marcing Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witam Dziś miałem przyjemnośc spotkac się z Akordem:) Naprawdę piękny psiak, wesoły i wydaje się łagodny Jak tylko podejmiemy decyzję napewno dam znac tu:) Pozdrawiam marcin Quote
przyjaciel_koni Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja wiem - Akord jest pięknym psem ! Takie psiaki to tylko w.... Marcinie - jak zrozumiałam z relacji Pani Joanny Akord wydał się Wam spory... No i nie masz pewności. Ja to rozumiem. Co prawda jak dla mnie on jest średni... Ale to dla mnie... Nie obawiaj się zadawania pytań ! Jeśli jakieś masz... To wg mnie podstawa dobrej adopcji !!! I tak naprawdę, o to w tym wszystkim chodzi - Aby adopcja była udana ! Pozdrawiam M Quote
marcing Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Może nie chodzi o wielkośc, bo z tego raczej zdawałem sobie sprawę :) Bardziej obawiam się nieznajomości psa i jego psychiki, pies będzie w domu (tzn na zewątrz) z małym dzieckiem, mając psa od małego teoretycznie wimy czego sie po nim spodziewac, tu "dostajemy" psa który ma już ukształtowaną psychikę ale nie wiemy jak Pies wyglada na łagodnego, opiekun mówił że nie wykazuje żadnej agresji Myślę że jutro dam znac Joannie :) Marcin Quote
Tarane Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 W tej sytuacji pozostaje życzyc Akordowi szczęścia na nadchodzący Nowy Rok, a wraz z nim znalezienia swojego człowieka tym razem już na zawsze.;) Quote
paros Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Tarane napisał(a):W tej sytuacji pozostaje życzyc Akordowi szczęścia na nadchodzący Nowy Rok, a wraz z nim znalezienia swojego człowieka tym razem już na zawsze.;) Akordziku obyś nie czekał długo na swój domek :roll: Quote
paros Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='marcing']Może nie chodzi o wielkośc, bo z tego raczej zdawałem sobie sprawę :) Bardziej obawiam się nieznajomości psa i jego psychiki, pies będzie w domu (tzn na zewątrz) z małym dzieckiem, mając psa od małego teoretycznie wimy czego sie po nim spodziewac, tu "dostajemy" psa który ma już ukształtowaną psychikę ale nie wiemy jak Pies wyglada na łagodnego, opiekun mówił że nie wykazuje żadnej agresji Myślę że jutro dam znac Joannie :) Marcin I jaka decyzja w sprawie Akorda? :cool3: Bo nic nie piszesz :shake: Nie wiem czy mam ogłaszać psiaka :roll: Quote
paros Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 beka napisał(a):Chyba nie ma na co czekać :( Masz rację, zaczynamy od allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=524941838 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
*Gajowa* Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Trzymam kciukasy za wspaniały domek :thumbs:. Quote
Tarane Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Co tam u psiaka, jak jego samopoczucie po zabiegu? Nadal chłopak w hotelu przebywa? Mam nadzieję, że już w Częstochowie nowe gniazdko grzeje:fadein: Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A jakieś ogłoszenia? gdzie on teraz mieszka? Quote
beka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Najdalej do wtorku ma trafic do mnie. Jest wykastrowany i zaszczepiony. Szuka domu. Quote
*Gajowa* Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Akord dotarł nareszcie do cioci beki... czekamy na relacje. Quote
Czarodziejka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ale on piękny, ale ogniki w oczkach ma :razz: Quote
beka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Czarodziejka napisał(a):Ale on piękny, ale ogniki w oczkach ma :razz: Ma, ma :) Ale jest bardzo fajny. Troche próbuje mnie zdominować, ale sie nie daje. Nie jest agresywny, głaskalam go podczas jedzenia, ale miski nie bedę próbowała zabierać - tak się rzuca na jedzenie że mogłabym w tej konkurencji wypać słabo... Jolu moge Cie procić o cafeanimal dla niego? Quote
paros Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 beka napisał(a):Ma, ma :) Ale jest bardzo fajny. Troche próbuje mnie zdominować, ale sie nie daje. Nie jest agresywny, głaskalam go podczas jedzenia, ale miski nie bedę próbowała zabierać - tak się rzuca na jedzenie że mogłabym w tej konkurencji wypać słabo... Jolu moge Cie procić o cafeanimal dla niego? W weekend dałam na cafeanimal i na Forum Owczarki :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pies jest przepiękny ! Aż dziwne , że bez tatuażu , a może go jednak ma ? No i gdzie ten domek ? Quote
beka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Lara , Gajowa bardzo Wam dziekuje. Jak moge odpracowac? dzidziusia mogę popilnować, ogródek zagrabię..:cool3: Quote
Recommended Posts