Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj to by było cudnie!
A ewentualnie transport by był - kwestia tylko pieniędzy?
W jedną stronę Kraków-Żywiec to ok. 75 km więc nie tak źle
[url=http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php]Odleg

Posted

Jestem wściekła, osoba, która wraca z Bielska do Krakowa, jest już w busie. Okazało się, że zajęcia skończyły się wcześniej. Tak czy tak trzeba go ze schronu wyciągnąć.

Posted

tamb napisał(a):
Jestem wściekła, osoba, która wraca z Bielska do Krakowa, jest już w busie. Okazało się, że zajęcia skończyły się wcześniej. Tak czy tak trzeba go ze schronu wyciągnąć.

Czyli z tego dzisiejszego transportu nici tak?

Tamb - to ewentualnie Ty mogłabyś się zaopiekowac maluchem?

Posted

dobra wiadomość jest taka, że z tego co wiem dziewczyny są w trakcie organizowania transportu ..
ale jest tez zła .. dziś chyba w schronisku żaden z wolontariuszy jeszcze nie był i nie wiadomo co z maleństwem ..

Posted

A gdyby udało się znaleźć transport - jest jeszcze szansa na wyciągnięcie Go dzisiaj?
Wpuściliby kogoś wieczorem w niedzielę do schroniska?
Jejku ta noc dla Niego to może być ta jedna noc za dużo...:-(

Posted

peate napisał(a):
dobra wiadomość jest taka, że z tego co wiem dziewczyny są w trakcie organizowania transportu ..
ale jest tez zła .. dziś chyba w schronisku żaden z wolontariuszy jeszcze nie był i nie wiadomo co z maleństwem ..

Czyli transport być może będzie, DT też być może będzie, tylko nie wiemy co z maluchem - mam nadzieję, że nie gorzej niż było...

Posted

Schronisko w niedzielę od 13:00 jest zamknięte. Już nikt nam nie otworzy do jutra. Malucha ostatni raz widzieliśmy 3 dni temu. Dziś już nic nie zdziałamy, _bubu_ jest teraz nieosiągalna - na pewno się pojawi w tym temacie wieczorem. Raczej żadna z nas nie była dzisiaj w schronisku.

Ja niestety jestem niezmotoryzowana, nie mogę pomóc, jeśli chodzi o wyciąganie malucha z schrn.

Posted

Czy nie można wykonać telefonu do kierowniczki schroniska ? Sprawa jest b. pilna, zaangażowane jest wiele osób. ktoś pisal , że jest ok.
Jednego sie boję, jedno powala mnie z nóg, przypadki gdzie pomoc przychodzi za póżno !