M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='gosiaja']Miłego piątku i spokojnego weekendu a jakiś prezencik dla Maksa z okazji końca kariery ??[/quote] Dzieki i wzajemnie :) ...prezencik, zobaczymy ;) A. Quote
Cavy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy, wpadliśmy życzyć miłego i udanego dnia. :loveu: ;) Quote
M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Cavy']Witamy, wpadliśmy życzyć miłego i udanego dnia. :loveu: ;)[/quote] Hello :) dzięki i wzajemnie a foty widziałaś? A. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Błyskotka']Doberek :lol:.[/quote] Doberek :) A. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dzięki :) Cześć, nic szczególnego.....byłyśmy z Maksem u weta na obcinaniu paznokietków.... W niedzielę na klubie w Łodzi Maks zakończy swoją karierę wystawowa...... A.[/quote] Aniu, żebyś mi powiedziała wcześniej, to jakiś prezencik cioteczki by przygotowały. W sumie tak wiekowego psiaka żegnamy... Ej, fujarka z Ciebie... Pzdr. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Aniu, żebyś mi powiedziała wcześniej, to jakiś prezencik cioteczki by przygotowały. W sumie tak wiekowego psiaka żegnamy... Ej, fujarka z Ciebie... Pzdr.[/quote] Asiu, ja po zgłoszeniu Maksa zastanawiałam się, czy z nim jechać.....ale jedziemy :p Choć prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie, jak to będzie później :shake:.....już na lipcowej Wwie jakoś tak dziwnie się czułam bez niego.....:roll: A. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Maks i Spark']Asiu, ja po zgłoszeniu Maksa zastanawiałam się, czy z nim jechać.....ale jedziemy :p Choć prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie, jak to będzie później :shake:.....już na lipcowej Wwie jakoś tak dziwnie się czułam bez niego.....:roll: A.[/quote] Hm, wiadomo. Ja to z kolei dziwnie się czułam, jak zaczynałam jeździć z 3-45 psami.:evil_lol: A teraz to tez głupio mi, jak mam tylko 2... Eh, skomplikowana natura ludzka... pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [url]http://img17.imageshack.us/img17/2948/1033853.jpg[/url] co to za rasa? Quote
M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Hm, wiadomo. Ja to z kolei dziwnie się czułam, jak zaczynałam jeździć z 3-45 psami.:evil_lol: A teraz to tez głupio mi, jak mam tylko 2... Eh, skomplikowana natura ludzka... pzdr.[/quote] No właśnie.....:roll: [quote name='Izabela124.'][URL]http://img17.imageshack.us/img17/2948/1033853.jpg[/URL] co to za rasa?[/quote] To duży biały szpic (u nas były popularne przed wojną i tuż po, teraz nie ma ani jednej sztuki :shake:) A. Quote
taxelina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No na pewno dziwnie tak nagle konczyc kariere wystawowa psiaka.. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='deer_1987']No na pewno dziwnie tak nagle konczyc kariere wystawowa psiaka..[/quote] ....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce.... do takiego wydażenia przygotowywałam się mentalnie już jakiś czas i nawet na ostatniej wystawie nie ja będę z nim na ringu tylko Marysia. A. Quote
taxelina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no wiadomo nalezy mu sie odpoczynek ;) Quote
M&S Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='deer_1987']no wiadomo nalezy mu sie odpoczynek ;)[/quote] Tak zdecydowanie :) A. Quote
michal_unga Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='gosiaja']Miłego piątku i spokojnego weekendu a jakiś prezencik dla Maksa z okazji końca kariery ??[/quote] Doszły mnie słuchy, że dziewczyny wielki tort szykują:lol::lol::lol::lol::lol: i to tak na początek Quote
gosiaja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 wow to będzie fajne przegniatanie :) Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miłego sobotniego poranku i reszty dnia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Tak, milego dnia!! ja szukam jak poradzic sobie z niedoborami w akwa u zabek. Quote
M&S Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='michal_unga']Doszły mnie słuchy, że dziewczyny wielki tort szykują:lol::lol::lol::lol::lol: i to tak na początek[/quote] Oooo :crazyeye::crazyeye: [quote name='gosiaja']wow to będzie fajne przegniatanie :)[/quote] jak znam Tulaski, to napewno tak :lol::lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]miłego sobotniego poranku i reszty dnia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dzięki :) [quote name='deer_1987']Tak, milego dnia!! ja szukam jak poradzic sobie z niedoborami w akwa u zabek.[/quote] Witanko :) A. Quote
lolka75 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce.... do takiego wydażenia przygotowywałam się mentalnie już jakiś czas i nawet na ostatniej wystawie nie ja będę z nim na ringu tylko Marysia. A.[/QUOTE] czemu ja myslalam ze 11 latek ma?:roll:... ale swietnie sie trzyma na swoj wiek. a powiedz czy cos mu juz dokucza? jak jego wzrok i sluch? piekne foteczki z wystawy widzialam:loveu: pozdroweczki serdeczne ze slonecznej holandii:multi::loveu: Quote
sunshine Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Gratuluję w takim razie wszystkich sukcesów Maksia i życzę spokojnej emeryturki :loveu: Quote
M&S Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='lolka75']czemu ja myslalam ze 11 latek ma?:roll:... ale swietnie sie trzyma na swoj wiek. a powiedz czy cos mu juz dokucza? jak jego wzrok i sluch? piekne foteczki z wystawy widzialam:loveu: pozdroweczki serdeczne ze slonecznej holandii:multi::loveu:[/quote] Hej Lolencja ;) ...a nie wiem czemu :razz: Trzyma się całkiem, całkiem. Co do słuchu, to wiesz sama czasem się zastanawiam, czy bardziej głuchy z powodu wieku, czy z przymiotu szpica :evil_lol::diabloti: Dzięki, u nas też słonecznie i cieplutko, oby jak najdłużej :) A. Quote
M&S Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='sunshine']Gratuluję w takim razie wszystkich sukcesów Maksia i życzę spokojnej emeryturki :loveu:[/quote] W imieniu Maksa serdeczne dzięki :lol: A. Quote
Agappe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce.... do takiego wydażenia przygotowywałam się mentalnie już jakiś czas i nawet na ostatniej wystawie nie ja będę z nim na ringu tylko Marysia. A.[/QUOTE] weterankowi należy się zasłuzona emerytura.. moja Niunia ma 2 razy mniej a już teraz nie ciągam jej wszędzie gdzie sama jeżdże.. a teraz panienka ma półroczną przerwę.. zobaczymy co będzie będzie w nowym roku.. :roll: Quote
Recommended Posts