M&S Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']:BIG::tort::new-bday: Nejlepszego !!!![/QUOTE] Dziękujemy:):) Quote
Shilomaniak Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Strasznie nam przykro że nie zdążyliśmy z życzeniami dla chłopaka? faceta?/ odpowiednie skreślić/ za to baaaardzo ślicznego:loveu:, niemniej samych pięknopsich chwil dla kudłacza i pozdrowienia dla Pana tylko nieco starszego i ich Pańci. Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='Shilomaniak']Strasznie nam przykro że nie zdążyliśmy z życzeniami dla chłopaka? faceta?/ odpowiednie skreślić/ za to baaaardzo ślicznego:loveu:, niemniej samych pięknopsich chwil dla kudłacza i pozdrowienia dla Pana tylko nieco starszego i ich Pańci.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:):) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że [B]Quarto vom Taubengarten[/B] znany jako [B]Slash [/B] [I][B][COLOR=#b22222]obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:[/COLOR][/B][/I][B][COLOR=#006400]Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/B][/QUOTE] Ajajaj.... ciotka Asiaczkowa spóźniona.... Wszystkiego dobrego, chłopaku:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='Asiaczek']Ajajaj.... ciotka Asiaczkowa spóźniona.... Wszystkiego dobrego, chłopaku:) Pzdr.[/QUOTE] Darujemy Ciotce to spóźnienie;) i pięknie dziękujemy:):) Quote
Guest wolfheart Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Spóźnione ale baaaaaaaardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO:tort::BIG::new-bday: SLASH! Quote
Oscar Patric Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 i od Nas najlepszego:BIG::new-bday::new-bday: Quote
bety Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę Wszem i Wobec, że [B]Quarto vom Taubengarten[/B] znany jako [B]Slash [/B] [I][B][COLOR=#b22222]obchodzi dzisiaj pierwszą rocznicę urodzin:loveu::multi::loveu:[/COLOR][/B][/I][B][COLOR=#006400]Wszystkiego najlepszego malutki!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/B][/QUOTE] Wszystkiego najlepszego dla "maluszka" ;) :BIG::tort::BIG: Pzdr Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 doberek ;) jak tam po urodzinkach ?? :razz: u was tez tak nasypało śnieżkiem ?? :lol: Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='marta.k9080']Spóźnione ale baaaaaaaardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO:tort::BIG::new-bday: SLASH![/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']i od Nas najlepszego:BIG::new-bday::new-bday:[/QUOTE] [quote name='bety']Wszystkiego najlepszego dla "maluszka" ;) :BIG::tort::BIG: Pzdr[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']najlepszego :)[/QUOTE] Serdecznie dziękujemy za życzenia:lol::lol::lol: [quote name='dOgLoV']doberek ;) jak tam po urodzinkach ?? :razz: u was tez tak nasypało śnieżkiem ?? :lol:[/QUOTE] Doberek, po urodzinach ok. Sypie cały czas, dwa razy śnieg odwalałam:diabloti:, byliśmy w lesie, d...nam zmarzły, a futra nie chciały wracać do domu:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='M&S']Serdecznie dziękujemy za życzenia:lol::lol::lol: Doberek, po urodzinach ok. Sypie cały czas, dwa razy śnieg odwalałam:diabloti:, byliśmy w lesie, d...nam zmarzły, a futra nie chciały wracać do domu:evil_lol:[/QUOTE] u nas to samo ale na spacerek idziemy dopiero jutro ;) Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas to samo ale na spacerek idziemy dopiero jutro ;)[/QUOTE] No dobrze, jak jutro, to jutro;) Quote
jamnicze Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No ładnie, a Ty jeszcze nie w samochodzie? znaczy się z kawusi nici, :mad: pewnie będziesz tylko na wystawie :roll:. Ale przynajmniej tam się spotkamy :) Quote
jamnicze Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Slascha (czy jak się go tam pisze ;)) Quote
M&S Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='jamnicze']No ładnie, a Ty jeszcze nie w samochodzie? znaczy się z kawusi nici, :mad: pewnie będziesz tylko na wystawie :roll:. Ale przynajmniej tam się spotkamy :)[/QUOTE] Nie, nie w samochodzie. po pierwsze nasz pensjonat (nocowałam tam kilka razy z psami) najpierw przyjął rezerwację, a przed wczoraj napisali, że ponieważ była zmiana właściciela, to tylko z małymi psami....:angryy: jakbym z cielakami była. A po wtóre, nie przyjedziemy, pogoda do kitu, nie chce mi się tłuc taki kawał. Spotkamy się kiedy indziej. [quote name='jamnicze']No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Slascha (czy jak się go tam pisze ;))[/QUOTE] Dziękujemy:):) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Szkoda, to taka trochę stracona okazja... dla malucha:) pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Asiaczek']Szkoda, to taka trochę stracona okazja... dla malucha:) pzdr.[/QUOTE] Może trochę szkoda, ale nic na siłę ;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Jakbyscie mialy wylądować gdzieś w rowie, to zdecydowanie lepiej zostac w domku:) pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Asiaczek']Jakbyscie mialy wylądować gdzieś w rowie, to zdecydowanie lepiej zostac w domku:) pzdr.[/QUOTE] Tfu, tfu.................. Jestem tego samego zdania. Quote
Tekla64 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 hej hej a u nas nadal namiastka zimy i nic wiecej Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Kilka zdjęć braci Slasha :) Quintus, obecnie Bobby. Był najmniejszym i najjaśniejszym maluszkiem ;) [IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/quintus_Bobby2.jpg[/IMG] Quinto, był ciemnym szczeniaczkiem :) [IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/Qinto_.jpg[/IMG] I Quento, w typie starych niemieckich wolfów [IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/Quento1.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Tekla64']hej hej a u nas nadal namiastka zimy i nic wiecej[/QUOTE] Chyba Wam zazdroszczę ;) Quote
łamAga Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 hejka ;) śliczne rodzeństwo :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas nadal mega zima , ale ze spacerku nici bo jedziemy do mojej babuni na dzień babci ;) wiem ze to za tydzien ale za tydzień mąż chce wyprawiac imieniny i bysmy nie mieli czasu jeszcze skoczyć do babci ;) Quote
M&S Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) śliczne rodzeństwo :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas nadal mega zima , ale ze spacerku nici bo jedziemy do mojej babuni na dzień babci ;) wiem ze to za tydzien ale za tydzień mąż chce wyprawiac imieniny i bysmy nie mieli czasu jeszcze skoczyć do babci ;)[/QUOTE] Doberek :) Są dość wyrównane. U nas też zima. Quote
Recommended Posts