Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']I co z tymi poniedzialkami - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/127077-Szpice-Wilcze-z-Marysina?p=18306903&viewfull=1#post18306903[/URL] - moga byc mile? :)[/QUOTE]

Oj przepraszam, rozminełysmy się....

Tak mogą być miłe, jak nie trzeba lecieć do pracy:evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']To trzymamy mocno kciuki zeby bylo coraz lepiej, bo to moze byc meczace :([/QUOTE]

Dzięki, przydadzą się!!!

Posted

u nas zaczelo sie calkiem milo ..... cudna tecza !!!!
ale teraz juz leje

wies bawila sie hucznie i chyba im za wiele zapasow nie zostalo bo ino deczko wczoraj jeszcze strzelala i szybko skonczyli cale szczescie

Posted

[quote name='Tekla64']u nas zaczelo sie calkiem milo ..... cudna tecza !!!!
ale teraz juz leje

wies bawila sie hucznie i chyba im za wiele zapasow nie zostalo bo ino deczko wczoraj jeszcze strzelala i szybko skonczyli cale szczescie[/QUOTE]

A u nas rano padało, a teraz trochę się przejaśnia:)

Mam nadzieję, że moim tubylcom już amunicja się skończyła......

Posted

[quote name='Buszki']A u nas pięknie dzień się zaczął słoneczkiem i temperaturą 11,5 st. :cool1:,teraz cosik spochmurniało,siąpi i wieje :roll:.[/QUOTE]

To trochę słońca na osłodę mieliście.....

Posted

[quote name='M&S']Bardzo różnie, czasami boli bardzo i chodzę jak pokraka......[/QUOTE]
[FONT=Comic Sans MS]To dobrze, że chociaż zimy brak, zawsze to troszkę łatwiej :shake:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam życzyć wspaniałego Nowego Roku :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']a potem tak sypnie sniegiem i baltyk zamarznie ze nie pojade po mala :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Pojedziesz,na łyżwach ;).[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']No to tez jest wyjscie :razz:[/QUOTE]

O własnie, to jest sposób.....:evil_lol:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To dobrze, że chociaż zimy brak, zawsze to troszkę łatwiej :shake:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam życzyć wspaniałego Nowego Roku :multi:[/FONT][/QUOTE]

Zgadzam się, nie lubię zimy, zwłaszcza w Warszawie,,,,,
Dziękujemy:multi::multi:

[quote name='unikatowydiament']wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku:)[/QUOTE]

Dziękujemy:lol::lol:

Posted

O amunicji wypisujecie znaczy w większości psiuniunie nie lubią tego typu rozrywek? Moje maleństwo przygniecione w objęciach pańci najgorsze chwile spędziło...tzn okolice północy a nie że niby ja taka najgorsza....w jednej ręce miałam "futro" w drugiej szampan i dotrwałyśmy....a potem psica wersalkę mi podnosiła bo pod spodem się zakamuflowała...całe szczęście że już najbardziej znienawidzona przez psiaki noc za nami....a 4 lipca to u nas nie świętują...
....zdrówka dla Cukiereczków...żeby nóżka nie bolała i żeby humorek dopisywał i żeby pogoda samopoczucie poprawiała...