jonQuilla Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Black]straszne kiedy tak nagle odchodzi przyjaciel, członek rodziny...trzymaj się :glaszcze:[/COLOR][/FONT] Quote
Cordia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 wrocilam na dogo po maturalnej przerwie, ahh. nie znam sie na takich sytuacjach co wtedy mowic ludziom, dasz rade, nie masz wyjscia, a jak to mowi moja kolezanka Spark teraz siedzi w psim niebie i lize pomnik z czekolady. Quote
NATKA Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To co przeżyliście to straszne, a najgorsza jest bezsilność, świadomość że nic nie można zrobić by uratować przyjaciela :shake: Ale pamiętajcie, że Malutki zawsze będzie w Waszych serduszkach bo wspomnień Wam nic i nikt nie odbierze :lol: Śle gorące pozdrowionka dal Was, trzymajcie się i wyściskajcie ode mnie Maksia :calus: Quote
Agappe Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 i my pozdrawiamy Was cieplutko, oby troszkę słońca do Was zawitało.. Quote
M&S Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Agappe']i my pozdrawiamy Was cieplutko, oby troszkę słońca do Was zawitało..[/QUOTE] Dzięki:) A. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Hej, nasza Kasia proponuje coś na 13.06.2010 r. Wiecie cos o tym? pzdr. Quote
michal_unga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Aniu! Brakuje mi i Ciebie i Mani i Sparka i ........................... :oops::oops::oops::oops: Tęsknię za Wami i za Waszą obecnością :oops::oops: Quote
M&S Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='deer_1987']Dzien dobry![/QUOTE] Dzień dobry:) [quote name='bety']Trzymajcie się. :) Pzdr[/QUOTE] Staramy się z całych sił..... [quote name='Asiaczek']Hej, nasza Kasia proponuje coś na 13.06.2010 r. Wiecie cos o tym? pzdr.[/QUOTE] Dostałam maila od Kasi, ale jeszcze nie wiem, czy się wybierzemy....Marysia ma sesję:roll: [quote name='michal_unga']Aniu! Brakuje mi i Ciebie i Mani i Sparka i ........................... :oops::oops::oops::oops: Tęsknię za Wami i za Waszą obecnością :oops::oops:[/QUOTE] Cześć Michale:) nam też Sparka brakuje......... Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy:p A. Quote
NATKA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dzień Doberek , śle do Was mnóstwo słoneczka na poprawę nastroju :loveu: [IMG]http://www.sebastian.travel.pl/portal/images/news/sloneczko2.gif[/IMG] Quote
M&S Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='deer_1987']Milej soboty :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='NATKA']Dzień Doberek , śle do Was mnóstwo słoneczka na poprawę nastroju :loveu: [IMG]http://www.sebastian.travel.pl/portal/images/news/sloneczko2.gif[/IMG][/QUOTE] Ale fajne:lol: dziękujemy!!!!!! ciężko jest się przestawić, ale nie ma wyjścia, czas biegnie swoim rytmem.....tylko w inny sposób:shake: A. Quote
jamnicze Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dzisiaj u nas słoneczko :), to i do was musi zawitać Papatki :) Quote
M&S Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='jamnicze']Dzisiaj u nas słoneczko :), to i do was musi zawitać Papatki :)[/QUOTE] Witaj Asiu:) u nas też świecie na niebie..... A. Quote
Błyskotka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Witam i miłego weekendu życzę :). U mnie również pogoda niczego sobie ;). Quote
M&S Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Błyskotka']Witam i miłego weekendu życzę :). U mnie również pogoda niczego sobie ;).[/QUOTE] Dzięki :) A. Quote
NATKA Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 U mnie też słoneczko świeci ;) ŻyczęWam milutkiej niedzieli :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu: ja również przyszłam życzyć Wam udanej niedzieli :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Wilczusie !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak u Was? Pogoda też taka piękna ?! Miłego dnia :lol::lol: [/FONT][/B][/CENTER] Quote
M&S Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='NATKA']U mnie też słoneczko świeci ;) ŻyczęWam milutkiej niedzieli :loveu:[/QUOTE] Dzięki i wzajemnie:p [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja również przyszłam życzyć Wam udanej niedzieli :)[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Dziękować:) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Wilczusie !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Jak u Was? Pogoda też taka piękna ?! Miłego dnia :lol::lol:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Cześć Kitki:loveu: Pięknie i ciepło jest u nas:):) A. Quote
M&S Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Trochę zaległych fotek dzieci EDEL:loveu: [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/7066/edel03062010.png[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts