Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiaja']Miłego piątku i spokojnego weekendu
a jakiś prezencik dla Maksa z okazji końca kariery ??[/quote]

Dzieki i wzajemnie :)

...prezencik, zobaczymy ;)

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cavy']Witamy, wpadliśmy życzyć miłego i udanego dnia. :loveu: ;)[/quote]

Hello :)

dzięki i wzajemnie

a foty widziałaś?

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Dzięki :)
Cześć, nic szczególnego.....byłyśmy z Maksem u weta na obcinaniu paznokietków....
W niedzielę na klubie w Łodzi Maks zakończy swoją karierę wystawowa......
A.[/quote]
Aniu, żebyś mi powiedziała wcześniej, to jakiś prezencik cioteczki by przygotowały. W sumie tak wiekowego psiaka żegnamy... Ej, fujarka z Ciebie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Aniu, żebyś mi powiedziała wcześniej, to jakiś prezencik cioteczki by przygotowały. W sumie tak wiekowego psiaka żegnamy... Ej, fujarka z Ciebie...

Pzdr.[/quote]

Asiu, ja po zgłoszeniu Maksa zastanawiałam się, czy z nim jechać.....ale jedziemy :p
Choć prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie, jak to będzie później :shake:.....już na lipcowej Wwie jakoś tak dziwnie się czułam bez niego.....:roll:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Asiu, ja po zgłoszeniu Maksa zastanawiałam się, czy z nim jechać.....ale jedziemy :p
Choć prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie, jak to będzie później :shake:.....już na lipcowej Wwie jakoś tak dziwnie się czułam bez niego.....:roll:

A.[/quote]
Hm, wiadomo. Ja to z kolei dziwnie się czułam, jak zaczynałam jeździć z 3-45 psami.:evil_lol:
A teraz to tez głupio mi, jak mam tylko 2...
Eh, skomplikowana natura ludzka...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hm, wiadomo. Ja to z kolei dziwnie się czułam, jak zaczynałam jeździć z 3-45 psami.:evil_lol:
A teraz to tez głupio mi, jak mam tylko 2...
Eh, skomplikowana natura ludzka...

pzdr.[/quote]

No właśnie.....:roll:

[quote name='Izabela124.'][URL]http://img17.imageshack.us/img17/2948/1033853.jpg[/URL] co to za rasa?[/quote]

To duży biały szpic (u nas były popularne przed wojną i tuż po, teraz nie ma ani jednej sztuki :shake:)

A.

Posted

[quote name='deer_1987']No na pewno dziwnie tak nagle konczyc kariere wystawowa psiaka..[/quote]

....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce....
do takiego wydażenia przygotowywałam się mentalnie już jakiś czas i nawet na ostatniej wystawie nie ja będę z nim na ringu tylko Marysia.

A.

Posted

[quote name='gosiaja']Miłego piątku i spokojnego weekendu
a jakiś prezencik dla Maksa z okazji końca kariery ??[/quote]
Doszły mnie słuchy, że dziewczyny wielki tort szykują:lol::lol::lol::lol::lol: i to tak na początek

Posted

[quote name='michal_unga']Doszły mnie słuchy, że dziewczyny wielki tort szykują:lol::lol::lol::lol::lol: i to tak na początek[/quote]

Oooo :crazyeye::crazyeye:

[quote name='gosiaja']wow to będzie fajne przegniatanie :)[/quote]

jak znam Tulaski, to napewno tak :lol::lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]miłego sobotniego poranku i reszty dnia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dzięki :)

[quote name='deer_1987']Tak, milego dnia!! ja szukam jak poradzic sobie z niedoborami w akwa u zabek.[/quote]

Witanko :)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce....
do takiego wydażenia przygotowywałam się mentalnie już jakiś czas i nawet na ostatniej wystawie nie ja będę z nim na ringu tylko Marysia.

A.[/QUOTE]

czemu ja myslalam ze 11 latek ma?:roll:... ale swietnie sie trzyma na swoj wiek. a powiedz czy cos mu juz dokucza? jak jego wzrok i sluch?

piekne foteczki z wystawy widzialam:loveu:

pozdroweczki serdeczne ze slonecznej holandii:multi::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']czemu ja myslalam ze 11 latek ma?:roll:... ale swietnie sie trzyma na swoj wiek. a powiedz czy cos mu juz dokucza? jak jego wzrok i sluch?

piekne foteczki z wystawy widzialam:loveu:

pozdroweczki serdeczne ze slonecznej holandii:multi::loveu:[/quote]

Hej Lolencja ;)

...a nie wiem czemu :razz:
Trzyma się całkiem, całkiem. Co do słuchu, to wiesz sama czasem się zastanawiam, czy bardziej głuchy z powodu wieku, czy z przymiotu szpica :evil_lol::diabloti:

Dzięki, u nas też słonecznie i cieplutko, oby jak najdłużej :)

A.

Posted

[quote name='sunshine']Gratuluję w takim razie wszystkich sukcesów Maksia i życzę spokojnej emeryturki :loveu:[/quote]

W imieniu Maksa serdeczne dzięki :lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce....

A.[/QUOTE]

weterankowi należy się zasłuzona emerytura.. moja Niunia ma 2 razy mniej a już teraz nie ciągam jej wszędzie gdzie sama jeżdże.. a teraz panienka ma półroczną przerwę.. zobaczymy co będzie będzie w nowym roku.. :roll: