M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ...w towarzystwie;) Uploaded with ImageShack.us Quote
jonQuilla Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [FONT=Georgia]ależ te maluchy szybko rosną :loveu: takie uśmiechnięte mordki kochane :)[/FONT] Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ależ te maluchy szybko rosną :loveu: takie uśmiechnięte mordki kochane :)[/FONT] ....aha, 13-go maja skończą 6 miesięcy:) Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ale fajnie jak się tak zdjecia z nowych domków dostaje, to musi być bardzo fajne uczucie dla hodowcy jak widzi takiego Edelka w dobrych rękach, bo na prawdę po zdjęciach widać, ze domek mu się super trafił. Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ale fajnie jak się tak zdjecia z nowych domków dostaje, to musi być bardzo fajne uczucie dla hodowcy jak widzi takiego Edelka w dobrych rękach, bo na prawdę po zdjęciach widać, ze domek mu się super trafił. Ja mam foty za pośrednictwem hodowcy...wszystkie szczylki dobrze trafiły:):) Quote
NATKA Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Fajniasty jest, super się prezentuje w buldożej obstawie ;) Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 NATKA napisał(a):Fajniasty jest, super się prezentuje w buldożej obstawie ;) Niom, a buldogi też całkiem przystojne:) Quote
NATKA Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Eeee tam Edelek najfajniejszy - mój ulubieniec - strasznie jestem ciekawa jak będzie wyglądał jak wydorośleje :p Quote
taxelina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Teraz juz widac :) wczesniej sie dlugo ladowac chcialo i i tak nie ladowalo Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 NATKA napisał(a):Eeee tam Edelek najfajniejszy - mój ulubieniec - strasznie jestem ciekawa jak będzie wyglądał jak wydorośleje :p Ja też jestem ciekawa jak będą wyglądały. deer_1987 napisał(a):Teraz juz widac :) wczesniej sie dlugo ladowac chcialo i i tak nie ladowalo To dobrze:) Quote
M&S Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 To jeszcze trochę fotek EDELA:loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 A teraz EIKO:loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Eiko w psim przedszkolu:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
NATKA Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ale obrabia tą malinoskę hi hi :evil_lol: Z Eiko kawał szpica jest, Edel wydaje się drobniejszy... Quote
Recommended Posts