M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mam nadzieję że jak najszybciej poprawi Ci sie humor :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Robię wszystko, co w mojej mocy.....:cool3: Cześć :) A. Quote
Błyskotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzień Dobry i miłego dnia życzę :). Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry i miłego dnia życzę :).[/QUOTE] Hej, hej :) Dzięki i wzajemnie :lol: A. Quote
jamnicze Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O, a ja liczyłam na jakąś fotorelacje z Kielc :shake: Ale to nic, domowe fotki wilczych też mogą być :lol: Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Siemanko Szpicowate co słychać ?? :loveu: Quote
gosiaja Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 witamy się :) ale jakoś ta nowa wersja dogo mi nie przypadła jak zwykle nie wszystko działa Quote
QQk Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witam. Szpicowate się chowają :( A nowa Dogo to jakaś makabra Quote
M&S Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='deer_1987']Fajnie ze jestes![/QUOTE] Ja też się cieszę :) [quote name='jamnicze']O, a ja liczyłam na jakąś fotorelacje z Kielc :shake: Ale to nic, domowe fotki wilczych też mogą być :lol:[/QUOTE] Hello, mam jakieś foty, ale nie mam czasu na wstawianie..... [quote name='sunshine']Siemanko Szpicowate co słychać ?? :loveu:[/QUOTE] Cześć haszczaku, nie specjalnego nie słychać....może być. [quote name='gosiaja']witamy się :) ale jakoś ta nowa wersja dogo mi nie przypadła jak zwykle nie wszystko działa[/QUOTE] Doberek :) o kurka co to jest za diabelstwo znowu....nie mogę sie połapać nic się nie otwiera, totalne dziadostwo [quote name='QQk']Witam. Szpicowate się chowają :( A nowa Dogo to jakaś makabra[/QUOTE] Hello :) szpicowate się nie chowają.... zgadzam się makabra A. Quote
andromeda Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hejka :) Czyli to tak juz na zawsze bedzie :( no to fatalnie, te ciagłe zmiany wychodza dosc kiepsko :( Quote
M&S Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 [quote name='andromeda']Hejka :) Czyli to tak juz na zawsze bedzie :( no to fatalnie, te ciagłe zmiany wychodza dosc kiepsko :([/QUOTE] Hello :) zgadzam się [quote name='deer_1987']No to czekamy cierpliwie![/QUOTE] To dobrze :p [quote name='NATKA']Witanko wieczorne :loveu:[/QUOTE] Witanko południowe ;):lol: [quote name='Błyskotka']Witam :) :) :).[/QUOTE] Witaj Aniu :) A. Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zeby jeszcze dogo chcialo dzialac to by mozna bylo innych galeire poogladac i dodac zdjecia u siebie.. Quote
jonQuilla Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się po zmianach :multi::multi: miłego dnia życzę :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]napisałam posta i go nie widzę a podają że mój jest jako ostatni w tym temacie :hmmmm: *** o dopiero z tym postem się pojawiła nowa strona z moim poprzednim postem :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]napisałam posta i go nie widzę a podają że mój jest jako ostatni w tym temacie :hmmmm: *** o dopiero z tym postem się pojawiła nowa strona z moim poprzednim postem :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no wlasnie.. tez to widzialam ze twoj ostatni ale jak wchodzilam w watek to sie moj ostatni pokazywakl... Quote
lolka75 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 czesc:p co u Was? jak piekne wilcze futra?:loveu: Quote
bety Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ooo u innych się było a u siebie nie - hi hi hi. Dobrej nocki. Pzdr Quote
Recommended Posts