darunia-puma Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 myszko ja chce nad morze a poza tym interesowałby mnie tylko ja bym musiala miec sama z markiem pokoj albo domek bo seth nie jest az tak milym psem i mialabym klopot bo by sie stawial do psow Quote
Asia & Ginger Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='darunia-puma']myszko ja chce nad morze a poza tym interesowałby mnie tylko ja bym musiala miec sama z markiem pokoj albo domek bo seth nie jest az tak milym psem i mialabym klopot bo by sie stawial do psow[/quote] Ok, sama wiesz najlepiej czy Twoje psiaki nadają się na taki zlot, ale jakby co, to zapraszam :cool3:, są 2 domki 3-osobowe, możecie wziąć jeden nawet na dwie osoby, bo i tak większość woli być w domkach 5-osobowych. ;) A jeśli chodzi o morze, to kilka postów wyżej jest link na domki nad morzem, gdzie przyjmują z psami. ;) Quote
Teddy Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 W Łebie mozna spokojnie wziąć psa na plażę. W Ustce można o tym zapomnieć..wszędzie zakazy wprowadzania psów na plażę. Quote
darunia-puma Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 tak juz sprawdzałam te linki ale kilka mi odmowiło jak napisalam ze to duze psy typu mamut Quote
darunia-puma Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mam 3 nowe adresy do dodania tutaj sprawdzałam i wszystko oki jeśli mnie chcieli wziąć z dwoma smokami to nie będzie problemu dla innych a więc" 1 - domki letniskowe SOLARIS Białogóra 2- Ośrodek wypoczynkowy "W lesie" Pobierowo 3 - (gdzie jedziemy już mamy zarezerwowane - "U Tomasza" Niechorze Jak będzie ktos szukał to można sprawdzić te 2 pierwsze bo zdjęcia są śliczne a 3 pozycja sprawdzona przez nas 2 lata temu a cenowo to tak" 1 - 170zł doba za domek + liczniki za prąd i wodę ????? + 10zł za psa doba 2 - 240zł doba za mieszkanie (na dole kuchnia,stołowy i łazienka na górze sypialnia) 3 - 120zł pokój doba/dwuosobowy Ja już mam i życzę owocnych poszukiwań dla wszystkich psiarzy!!!! Quote
Bura Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A czy macie jakies namiary na pokoje w Mielnie tak do 40 zl?? Niekoniecznie z psem, choć byłoby miło... Szukałam w necie ale ceny jak z kosmosu.... od 50 zł:crazyeye: Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Bura']A czy macie jakies namiary na pokoje w Mielnie tak do 40 zl?? Niekoniecznie z psem, choć byłoby miło... Szukałam w necie ale ceny jak z kosmosu.... od 50 zł:crazyeye:[/quote] A w sezonie czy przed lub po? bo jak w sezonie szukasz to nie znajdziesz chyba nic tańszgo niż 50 zł;/ tak mi sie przynajmniej wydaje.... Quote
Bura Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']A w sezonie czy przed lub po? bo jak w sezonie szukasz to nie znajdziesz chyba nic tańszgo niż 50 zł;/ tak mi sie przynajmniej wydaje....[/quote] Nieaktualne juz wlasnie znalazlam!! Niestety bez piesa, ale coz, na te 10dni bede miec sittera... Quote
Ask@ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Czy macie jakieś sprawdzone domki letniskowe na mazurach??? Quote
Melba Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Bura']A czy macie jakies namiary na pokoje w Mielnie tak do 40 zl?? Niekoniecznie z psem, choć byłoby miło... Szukałam w necie ale ceny jak z kosmosu.... od 50 zł:crazyeye:[/quote] Nie pamiętam dokładnie adresu , ale był to dom wczasowy (chyba FWP) o nazwie Albatros, teoretycznie z psem nie wolno było, ale zgodzili sie żebym przyjechała z goldenem. Cen dokładnie nie pamietam. Quote
Melba Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Ask@']Czy macie jakieś sprawdzone domki letniskowe na mazurach???[/quote] Koło Piszu jest ośrodek w Wiartlu - domki kamppingowe w lesie nad jeziorem Quote
oxa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zaczynam poszukiwania, domek 5-osob (w tym 3 dzieci)+ rottweiler:diabloti: Ktoś pisał, że morskiedomki nie chcą przyjmować bydlątek:p? Kto poleci coś fajnego:evil_lol: Quote
darunia-puma Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 oxa ja mam namiary na domki w pobierowie na tej stronie jest kilka fajnych propozycji [URL]http://www.pobierowo.nadmorzem.net/[/URL] Quote
oxa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dzięki:roll: już sprawdzam:multi: A do których można ze zwierzem? Dobrze by było coś jeszcze bardziej w prawo :) Białogóra,, Karwieńskie Błota itp? Quote
Fundacja Pies dla Stasia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 wprawdzie nie czytalam calego watku, ale polecam dla podrozujacych z psami: Willa Aura w Łebie- przemili własciciele, przyjeli w zimie dwa malamuciska i nawet ich doberman jakos to zniosl:) [URL]http://willaaura.republika.pl/[/URL] pozdrawiam Quote
darunia-puma Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 FPdS "Aura" wygląda ślicznie to może za rok tu pojedziemy z moimi wielkoludami a w tym roku " u Tomasza" Niechorze 20m od morza, ogordzona posesja, wspaniali właściciele .... Quote
Dorota_Phoenix Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 też zaczynam się rozglądać za jakimś miejscem nad morzem, gdzie będę mogła zabrać dwa psy (w typie husky) :roll: zna ktoś jakąś stronę, na której można zamówić sobie pogodę nad naszym pięknym morzem? :-( Quote
darunia-puma Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 jedz z nami do "tomasza" do niechorza sprawdzone miejsce tanio ładnie i bardzo blisko do morza ja biore swoje dwa psy w typie czechosłowackiego wilczaka i malamuta Quote
Ania&Psy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a ja szukam czegoś nad morzem (jeżeli mazury nie wypalą), ale chodzi mi pole namiotowe, nie kwaterę. może ktoś gdzieś coś polecić? :razz: (oczywiście, jadę z psem) Quote
baffi2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A ja się zastanawiam gdzie nad morze będę mogła pojechać z moją sucz (5kg)... I żeby to było na północy PL, bo w stronę Szczecina to trochę za daleko... Jadę z rodzinką - 4 os + pies. Fajnie by było gdyby było tanio, blisko do morza i do restauracji, sklepów itp. Może ktoś coś poleci?:cool3: Quote
patrykbanas Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja mieszkam w Świnoujściu miastem nad morzem. Z psem tam nie wolno , ale jak nikt nie patrzy ( w lato to nie ale kilka razy się zdarzyło :eviltong::eviltong: ) :eviltong: . Mój pies jak się cieszy jak go spuszczam z smyczy , niestety nie moge często , bo on jest taki zwariowany , że musi wszędzie pójść. Ale wraca zawsze kiedy pobiegnie daleko na plaży to zawsze się rozejrzy za mną . Pozdrawiam Patryk Banaś Quote
monita Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja zawsze bywam nad morze, ale bez psa. W tym roku planuję jechać z psem i kompletnie nie mam pomysłu gdzie :shake: Tzn wiem, że muszę być w okolicach Darłowa. Jak znajdę jakieś ośrodki, które są przychylnie nastawione do psiarzy, to dam znać ;) A jeśli ktoś zna w okolicy takie, to też proszę o informacje. PS : Przyznam szczerze, że dużo razy spotkałam się z psami w Wiciach ( plaża jest pusta, ośrodek w lesie ) tylko nie wiem jak w tym roku :roll: Quote
Hala Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A ja wlaśnie zadzwoniłam do Aury w Łebie. Pani jak usłyszała, że huski, to bardzo niechetnie mi dalej odpowiadała. Powiedziała że ma psa w domu i nie chce awantur. :razz: A na stronie wyraźnie napisane ma, że z psami można. Quote
Hala Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Właśnie sobie zarezerowałam na trzy dni pokój!! :loveu: :multi: [URL]http://www.willawik.pl/menu-44/willa-wik-128/[/URL] Quote
Recommended Posts