Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol:

noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-(

sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz:
hoteli nie zamykają na weekendy :shake:

mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol:

P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops:

Posted

[quote name='deer_1987']Tego co ja najbardziej nie lubie to jak sie topi a potem zamarza na noc :mad: i nie posypia sola :mad:[/QUOTE]

Teżtego nie lubię.....

[quote name='stokrotka.af']no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol:

noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-(

sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz:
hoteli nie zamykają na weekendy :shake:

mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol:

P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops:[/QUOTE]

No tak, nie zamykają;)

Multicytat...przy każdym poście, ktory chcesz zacytować musisz nacisnąć, a potem "cytuje odpowiedź"

Posted

[quote name='dOgLoV']Witamy bardzo deszczowo ;)

ale ta pogoda jest dziwna , wczoraj wieczorem było sniegu do kostek a dzisiaj rano juz po sniegu nie było sladu i deszcz jest straszny :roll:[/QUOTE]

Witanko:)

U nas też pogoda masakryczna:diabloti:.....czuję się jakbym dostała cymś w głowę.....

[quote name='Buszki']Witam się niedzielnie :).
U nas to co wieczorem spadło,to już stopniało i deszcz pada.A do tego + 5 st. mamy ...[/QUOTE]

Cześć Buszki:p

Posted

[quote name='M&S'](...)
Cały czas na drugie futro namawiam.....to jest dopiero pełnia szczęścia!!!! Miałam dwa w sumie przez 6 lat.....i bardzo mi drugiego brakuje:-(, a jeszcze bardziej brakuje Aikowi...

Zgadzam się:lol:

(...)[/QUOTE]
Hmmm... jak tak wykasować cytaty to Ania nam na każde pytanie odpowie bez "przymusu"...pytanie tylko KIEDY to drugie futro dla Aika się pojawi, bo że zgoda już jest :mamy to na piśmie...hihihi:diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Czesc wieczornie dogo dziala to mozna szalec :D[/QUOTE]

Cześć, u mnie jakoś działa.....

[quote name='Buszki']U mnie cały dzień działało :eviltong:.[/QUOTE]

U nas też:shake:

[quote name='stokrotka.af']witanko wieczorne :lol:

jeśli Was to jakos cioteczki pocieszy to od przyszłego tygodnia idą mrozy :evil_lol:[/QUOTE]

Ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może się prognoza nie sprawdzi:eviltong:

[quote name='Atrisko']Hmmm... jak tak wykasować cytaty to Ania nam na każde pytanie odpowie bez "przymusu"...pytanie tylko KIEDY to drugie futro dla Aika się pojawi, bo że zgoda już jest :mamy to na piśmie...hihihi:diabloti:[/QUOTE]

Ha, ha, ha ja nie mówiłam, że nie będzie...a kiedy, to się okaże:eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']hej.:hand: mijamy się w paru galeriach, więc postanowiłam wstąpić. ;)

kiedyś poczytam, bo teraz idę spać.:lol:[/QUOTE]

Witam, tak zauważyłam;)
Zapraszm częściej:lol:

[quote name='deer_1987']u nas mrozy jutro maja byc po -7 w dzien.... Dzisiaj czekam na slonko to jakies zdjecia bym mogla porobic na dworzu :)[/QUOTE]

U nas też coś mrozami straszą....:shake:
Dziś słońca nie ma i pada jakieś paskudztwo:diabloti:

[quote name='Tekla64']u nas juz slonko z lekkim mrozem i w koncu choc troche zmrozone to bloto
zapowiada sie fajny dzionek
czego i wam zycze[/QUOTE]

Dzięki, mam nadzieję, że będzie:p

[quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy i miłego dnia życzymy:loveu:

Może jakieś foto?;)[/QUOTE]

Hello:multi: muszę pomyśleć....:razz:

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

Milego dnia ;)[/QUOTE]

Doberek:multi::multi:
Dzięki!!!

Posted

[quote name='Aleksandra95']nie ma co myśleć tylko fotki dawaj.:mad::D[/QUOTE]

Wszystko w swoim czasie:eviltong:

[quote name='deer_1987']To u nas takie piekne slonce :loveu:[/QUOTE]

Zazdroszczę......

Posted

[quote name='deer_1987']Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi:[/QUOTE]

To ja bym nie doleciała :eviltong: po 15 minutach dostała bym zawału :eviltong: