odebrałam papierki Rekinka! :) Już wiem, na czym stoję.. Dziękuję Albiemu i Orzechowcom. Quote
halcia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Super,bo własnie dzis dostałysmy poswiadczenie,ze wysłane dawno.....bo juz głupio było,ze tak długo to idzie....ciumki dla ciebie i Rekina:evil_lol: Quote
Belula Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A tu Rekinek na wczorajszym spacerku. Ciekawostką jest, że ten ciemny pies, który jest zawsze bardzo agresywny do innych, tym razem zgodnie spaceruje z Klamką i Rekinem. Rekinka po prostu wszyscy lubią! Rekinku, znajdziesz Ty swój domek?? Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no własnie gdzie ten domek dla Rekinka co ???!!!! Quote
halcia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To,ze lubiany to raz,a dwa,że przed REKINEM trzeba mieć respekt:evil_lol: Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no ja nabralam respektu jak mi u mnie w domu noge od ławy obsikał :diabloti: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):no ja nabralam respektu jak mi u mnie w domu noge od ławy obsikał :diabloti: dobry z niego cyrkowiec jak trafił strumieniem :) hehehe Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hehe to był bardzo precyzjny sik i wykonany w tempie błyskawicznym :diabloti: , o tym ze potem probowal mi strzelic fantazje sikowa na scianie to juz nie wspomne :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kafar polubił innego psa :crazyeye:? no belula, ty to masz oddziaływanie na sierściuchy... :loveu: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):hehe to był bardzo precyzjny sik i wykonany w tempie błyskawicznym :diabloti: , o tym ze potem probowal mi strzelic fantazje sikowa na scianie to juz nie wspomne :eviltong: a potem by było, że cud na ścnianie się objawił ... ... wracam kiedyś do domu a na suficie w kuchni wielki gigantyczny zaciek i jakiegoś czerwonego płynu sporo na posadzce. Mój były poszedł po sąsiada na górę, zdarł go na dół i rozmowa ... - widzi Pan że mam kuchnie zalaną?!?! - ale to nie moja wina! - jak nie Pana??? To skąd ten płyn w naszej kuchni?!?!? - ale ja Panu tłumaczę że to nie moja wina! - świetnie! To co Matka Boska na suficie mi się objawiła i będę miał pielgrzymki tutaj?!?! - no dobra ... pomidorową spartoliłem, wylałem ją do zlewu, się zatkało, pękła rura i ... przepraszam. To było w czasie jak media szumiały o tym, że na scianie bloku zaciek Matka Boską był więc ... Rakińczyk też zapewne miał jakis plan .... :roll: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='orpha']hehehehehehe niezła jazda :evil_lol: jazde to miałam ja ze szmatą ... Dobrze że wraz z tą spartoloną zupą jeszcze kluski mi kratką wentylacyjną nie weszły wraz z mokrymi faraonkami, których wiecznie było tam pełno ... Ehhhh - wspomnień czar :) Aaaa i jeszcze jakiś typ zawsze o piątej rano zanim szłam z psem na spacer właził do windy i wydawał z siebie jakieś koszmarne gazy jajeczne? Nie wiem co jadł ale ... oczy łzawiły ze smrodu ... Ktoś w końcu w gablocie kartkę wywiesił z prośbą aby przestał :D hehehe No dobra wracam do Rekińczyka :) psiej cudowności! :loveu: Quote
Recommended Posts