M&S Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='bety']Noooooooooo teraz widać, superaśne. :crazyeye::cool3::multi: Pzdr[/quote] [quote name='Maks i Spark']cieszę się, że widać :p nie mogłam ich nie wstawić....:evil_lol: A.[/quote] znowu skoczył...:diabloti::diabloti::diabloti: A. Quote
bety Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']a teraz widać ? A.[/quote] Noooooooooo teraz widać, superaśne. :crazyeye::cool3::multi: Pzdr Quote
J.G Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='deer_1987']i nic nie powies?[/quote] Nie jak ktoś lubi kłamać niech kłamie dalej aż w końcu pogubi się we własnych kłamstwach,wiele osób zna prawdę;) [quote name='Maks i Spark']pewnie nie, taki pazerny na wiedzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A.[/quote] Oj bardzo,każdy musi uczyć się na własnych błędach i naiwnościach. Fotki rewelacyjne:multi: Quote
M&S Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='J.G']Fotki rewelacyjne:multi:[/quote] Cieszę się :lol: A. Quote
Błyskotka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Zdjęcia zaje..... :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:. Quote
andromeda Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 I co napisac, tyle ze swietne fotosiki :p takie bajkowe, szczegolnie fale. A ta z piwkiem załamałaby niejdenego menelika w moim miasteczku :evil_lol: Quote
M&S Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Błyskotka']Zdjęcia zaje..... :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:.[/quote] Fajnie....:lol::lol::lol:;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gniotek w tunelu autokarowym jest super. Ale sama tak bym nie chciała :p Fale są śliczne ale i straszne :angryy::angryy::angryy: Dobrze ze Bałtyk takimi nie zamiata :p Dobranoc;) Quote
M&S Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gniotek w tunelu autokarowym jest super. Ale sama tak bym nie chciała :p Fale są śliczne ale i straszne :angryy::angryy::angryy: Dobrze ze Bałtyk takimi nie zamiata :p Dobranoc;)[/quote] Dobranoc :lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='AngelsDream']Fale niesamowite. :D[/quote] Tak robią wrażenie :p A. Quote
M&S Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='deer_1987']A to Wasze zdjecia fal czy z neta?[/quote] Te dostałam z za oceanu ;) aż taka dobra nie jestem :evil_lol: zaraz dopijam kaffe, szykuję się i jadę na wystawę, mam nadzieje nie zapomnieć aparatu...tym razem :cool3: A. Quote
taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Maks i Spark']zaraz dopijam kaffe, szykuję się i jadę na wystawę, mam nadzieje nie zapomnieć aparatu...tym razem :cool3: A.[/quote] No to nie zapomnij i duzo foc :D moze jakies jamniczki? :cool3::cool3::cool3: Quote
M&S Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='deer_1987']No to nie zapomnij i duzo foc :D moze jakies jamniczki? :cool3::cool3::cool3:[/quote] jamniczki były w piątek....a ja zapomniałam aparatu :oops::mad: A. Quote
taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Oby Wam pogoda dopisala bo u nas sciany deszczu co chwile.. Quote
M&S Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='deer_1987']Oby Wam pogoda dopisala bo u nas sciany deszczu co chwile..[/quote] Deszczu nie zapowiadali, jest słońce i błękit ale upału nie ma :p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Doberek. Mam nadzieję, że aparatu nie zaaaaaaaaaaaaapomniała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie by było choć pooglądać wystawę na fotkach ;) Ja do sprzątania zmykam :angryy: Quote
M&S Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Doberek. Mam nadzieję, że aparatu nie zaaaaaaaaaaaaapomniała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie by było choć pooglądać wystawę na fotkach ;) Ja do sprzątania zmykam :angryy:[/quote] Aparat za brałam :multi:, ale jeszcze nie wiem jak wyszło.... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 oj czekamy czekamy. Ja pozwolę sobie wstawić sensację ze staweczki chow chow. Ta suka dostała CWC :angryy: a powinna być zdyskwalifikowana :mad: Z uwagi na kolor -kremowy nie mogłam tego wstawić w moją galerię. Wybaczysz;) [URL="http://img12.imageshack.us/i/img2114f.jpg/"][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7572/img2114f.jpg[/IMG][/URL] Quote
M&S Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Jakoś tak dziwnie wygląda...mignęł mi 2 chowki, ale nie zdążyłam ufocić.. Moim zdaniem ringi były dziwnie ustawione, w V gr. bez ładu i składu nie można było obserwować równocześnie kilku ras... A. Quote
bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jakoś tak dziwnie wygląda...mignęł mi 2 chowki, ale nie zdążyłam ufocić.. Moim zdaniem ringi były dziwnie ustawione, w V gr. bez ładu i składu nie można było obserwować równocześnie kilku ras... A.[/quote] Dokładnie, rozwalone to było po całym stadionie :mad: - jak zwykle W-wa niepomyślała - no ale ceny (na wszystko) to potrafią ustalić jak nigdzie indziej. :shake::shake::shake: Co za badziewny oddział :mad: (żeby nie było - należę do niego :evil_lol:). Pzdr Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='bety']Dokładnie, rozwalone to było po całym stadionie :mad: - jak zwykle W-wa niepomyślała - no ale ceny (na wszystko) to potrafią ustalić jak nigdzie indziej. :shake::shake::shake: Co za badziewny oddział :mad: (żeby nie było - należę do niego :evil_lol:). Pzdr[/quote] ...ja też należę :evil_lol:, ceny cuuudne, ale mi udało się zapłacić tylko za parking, a ring Akit Am. i szpiców graniczyły ze sobą "plecyma" i widziałam jak akitki się chciały zjeść :cool3: Nie wiem gdzie były faraony, chowki, shiby....porażka :mad: [quote name='gosiaja']Dzień dobry w poniedziałek :)[/quote] Cześć gosiaja, miłego poniedziałku :p A. Quote
Recommended Posts