taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Sherry zawsze uwazala za uszy i lapy sa najlepsze do gryzienia :diabloti: Milego czwartku :loveu: My sie zaraz tez gdzies zbieramy na wycieczke :) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Historia zycia emeryckiego rodziny Pyziołów - super! Szkoda tylko, że tak bardzo na czasie... Widze, że Mania juz zaczeła ustawiac Maluszka i idzie jej to całkiem-całkiem:) Juz sie odbobiłam w moich sprawach, więc będe i cześciej i dłużej na DGM:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A Mały,to się tak słucha w lesie,czy pilnuje Aiko,a On się słucha?Bo moje to się rozbiegają w różne strony i Małą muszę na smyczy trzymać... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Świetne zdjęcia:loveu: Jak maluch gryzie Aiko za ucho:evil_lol: A na innym zdjęciu widać jaki Aiko szczęśliwy, że malucha przy nim nie ma:diabloti: heheh Slash ślicznie stoi(nie przekręciłam? W ogóle to dobrym gitarzysta będzie;)). Quote
tulasy Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Aniu, przyglądam sie Aiko i widze że wyrósł z niego typowy przedstawiciel wilczych, pięknie wybarwiony , futro ma bogate a głowa i maska piękne Wygłaskaj obydwu Basia Quote
Tekla64 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 no fajne sa takie zdjecia ale najlepsze przed wami jak juz maluch dostanie troche masy i wiecej koordynacji wtedy beda prawdziwe harce czwartokwo dzien dobry Quote
M&S Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='deer_1987']Sherry zawsze uwazala za uszy i lapy sa najlepsze do gryzienia :diabloti: Milego czwartku :loveu: My sie zaraz tez gdzies zbieramy na wycieczke :)[/QUOTE] Tak uszy, ogonportki i łapy....wszystko nadaje się do obgryzania. mam nadzieję, że Aiko będzie miał po tych zabawach futro:evil_lol: Miłej wycieczki:p [quote name='Asiaczek']Historia zycia emeryckiego rodziny Pyziołów - super! Szkoda tylko, że tak bardzo na czasie... Widze, że Mania juz zaczeła ustawiac Maluszka i idzie jej to całkiem-całkiem:) Juz sie odbobiłam w moich sprawach, więc będe i cześciej i dłużej na DGM:) pzdr.[/QUOTE] Naukę czas zacząć:razz: To dobrze, bo zaczynałam się martwić o Ciebie... [quote name='Buszki']A Mały,to się tak słucha w lesie,czy pilnuje Aiko,a On się słucha?Bo moje to się rozbiegają w różne strony i Małą muszę na smyczy trzymać...[/QUOTE] Mały pilnuje się, biega za Aikiem, ale ten gna, bo ma sprawy bardzo ważne do załatwienia w lesie:diabloti: zapachy zwierzątek i tym podobne, więć nie ma go przez kilkanaście minut, a potem przybiega i wygląda jak ofiara losu:mad::evil_lol:. [quote name='Chiquita&DeeDee']Świetne zdjęcia:loveu: Jak maluch gryzie Aiko za ucho:evil_lol: A na innym zdjęciu widać jaki Aiko szczęśliwy, że malucha przy nim nie ma:diabloti: heheh Slash ślicznie stoi(nie przekręciłam? W ogóle to dobrym gitarzysta będzie;)).[/QUOTE] Dzięki:multi: Tak są chwile, kiedy Aiko woli być sam na sam z przyrodą:cool3: Slash, to pomysł Mani, ma mieć bujną czuprynę:razz: [quote name='tulasy']Aniu, przyglądam sie Aiko i widze że wyrósł z niego typowy przedstawiciel wilczych, pięknie wybarwiony , futro ma bogate a głowa i maska piękne Wygłaskaj obydwu Basia[/QUOTE] Aiko zmienia się cały czas. Ma już fajną strukturę włosa i głowa mu ciemnieje. Wygłaszczę, oj wygłaszcze;):lol: [quote name='Tekla64']no fajne sa takie zdjecia ale najlepsze przed wami jak juz maluch dostanie troche masy i wiecej koordynacji wtedy beda prawdziwe harce czwartokwo dzien dobry[/QUOTE] Tak, pamiętam wspólne zabawy Maksa i Sparka.... Teraz różnica wieku jest duuuużo mniejsza, to będzie weselej;) Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 No tak Wam futro na wystawe potrzebne :diabloti: Dziekuje bylo super :loveu: Quote
Oscar Patric Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 boskie,bossssssssskie Masz psiaczki :) Quote
