Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bety']Noooooooooo teraz widać, superaśne. :crazyeye::cool3::multi:
Pzdr[/quote]

[quote name='Maks i Spark']cieszę się, że widać :p nie mogłam ich nie wstawić....:evil_lol:

A.[/quote]

znowu skoczył...:diabloti::diabloti::diabloti:

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']i nic nie powies?[/quote]
Nie jak ktoś lubi kłamać niech kłamie dalej aż w końcu pogubi się we własnych kłamstwach,wiele osób zna prawdę;)
[quote name='Maks i Spark']pewnie nie, taki pazerny na wiedzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.[/quote]
Oj bardzo,każdy musi uczyć się na własnych błędach i naiwnościach.
Fotki rewelacyjne:multi:

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gniotek w tunelu autokarowym jest super. Ale sama tak bym nie chciała :p
Fale są śliczne ale i straszne :angryy::angryy::angryy: Dobrze ze Bałtyk takimi nie zamiata :p
Dobranoc;)[/quote]

Dobranoc :lol::lol::lol:

A.

Posted

[quote name='deer_1987']A to Wasze zdjecia fal czy z neta?[/quote]

Te dostałam z za oceanu ;) aż taka dobra nie jestem :evil_lol:

zaraz dopijam kaffe, szykuję się i jadę na wystawę, mam nadzieje nie zapomnieć aparatu...tym razem :cool3:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']zaraz dopijam kaffe, szykuję się i jadę na wystawę, mam nadzieje nie zapomnieć aparatu...tym razem :cool3:

A.[/quote]
No to nie zapomnij i duzo foc :D moze jakies jamniczki? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']No to nie zapomnij i duzo foc :D moze jakies jamniczki? :cool3::cool3::cool3:[/quote]

jamniczki były w piątek....a ja zapomniałam aparatu :oops::mad:

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Oby Wam pogoda dopisala bo u nas sciany deszczu co chwile..[/quote]

Deszczu nie zapowiadali, jest słońce i błękit ale upału nie ma :p

A.

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Doberek.
Mam nadzieję, że aparatu nie zaaaaaaaaaaaaapomniała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajnie by było choć pooglądać wystawę na fotkach ;)
Ja do sprzątania zmykam :angryy:[/quote]

Aparat za brałam :multi:, ale jeszcze nie wiem jak wyszło....

A.

Posted

oj czekamy czekamy.
Ja pozwolę sobie wstawić sensację ze staweczki chow chow.
Ta suka dostała CWC :angryy: a powinna być zdyskwalifikowana :mad:
Z uwagi na kolor -kremowy nie mogłam tego wstawić w moją galerię.
Wybaczysz;)
[URL="http://img12.imageshack.us/i/img2114f.jpg/"][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7572/img2114f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Jakoś tak dziwnie wygląda...mignęł mi 2 chowki, ale nie zdążyłam ufocić..

Moim zdaniem ringi były dziwnie ustawione, w V gr. bez ładu i składu nie można było obserwować równocześnie kilku ras...

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Jakoś tak dziwnie wygląda...mignęł mi 2 chowki, ale nie zdążyłam ufocić..

Moim zdaniem ringi były dziwnie ustawione, w V gr. bez ładu i składu nie można było obserwować równocześnie kilku ras...

A.[/quote]

Dokładnie, rozwalone to było po całym stadionie :mad: - jak zwykle W-wa niepomyślała - no ale ceny (na wszystko) to potrafią ustalić jak nigdzie indziej. :shake::shake::shake: Co za badziewny oddział :mad: (żeby nie było - należę do niego :evil_lol:).
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Dokładnie, rozwalone to było po całym stadionie :mad: - jak zwykle W-wa niepomyślała - no ale ceny (na wszystko) to potrafią ustalić jak nigdzie indziej. :shake::shake::shake: Co za badziewny oddział :mad: (żeby nie było - należę do niego :evil_lol:).
Pzdr[/quote]

...ja też należę :evil_lol:, ceny cuuudne, ale mi udało się zapłacić tylko za parking, a ring Akit Am. i szpiców graniczyły ze sobą "plecyma" i widziałam jak akitki się chciały zjeść :cool3:
Nie wiem gdzie były faraony, chowki, shiby....porażka :mad:

[quote name='gosiaja']Dzień dobry w poniedziałek :)[/quote]

Cześć gosiaja, miłego poniedziałku :p

A.