M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='deer_1987']Ja mam nadzieje ze nas stopnieje :razz:[/QUOTE] Może, może.....;) Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='M&S']Może, może.....;)[/QUOTE] Tego co ja najbardziej nie lubie to jak sie topi a potem zamarza na noc :mad: i nie posypia sola :mad: Quote
stokrotka.af Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol: noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-( sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz: hoteli nie zamykają na weekendy :shake: mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol: P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops: Quote
M&S Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='deer_1987']Tego co ja najbardziej nie lubie to jak sie topi a potem zamarza na noc :mad: i nie posypia sola :mad:[/QUOTE] Teżtego nie lubię..... [quote name='stokrotka.af']no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol: noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-( sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz: hoteli nie zamykają na weekendy :shake: mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol: P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops:[/QUOTE] No tak, nie zamykają;) Multicytat...przy każdym poście, ktory chcesz zacytować musisz nacisnąć, a potem "cytuje odpowiedź" Quote
łamAga Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witamy bardzo deszczowo ;) ale ta pogoda jest dziwna , wczoraj wieczorem było sniegu do kostek a dzisiaj rano juz po sniegu nie było sladu i deszcz jest straszny :roll: Quote
Buszki Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witam się niedzielnie :). U nas to co wieczorem spadło,to już stopniało i deszcz pada.A do tego + 5 st. mamy ... Quote
M&S Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Witamy bardzo deszczowo ;) ale ta pogoda jest dziwna , wczoraj wieczorem było sniegu do kostek a dzisiaj rano juz po sniegu nie było sladu i deszcz jest straszny :roll:[/QUOTE] Witanko:) U nas też pogoda masakryczna:diabloti:.....czuję się jakbym dostała cymś w głowę..... [quote name='Buszki']Witam się niedzielnie :). U nas to co wieczorem spadło,to już stopniało i deszcz pada.A do tego + 5 st. mamy ...[/QUOTE] Cześć Buszki:p Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Czesc wieczornie dogo dziala to mozna szalec :D Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Buszki']U mnie cały dzień działało :eviltong:.[/QUOTE] Miedzy 14 a 16 tez? Quote
stokrotka.af Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 witanko wieczorne :lol: jeśli Was to jakos cioteczki pocieszy to od przyszłego tygodnia idą mrozy :evil_lol: Quote
Atrisko Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='M&S'](...) Cały czas na drugie futro namawiam.....to jest dopiero pełnia szczęścia!!!! Miałam dwa w sumie przez 6 lat.....i bardzo mi drugiego brakuje:-(, a jeszcze bardziej brakuje Aikowi... Zgadzam się:lol: (...)[/QUOTE] Hmmm... jak tak wykasować cytaty to Ania nam na każde pytanie odpowie bez "przymusu"...pytanie tylko KIEDY to drugie futro dla Aika się pojawi, bo że zgoda już jest :mamy to na piśmie...hihihi:diabloti: Quote
M&S Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='deer_1987']Czesc wieczornie dogo dziala to mozna szalec :D[/QUOTE] Cześć, u mnie jakoś działa..... [quote name='Buszki']U mnie cały dzień działało :eviltong:.[/QUOTE] U nas też:shake: [quote name='stokrotka.af']witanko wieczorne :lol: jeśli Was to jakos cioteczki pocieszy to od przyszłego tygodnia idą mrozy :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może się prognoza nie sprawdzi:eviltong: [quote name='Atrisko']Hmmm... jak tak wykasować cytaty to Ania nam na każde pytanie odpowie bez "przymusu"...pytanie tylko KIEDY to drugie futro dla Aika się pojawi, bo że zgoda już jest :mamy to na piśmie...hihihi:diabloti:[/QUOTE] Ha, ha, ha ja nie mówiłam, że nie będzie...a kiedy, to się okaże:eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 hej.:hand: mijamy się w paru galeriach, więc postanowiłam wstąpić. ;) kiedyś poczytam, bo teraz idę spać.:lol: Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 u nas mrozy jutro maja byc po -7 w dzien.... Dzisiaj czekam na slonko to jakies zdjecia bym mogla porobic na dworzu :) Quote
Tekla64 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 u nas juz slonko z lekkim mrozem i w koncu choc troche zmrozone to bloto zapowiada sie fajny dzionek czego i wam zycze Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witamy i miłego dnia życzymy:loveu: Może jakieś foto?;) Quote
M&S Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Aleksandra95']hej.:hand: mijamy się w paru galeriach, więc postanowiłam wstąpić. ;) kiedyś poczytam, bo teraz idę spać.:lol:[/QUOTE] Witam, tak zauważyłam;) Zapraszm częściej:lol: [quote name='deer_1987']u nas mrozy jutro maja byc po -7 w dzien.... Dzisiaj czekam na slonko to jakies zdjecia bym mogla porobic na dworzu :)[/QUOTE] U nas też coś mrozami straszą....:shake: Dziś słońca nie ma i pada jakieś paskudztwo:diabloti: [quote name='Tekla64']u nas juz slonko z lekkim mrozem i w koncu choc troche zmrozone to bloto zapowiada sie fajny dzionek czego i wam zycze[/QUOTE] Dzięki, mam nadzieję, że będzie:p [quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy i miłego dnia życzymy:loveu: Może jakieś foto?;)[/QUOTE] Hello:multi: muszę pomyśleć....:razz: [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Milego dnia ;)[/QUOTE] Doberek:multi::multi: Dzięki!!! Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 nie ma co myśleć tylko fotki dawaj.:mad::D Quote
M&S Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Aleksandra95']nie ma co myśleć tylko fotki dawaj.:mad::D[/QUOTE] Wszystko w swoim czasie:eviltong: [quote name='deer_1987']To u nas takie piekne slonce :loveu:[/QUOTE] Zazdroszczę...... Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='deer_1987']Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi:[/QUOTE] To ja lece, a mogę z Dorą ?:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='deer_1987']Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi:[/QUOTE] To ja bym nie doleciała :eviltong: po 15 minutach dostała bym zawału :eviltong: Quote
Recommended Posts