Atrisko Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pięknie się razem komponują...cuudne są takie widoki: [url]http://img560.imageshack.us/img560/8952/resizeofdsc00867.jpg[/url] Ahaaaa....no właśnie tak patrzę i patrzę, i widzę Manię i Slasha, i Slasha, i Manię, i Manię, i dochodzę do wniosku "czyj to pies"....a teraz jeszcze dowiedziałam się że imię też Mania wybierała, więc pewności nabieram... Ale cooo tam... ważne że w domu ilość psich facetów jest wprost proporcjonalna do żeńskich ludziów...a kogo sobie upatrzy to już zagadka! Quote
M&S Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='deer_1987']No tak Wam futro na wystawe potrzebne :diabloti: Dziekuje bylo super :loveu:[/QUOTE] Czasami się przydaje:evil_lol: To fajnie:p [quote name='unikatowydiament']boskie,bossssssssskie Masz psiaczki :)[/QUOTE] Też mi sie podobają:razz: [quote name='Atrisko']Pięknie się razem komponują...cuudne są takie widoki: [URL]http://img560.imageshack.us/img560/8952/resizeofdsc00867.jpg[/URL] Ahaaaa....no właśnie tak patrzę i patrzę, i widzę Manię i Slasha, i Slasha, i Manię, i Manię, i dochodzę do wniosku "czyj to pies"....a teraz jeszcze dowiedziałam się że imię też Mania wybierała, więc pewności nabieram... Ale cooo tam... ważne że w domu ilość psich facetów jest wprost proporcjonalna do żeńskich ludziów...a kogo sobie upatrzy to już zagadka![/QUOTE] Zobaczymy czyj bedzie;) Fajnie razem wyglądają, fakt:lol: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Tez jestem ciekawa, czyj będzie Slash. A czyj jest Aiko? Pzdr. Quote
M&S Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Asiu, jakby to dyplomatycznie powiedzieć.....źwierzunta są tego, kto jest Alfa w domu;) Znasz odpowiedź....? Zmykam na rehabilitacje...... Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Tak, juz teraz wsio wiem:) I gratuluje Alfie w domku! Pzdr. Quote
jonQuilla Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Aiko wydaje się być olbrzymem przy tym okruchu :) Quote
M&S Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Asiaczek']Tak, juz teraz wsio wiem:) I gratuluje Alfie w domku! Pzdr.[/QUOTE] :lol::lol::lol: [quote name='jonQuilla']Aiko wydaje się być olbrzymem przy tym okruchu :)[/QUOTE] Aiko jest dużym szpicem, a okruch jeszcze malutki;). Ciekawa jestem jak duży urośnie.... Quote
jonQuilla Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='M&S'] Aiko jest dużym szpicem, a okruch jeszcze malutki;). Ciekawa jestem jak duży urośnie....[/QUOTE] oby jak największy :) Quote
M&S Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='jonQuilla']oby jak największy :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że tak będzie.... [quote name='Buszki']Witamy się w końcu słonecznie :).[/QUOTE] My też witamy słonecznie:multi: Quote
Tekla64 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 czasem psy se wybieraja swego alfe i nic na to sie nie poradzi sama dwa razy takowe cos przezylam raz z Hamletem a drugi raz z Tokio, co innego jest sluchac tej Alfy a co innego po psiemu kochac swego wybranca i pomoc mu w alfowaniu Quote
M&S Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Tekla64']czasem psy se wybieraja swego alfe i nic na to sie nie poradzi sama dwa razy takowe cos przezylam raz z Hamletem a drugi raz z Tokio, co innego jest sluchac tej Alfy a co innego po psiemu kochac swego wybranca i pomoc mu w alfowaniu[/QUOTE] Tak też bywa, zobaczymy jak będzie u nas..... Quote
kalyna Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='M&S'] Oooo, jak miło:lol:, musisz częściej wpadać:razz: Jak już sie miało dwa wilcze, to tak musi zostać. A na spacer zapraszamy!!! [/QUOTE] [quote name='Buszki']Kalyna,do nas masz bliżej a las też mamy fajny ;).[/QUOTE] ooo dziękuję za zaproszenia :) u nas żeby do lasu dojść to trzeba przejść przez wioskę, w której rządzą małe kundelki. no i nasze lasy nie są takie czyste :) Quote
sunshine Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 jeszcze nie tak dawno to Aiko był maluszkiem:) Quote
Recommended Posts