Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lotty']Czy ktoś wie, jaki jest podział ringów na tej wystawie? W potwierdzeniu zgłoszenia nic na ten temat nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź.[/quote]
a godzine rozpoczecia podali? mam nadzieje,ze nie zaczyna sie wczesniej niz o 10?

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informacje z potwierdzenia:
-przyjmowanie psów od 7.15 do 10.00 "na podstawie potwierdzenia razem z wymaganym potwierdzeniem dowodu wpłaty" (cytat dosłowny)
-oplata w dniu wystawy powiększona o 20zł
-do wejścia na teren wystawy upoważnia aktualne zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie

-Zwycięzcy Grup IV, VI, VII, VIII mają zarezerwowany Hotel z dn. 14 na 15 marca 2009.

Posted

"Na podstawie potwierdzenia.." które jeszcze do mnie nie dotarło..
Ważne, że w spisie wystawców jestem z dwoma psami, ale jeszcze nigdy tak nie było, żebym przed wystawą nie otrzymała listownie potwierdzenia zgłoszenia.

Posted

[quote name='Dada']"Na podstawie potwierdzenia.." które jeszcze do mnie nie dotarło..
Ważne, że w spisie wystawców jestem z dwoma psami, ale jeszcze nigdy tak nie było, żebym przed wystawą nie otrzymała listownie potwierdzenia zgłoszenia.[/quote]

ja tak miałam jak w zeszłym oku do Zakopanego jechaliśmy, ale tam było wiadomo, że nie wyślą potwierdzeń ;) dokumenty wydawali na podstawie dowodu wpłaty - no i tam podali plan sędiowania i spis wystawców ;)

Posted

a na potwierdzeniu macie napisane o której godzinie wasza rasa wchodzi na ring?

Będe jechała ponad 300km , nie mam jeszcze potwierdzenia a dziś już czwartek:cool1:, na dodatek nie wiadomo o której godzinie wchodzi na ring moja Mańka. Mam nadzieje że nie będe musiała czekać 4 godzin:cool1:

aa i jeszcze jedna ważna sprawa, wiecie moze gdzie będzie się odbywać ta wystawa bo na stronie nie ma żadbych informacji:shake:

Posted

[quote name='Madziorka']a na potwierdzeniu macie napisane o której godzinie wasza rasa wchodzi na ring?
[/quote]

Takiej informacji niestety niema.

Inne informacje:
Miejsce wystawy: Jarosław, hala MOSiR przy ul. Sikorskiego 5.
Początek wystawy w sobotę o godz. 10.00

Posted

Ooo- do mnie potwierdzenie dzisiaj dotarło- cud normalnie:evil_lol:
ale plan sedziowania to bym tez chetnie juz poznała- czy mam wyjeżdżac z chałupy ciemnym switem, bladym switem czy rano :eviltong:

Guest Lotty
Posted

Na plan sędziowania nie mamy chyba co liczyć.:shake:

Posted

Bardzo proszę o podanie kwoty za wystawę jeden pies drugi termin .Jeżeli oczywiście pamiętacie bo nie mogę znaleźć informacji a mam jeszcze nie opłacone.Czekałam na potwierdzenie przyjęcia psa gdyż zgłaszałam po terminie.Na pocztę już chyba nie ma co liczyć ale w katalogu jesteśmy.;)

Posted

[quote name='gaba14']Bardzo proszę o podanie kwoty za wystawę jeden pies drugi termin .Jeżeli oczywiście pamiętacie bo nie mogę znaleźć informacji a mam jeszcze nie opłacone.Czekałam na potwierdzenie przyjęcia psa gdyż zgłaszałam po terminie.Na pocztę już chyba nie ma co liczyć ale w katalogu jesteśmy.;)[/quote]

II termin : 80 zł pierwszy pies, każdy następny 70zł. :lol:

Posted

a my nadal nie..
własnie sobie przypomniałam ze jeszcze nie opłaciłam tej wystawy...
a moja mała wredna ruda z minuty na minute coraz bardziej łysa :placz::placz:

Posted

[quote name='Jogurt']Sluchajcie, nie ma ktos przypadkiem miejsca w autku i nie jedzie w sobote przez Krakow?? Troche mi sie sprawy pokomplikowaly i nie dam rady sama dojechac....oczywiscie dorzucam sie do paliwa ;)[/QUOTE]

przypominam się. Proszę pomóżcie, to już jutro :cry:

Posted

[quote name='Madziorka']do mnie potwierdzenie doszło wczoraj ale niestety nie napisali o której wchodzą konkretne rasy także żeby dojechać na 10.00 musimy o 4 rano wyjechać:cool1:[/quote]

Do nas dziś doszło.

A ja mam prosbe do sobotniaków, porobi ktoś zdjęcia beaglom? Najlepiej suczki młodziez :multi:

Posted

[quote name='Jogurt']przypominam się. Proszę pomóżcie, to już jutro :cry:[/quote]
oj, przepraszam, że nie odpisałam - zabralibyśmy Cię bardzo chętnie, ale niestety mamy 2-osobowe auto:-(:-(

POWODZENIA jutro!!
i za nas też trzymajcie kciuki

[SIZE=1]my wyjeżdżamy o 5:30.......:roll:[/SIZE]

Posted

taa.... napisali ze w 1 terminie 65zl teraz na dogo... a wczesniej napisane ze 80... :shake: no i ja zaplacilam to 80 zl mimo ze zglosilam w 1 teminie, chyba marne szanse na odzyskanie kasy??

uwielbiam te poranne pobudki :angryy:

Posted

do nas też w końcu dotarło potwierdzenie :p

Powodzenia wszystkim dzisiaj walczących na ringach :razz:

My wyjeżdżamy w niedzielę po 3-ej rano, ale uwielbiam te nieprzespane noce przed wystawami :evil_lol:

Posted

[quote name='efra-husky']do nas też w końcu dotarło potwierdzenie :p

Powodzenia wszystkim dzisiaj walczących na ringach :razz:

My wyjeżdżamy w niedzielę po 3-ej rano, ale uwielbiam te nieprzespane noce przed wystawami :evil_lol:[/quote]

Będziesz? No to może teraz uda się spotkać... ;)
A ja wyjezdzam ok....5 :)