stokrotka.af Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ano własnie od rana leje, Rufol w płaszczyku pomyka, ale za szczęśliwy to on jest ;) Quote
Tekla64 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 witam wieczornie ale nie deszczowo , jest nadzieja ze jutro bedzie lepiej Quote
Buszki Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 U nas wczoraj było lepiej....Dzisiaj znowu chmury,ale chociaż bez deszczu,na razie ;). Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Witamy sie i chyba juz dobrejnocki zyczymy:) pzdr. Quote
Ptysiak Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dobry wieczór :) Coś tu tak nie widzę zdjęć nowych... ;) Quote
Tekla64 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 no wlasnie co u was bo u nas znowu zmiana pogody i to dwa razy Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Asiaczek']No to jak komp nawala, otwiera się okno w pokoju, a właściwie wszystkie okna w pokoju (czy okienka) i.... wyp...la się kompa za okno. I tak własnie działa "zasada otwartych okienek":) pzdr.[/QUOTE] :roflt::roflt: [QUOTE]A Aiko też jak ogryzek wygląda:roll:.....taka mała pirania go skubie i skubie :diabloti::mad:[/QUOTE] Trymuje :evil_lol: Quote
M&S Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) u nas dzisiaj pochmurnie i zimno :roll: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , w pracy bede miała chłodniej :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']Witanko:) u Nas zimno i deszczowo,nawet Oscar nie chce iść na spacerek,bo mu w chudą dupe zimno:roll:[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']ano własnie od rana leje, Rufol w płaszczyku pomyka, ale za szczęśliwy to on jest ;)[/QUOTE] U nas też padała, delikatnie mówiąc..... [quote name='Tekla64']witam wieczornie ale nie deszczowo , jest nadzieja ze jutro bedzie lepiej[/QUOTE] [quote name='Buszki']U nas wczoraj było lepiej....Dzisiaj znowu chmury,ale chociaż bez deszczu,na razie ;).[/QUOTE] Wczoraj słoneczko było, a wieczorkiem buszowalismy po lesie i wróciłam padnięta do domu.... [quote name='dOgLoV']Hejka :hand:[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']Hop, hop :)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Witamy sie i chyba juz dobrejnocki zyczymy:) pzdr.[/QUOTE] A ja miełgo popołudnia;) [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :) Coś tu tak nie widzę zdjęć nowych... ;)[/QUOTE] Hello i teraz fotek nie będzie, nie mam kiedy robić..... [quote name='sunshine']Siemanko:) Co u wilczych wilków?[/QUOTE] Doberek:):) Praca, praca, praca..... [quote name='Tekla64']no wlasnie co u was bo u nas znowu zmiana pogody i to dwa razy[/QUOTE] Rano chłodno, ale słońce. Ja dziś do tyłu chodzę, nie moglam wstać i jakoś tak...może zmiana pogody się szykuje? [quote name='jamnicze']Miłej środy :)[/QUOTE] Dzięki, na szczęście szybko mija;) [quote name='Ania!'] Trymuje :evil_lol:[/QUOTE] O, taaak:mad::angryy: Quote
Ptysiak Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 No to się niech ten czas znajdzie na zdjęcia :mad::D Pozdrawiamy serdecznie i miłego popołudnia :) Quote
Atrisko Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Słońca Wam wysyłam "całe popołudnie" i "wolnego czasu" na odsapnięcie od pracy, "ulubionych chwil w towarzystwie futrzaczków" i "dobrego samopoczucia" na nadchodzący weekend i dłużej... Quote
M&S Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Czekam na zdjęcia :)[/QUOTE] Fotek brak, nie mam kiedy robić.....:shake: [quote name='unikatowydiament']hello śliczne futrzaki:)[/QUOTE] Witanko:lol: [quote name='Ptysiak']No to się niech ten czas znajdzie na zdjęcia :mad::D Pozdrawiamy serdecznie i miłego popołudnia :)[/QUOTE] Dzięki, też bym chciałe, ale się zagubił..... [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] Wzajemnie:):) [quote name='Atrisko']Słońca Wam wysyłam "całe popołudnie" i "wolnego czasu" na odsapnięcie od pracy, "ulubionych chwil w towarzystwie futrzaczków" i "dobrego samopoczucia" na nadchodzący weekend i dłużej...[/QUOTE] Jolu serdeczne dzięki za dobre słowo!!! Wczoraj chciałam wejść na dogo, ale wyskakiwał błąd 404:angryy: Quote
M&S Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Aaa, zapomniałam o jednej ważnej sprawie, [B][COLOR=#0000cd]Slash kończy dziś 4 miesiące[/COLOR][/B]:) Quote
M&S Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='gosiaja']głaski dla Slasha najlepszego[/QUOTE] :):):) Dziękować:):) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='M&S']Aaa, zapomniałam o jednej ważnej sprawie, [B][COLOR=#0000cd]Slash kończy dziś 4 miesiące[/COLOR][/B]:)[/QUOTE] Ooooo, wszystkiego dobrego dla Malca:) Samych wesołych dni!!! pzdr. Quote
jamnicze Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Głaski dla malucha (i dla tego większego też :) (i dla kici oczywiście ;)) Quote
Recommended Posts