jonQuilla Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Witaj urlopowiczko :multi::lol::multi: A. Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']Milego dnia!!!![/quote] Dzięki :) A. Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']i co tam robicie popoludniu? :D[/quote] Mania poszła sobie, a ja później też wybywam....;) A. Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='agnethka']foty - chce :mad:[/quote] nie ma fotów.... Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 a wy nie macie aparatu w domu zeby porobic? Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']a wy nie macie aparatu w domu zeby porobic?[/quote] nawet 2 są, ale nie mam melodii do robienia.... A. Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 aaa no to juz gorzej bo tego sie nie da kupic.. Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']aaa no to juz gorzej bo tego sie nie da kupic..[/quote] ...no własnie ;) A. Quote
agnethka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']nie ma fotów....[/quote] jak nie ma :mad: mają być :mad: Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='agnethka']jak nie ma :mad: mają być :mad:[/quote] ......nie ma :cool3: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 tak całkiem nie ma ?:razz: Może jednak jakieś malusie by się znalazły ;) Spokojnej nocki i kolorowych snów :lol: Quote
M&S Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']tak całkiem nie ma ?:razz: Może jednak jakieś malusie by się znalazły ;) Spokojnej nocki i kolorowych snów :lol:[/quote] ...no nie ma, nawet malusich ;) Dobranoc :p A. Quote
J.G Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Oj, Ty się kiedyś doigrasz...:mad::mad::mad: A.[/quote] Wiem ;). . Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 blad 504.. wiec na szybko jestem poki mnie dogo wpuscilo.. Quote
M&S Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='J.G']Wiem ;). .[/quote] To dobrze :evil_lol:;) [quote name='deer_1987']blad 504.. wiec na szybko jestem poki mnie dogo wpuscilo..[/quote] Doberek :) A. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ej, coś jakby Galeria zamierała. Tylko dzień dobry i dobranoc... A gdzie fotki? Aniu, wolałam, jak leżałaś z nogą w gipsie, bo wtedy przynajmniej fotki były, nowości domowe itp. A teraz to Ty ciągle gdzieś się włóczkujesz... Pzdr. Quote
M&S Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='bianka19']Dobry. :loveu:[/quote] Cześć :) [quote name='agnethka']nie dbasz o nasze oczęta :watpliwy:[/quote] :crazyeye: [quote name='J.G']Dzień dobry. Życzę miłego dnia.:loveu:[/quote] Dzień dobry, życzę miłego wieczoru :lol: [quote name='Asiaczek']Ej, coś jakby Galeria zamierała. Tylko dzień dobry i dobranoc... A gdzie fotki? Aniu, wolałam, jak leżałaś z nogą w gipsie, bo wtedy przynajmniej fotki były, nowości domowe itp. A teraz to Ty ciągle gdzieś się włóczkujesz... Pzdr.[/quote] No nie.....ja niedługo do ukochanej pracy idę :cool3: mam multum rzeczy do nadrobienia.....nie mam jakoś weny na fotki.....:roll: [quote name='deer_1987']No wlasnie.. brak zdjec..[/quote] Brak.... A. Quote
Recommended Posts