jamnicze Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']to chodz na nasza strone :cool3:[/quote] Ale u Was, to pewnie jeszcze zimniej :evil_lol: Quote
taxelina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='jamnicze']Ale u Was, to pewnie jeszcze zimniej :evil_lol:[/quote] zalezy gdzie :D Jakis dziwny przesad panuje za szwecja zimna jest..:roll::roll: ok polnocna mozna i tak :cool3: ale poludniowa to tak jak pl :diabloti: Quote
gosiaja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']kapitan......;) A.[/quote] tak myślałam ale wolałam się upewnić :) Quote
M&S Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']zalezy gdzie :D Jakis dziwny przesad panuje za szwecja zimna jest..:roll::roll: ok polnocna mozna i tak :cool3: ale poludniowa to tak jak pl :diabloti:[/quote] ja wprawdzie nie miałam okazji zwiedzać Skandynawii, ale znajomi jeździli w lecie i byli zachwyceni pogodą:p [quote name='gosiaja']tak myślałam ale wolałam się upewnić :)[/quote] przecież jesteś specem w tych sprawach i znasz się lepiej niż ja;) A. Quote
taxelina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']ja wprawdzie nie miałam okazji zwiedzać Skandynawii, ale znajomi jeździli w lecie i byli zachwyceni pogodą:p A.[/quote] Czasami jest nawet cieplej niz w pl :P Quote
M&S Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']Czasami jest nawet cieplej niz w pl :P[/quote] no własnie:lol: A. Quote
taxelina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='AngelsDream']Jak często to czasami? ;)[/quote] Oj nie wiem, nie sprawdzam az tak :D Pamietam jak rok temu rodzice szykowali sie na przyjazd i mama chciala zimowe kurtki miec.. nie sposb bylo jej wyjasnic ze to poludniowa szwecja a nie polnocna i mrozy... przyjechali i nie mieli co zalozyc bo takie upaly byly a oni prawie nic z krotkim rekawem nie mieli..:lol::lol::lol::lol: Quote
M&S Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']Oj nie wiem, nie sprawdzam az tak :D Pamietam jak rok temu rodzice szykowali sie na przyjazd i mama chciala zimowe kurtki miec.. nie sposb bylo jej wyjasnic ze to poludniowa szwecja a nie polnocna i mrozy... przyjechali i nie mieli co zalozyc bo takie upaly byly a oni prawie nic z krotkim rekawem nie mieli..:lol::lol::lol::lol:[/quote] ...to mieli okazję na uzupełnienie garderoby;) A. Quote
taxelina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']...to mieli okazję na uzupełnienie garderoby;) A.[/quote] Akurat ciuchy nie sa tu najtansze :P Podwijali rekawy itp :cool3: bo wierzyc nie chcieli ze tu cieplo jest w wakacje. chociaz ostatnio to tylko leje.. Quote
M&S Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']Akurat ciuchy nie sa tu najtansze :P Podwijali rekawy itp :cool3: bo wierzyc nie chcieli ze tu cieplo jest w wakacje. chociaz ostatnio to tylko leje..[/quote] słyszałam, że u Was dość drogo jest, niestety... A. Quote
taxelina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']słyszałam, że u Was dość drogo jest, niestety... A.[/quote] W sumie tak, ale te pensje - nie takie jak nasze obcokrajowcow tylko szwedow - sa wyzsze niz w pl. to tylko nas nie stac na wiele rzeczy i daleko ponizej sredniej krajowej zarabiamy i ponizej granicy biedy wg wylicznkow... Quote
M&S Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='deer_1987']W sumie tak, ale te pensje - nie takie jak nasze obcokrajowcow tylko szwedow - sa wyzsze niz w pl. to tylko nas nie stac na wiele rzeczy i daleko ponizej sredniej krajowej zarabiamy i ponizej granicy biedy wg wylicznkow...[/quote] [quote name='Asiaczek']Hej, nie narzekac! Będzie dobrze!!! Pzr.[/quote] czyli wszędzie jest podobnie.....;) [quote name='Izabela124.']Witam się :lol:[/quote] Witaj:lol: A. Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 czesc:loveu::multi: w NL tez jest dosc drogo ale zawsze poluje sie na promocje i obnizki. Ja na przyklad jak upatrze sobie koszulke za 28 euro to czekam na obnizke i kupuje ja za 5 euro. Takie tu sa okazje;) Quote
Iwa-R Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A gdzie obecnie drogo nie jest? Nie ma co się przejmować, tylko cieszyć się tym co się ma! Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Iwa-R']A gdzie obecnie drogo nie jest? Nie ma co się przejmować, tylko cieszyć się tym co się ma! Pozdrawiam Iwa[/quote] Prawda:lol: więc cieszymy się tym, co mamy;) A. Quote
M&S Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 proszę zajrzyjcie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-puzzle-kubki-na-hotelik-dla-samsona-do-25-vi-139580/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-ksiazki-cd-dla-samsona-szpica-na-hotel-do-15-06-a-138845/[/URL] A. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='deer_1987']Witam sie serdecznie!!![/quote] Witam Cię równie serdecznie, a Ty juz w pracy.... A. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Maks i Spark'][SIZE=3][COLOR=darkred][B]proszę zajrzyjcie[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-puzzle-kubki-na-hotelik-dla-samsona-do-25-vi-139580/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-ksiazki-cd-dla-samsona-szpica-na-hotel-do-15-06-a-138845/[/URL] A.[/quote] proszę ładnie:) A. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='lolka75']czesc:loveu::multi: w NL tez jest dosc drogo ale zawsze poluje sie na promocje i obnizki. Ja na przyklad jak upatrze sobie koszulke za 28 euro to czekam na obnizke i kupuje ja za 5 euro. Takie tu sa okazje;)[/quote] U, super! Tylko zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że takiej upatrzonej rzeczy może juz nie byc w promocji. Albo nie będzie rozmiaru, odpowiedniego koloru itp. ale takie sa uroki wyprzedaży... [quote name='Maks i Spark']proszę zajrzyjcie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-puzzle-kubki-na-hotelik-dla-samsona-do-25-vi-139580/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-ksiazki-cd-dla-samsona-szpica-na-hotel-do-15-06-a-138845/[/URL] A.[/quote] Zaraz zajrzę. pzdr. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Asiaczek']U, super! Tylko zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że takiej upatrzonej rzeczy może juz nie byc w promocji. Albo nie będzie rozmiaru, odpowiedniego koloru itp. ale takie sa uroki wyprzedaży... Zaraz zajrzę. pzdr.[/quote] ... ale różnica między naszymi obniżkami, a tamtejszymi jest zasadnicza, tam są a u nas udają:diabloti: Dzięki:p A. Quote
Recommended Posts