taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 I co z tymi poniedzialkami - [url]http://www.dogomania.pl/threads/127077-Szpice-Wilcze-z-Marysina?p=18306903&viewfull=1#post18306903[/url] - moga byc mile? :) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']I co z tymi poniedzialkami - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/127077-Szpice-Wilcze-z-Marysina?p=18306903&viewfull=1#post18306903[/URL] - moga byc mile? :)[/QUOTE] Oj przepraszam, rozminełysmy się.... Tak mogą być miłe, jak nie trzeba lecieć do pracy:evil_lol: Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']a jak tam noga? :)[/QUOTE] Bardzo różnie, czasami boli bardzo i chodzę jak pokraka...... Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 To trzymamy mocno kciuki zeby bylo coraz lepiej, bo to moze byc meczace :( Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']To trzymamy mocno kciuki zeby bylo coraz lepiej, bo to moze byc meczace :([/QUOTE] Dzięki, przydadzą się!!! Quote
Tekla64 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 u nas zaczelo sie calkiem milo ..... cudna tecza !!!! ale teraz juz leje wies bawila sie hucznie i chyba im za wiele zapasow nie zostalo bo ino deczko wczoraj jeszcze strzelala i szybko skonczyli cale szczescie Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Tekla64']u nas zaczelo sie calkiem milo ..... cudna tecza !!!! ale teraz juz leje wies bawila sie hucznie i chyba im za wiele zapasow nie zostalo bo ino deczko wczoraj jeszcze strzelala i szybko skonczyli cale szczescie[/QUOTE] A u nas rano padało, a teraz trochę się przejaśnia:) Mam nadzieję, że moim tubylcom już amunicja się skończyła...... Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 A u nas pięknie dzień się zaczął słoneczkiem i temperaturą 11,5 st. :cool1:,teraz cosik spochmurniało,siąpi i wieje :roll:. Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki']A u nas pięknie dzień się zaczął słoneczkiem i temperaturą 11,5 st. :cool1:,teraz cosik spochmurniało,siąpi i wieje :roll:.[/QUOTE] To trochę słońca na osłodę mieliście..... Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki']Nawet dużo,ale tylko do południa.[/QUOTE] Zazdraszczam....... Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U nas bez slonca ale tez 8-9 stopni, ciekawa ta zima :razz: Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']U nas bez slonca ale tez 8-9 stopni, ciekawa ta zima :razz:[/QUOTE] Bardzo ciekawa;) Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 a potem tak sypnie sniegiem i baltyk zamarznie ze nie pojade po mala :diabloti: Quote
taxelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Buszki']Pojedziesz,na łyżwach ;).[/QUOTE] No to tez jest wyjscie :razz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='M&S']Bardzo różnie, czasami boli bardzo i chodzę jak pokraka......[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]To dobrze, że chociaż zimy brak, zawsze to troszkę łatwiej :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam życzyć wspaniałego Nowego Roku :multi:[/FONT] Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku:) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='deer_1987']a potem tak sypnie sniegiem i baltyk zamarznie ze nie pojade po mala :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Pojedziesz,na łyżwach ;).[/QUOTE] [quote name='deer_1987']No to tez jest wyjscie :razz:[/QUOTE] O własnie, to jest sposób.....:evil_lol: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To dobrze, że chociaż zimy brak, zawsze to troszkę łatwiej :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam życzyć wspaniałego Nowego Roku :multi:[/FONT][/QUOTE] Zgadzam się, nie lubię zimy, zwłaszcza w Warszawie,,,,, Dziękujemy:multi::multi: [quote name='unikatowydiament']wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku:)[/QUOTE] Dziękujemy:lol::lol: Quote
Atrisko Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 O amunicji wypisujecie znaczy w większości psiuniunie nie lubią tego typu rozrywek? Moje maleństwo przygniecione w objęciach pańci najgorsze chwile spędziło...tzn okolice północy a nie że niby ja taka najgorsza....w jednej ręce miałam "futro" w drugiej szampan i dotrwałyśmy....a potem psica wersalkę mi podnosiła bo pod spodem się zakamuflowała...całe szczęście że już najbardziej znienawidzona przez psiaki noc za nami....a 4 lipca to u nas nie świętują... ....zdrówka dla Cukiereczków...żeby nóżka nie bolała i żeby humorek dopisywał i żeby pogoda samopoczucie poprawiała... Quote
Asiaczek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='deer_1987']a potem tak sypnie sniegiem i baltyk zamarznie ze nie pojade po mala :diabloti:[/QUOTE] Pojedziesz, pojedziesz:) Juz niedługo;) pzdr. Quote
Recommended Posts