Tascha Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Lotty']Czy ktoś wie, jaki jest podział ringów na tej wystawie? W potwierdzeniu zgłoszenia nic na ten temat nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź.[/quote] a godzine rozpoczecia podali? mam nadzieje,ze nie zaczyna sie wczesniej niz o 10? Quote
Aziza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Informacje z potwierdzenia: -przyjmowanie psów od 7.15 do 10.00 "na podstawie potwierdzenia razem z wymaganym potwierdzeniem dowodu wpłaty" (cytat dosłowny) -oplata w dniu wystawy powiększona o 20zł -do wejścia na teren wystawy upoważnia aktualne zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie -Zwycięzcy Grup IV, VI, VII, VIII mają zarezerwowany Hotel z dn. 14 na 15 marca 2009. Quote
Dada Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 "Na podstawie potwierdzenia.." które jeszcze do mnie nie dotarło.. Ważne, że w spisie wystawców jestem z dwoma psami, ale jeszcze nigdy tak nie było, żebym przed wystawą nie otrzymała listownie potwierdzenia zgłoszenia. Quote
agnethka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Dada']"Na podstawie potwierdzenia.." które jeszcze do mnie nie dotarło.. Ważne, że w spisie wystawców jestem z dwoma psami, ale jeszcze nigdy tak nie było, żebym przed wystawą nie otrzymała listownie potwierdzenia zgłoszenia.[/quote] ja tak miałam jak w zeszłym oku do Zakopanego jechaliśmy, ale tam było wiadomo, że nie wyślą potwierdzeń ;) dokumenty wydawali na podstawie dowodu wpłaty - no i tam podali plan sędiowania i spis wystawców ;) Quote
Madziorka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 a na potwierdzeniu macie napisane o której godzinie wasza rasa wchodzi na ring? Będe jechała ponad 300km , nie mam jeszcze potwierdzenia a dziś już czwartek:cool1:, na dodatek nie wiadomo o której godzinie wchodzi na ring moja Mańka. Mam nadzieje że nie będe musiała czekać 4 godzin:cool1: aa i jeszcze jedna ważna sprawa, wiecie moze gdzie będzie się odbywać ta wystawa bo na stronie nie ma żadbych informacji:shake: Quote
Aziza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Madziorka']a na potwierdzeniu macie napisane o której godzinie wasza rasa wchodzi na ring? [/quote] Takiej informacji niestety niema. Inne informacje: Miejsce wystawy: Jarosław, hala MOSiR przy ul. Sikorskiego 5. Początek wystawy w sobotę o godz. 10.00 Quote
Tascha Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ooo- do mnie potwierdzenie dzisiaj dotarło- cud normalnie:evil_lol: ale plan sedziowania to bym tez chetnie juz poznała- czy mam wyjeżdżac z chałupy ciemnym switem, bladym switem czy rano :eviltong: Quote
Guest Lotty Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Na plan sędziowania nie mamy chyba co liczyć.:shake: Quote
Madziorka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no to ładnie, w takim razie będziemy musieli wyjechać z domu o 4 rano:crazyeye: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 w jarosławiu chyba nigdy nie podawali planu sedziowania Quote
gaba14 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bardzo proszę o podanie kwoty za wystawę jeden pies drugi termin .Jeżeli oczywiście pamiętacie bo nie mogę znaleźć informacji a mam jeszcze nie opłacone.Czekałam na potwierdzenie przyjęcia psa gdyż zgłaszałam po terminie.Na pocztę już chyba nie ma co liczyć ale w katalogu jesteśmy.;) Quote
McDzik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='gaba14']Bardzo proszę o podanie kwoty za wystawę jeden pies drugi termin .Jeżeli oczywiście pamiętacie bo nie mogę znaleźć informacji a mam jeszcze nie opłacone.Czekałam na potwierdzenie przyjęcia psa gdyż zgłaszałam po terminie.Na pocztę już chyba nie ma co liczyć ale w katalogu jesteśmy.;)[/quote] II termin : 80 zł pierwszy pies, każdy następny 70zł. :lol: Quote
McDzik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='gaba14']Dziękuje za szybka odpowiedz[/quote] prosze bardzo :lol: Quote
Frytela Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 a my nadal nie.. własnie sobie przypomniałam ze jeszcze nie opłaciłam tej wystawy... a moja mała wredna ruda z minuty na minute coraz bardziej łysa :placz::placz: Quote
Madziorka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 do mnie potwierdzenie doszło wczoraj ale niestety nie napisali o której wchodzą konkretne rasy także żeby dojechać na 10.00 musimy o 4 rano wyjechać:cool1: Quote
Jogurt Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Jogurt']Sluchajcie, nie ma ktos przypadkiem miejsca w autku i nie jedzie w sobote przez Krakow?? Troche mi sie sprawy pokomplikowaly i nie dam rady sama dojechac....oczywiscie dorzucam sie do paliwa ;)[/QUOTE] przypominam się. Proszę pomóżcie, to już jutro :cry: Quote
Frytela Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Madziorka']do mnie potwierdzenie doszło wczoraj ale niestety nie napisali o której wchodzą konkretne rasy także żeby dojechać na 10.00 musimy o 4 rano wyjechać:cool1:[/quote] Do nas dziś doszło. A ja mam prosbe do sobotniaków, porobi ktoś zdjęcia beaglom? Najlepiej suczki młodziez :multi: Quote
aga616 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Jogurt']przypominam się. Proszę pomóżcie, to już jutro :cry:[/quote] oj, przepraszam, że nie odpisałam - zabralibyśmy Cię bardzo chętnie, ale niestety mamy 2-osobowe auto:-(:-( POWODZENIA jutro!! i za nas też trzymajcie kciuki [SIZE=1]my wyjeżdżamy o 5:30.......:roll:[/SIZE] Quote
Cordia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 taa.... napisali ze w 1 terminie 65zl teraz na dogo... a wczesniej napisane ze 80... :shake: no i ja zaplacilam to 80 zl mimo ze zglosilam w 1 teminie, chyba marne szanse na odzyskanie kasy?? uwielbiam te poranne pobudki :angryy: Quote
efra-husky Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 do nas też w końcu dotarło potwierdzenie :p Powodzenia wszystkim dzisiaj walczących na ringach :razz: My wyjeżdżamy w niedzielę po 3-ej rano, ale uwielbiam te nieprzespane noce przed wystawami :evil_lol: Quote
Frytela Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='efra-husky']do nas też w końcu dotarło potwierdzenie :p Powodzenia wszystkim dzisiaj walczących na ringach :razz: My wyjeżdżamy w niedzielę po 3-ej rano, ale uwielbiam te nieprzespane noce przed wystawami :evil_lol:[/quote] Będziesz? No to może teraz uda się spotkać... ;) A ja wyjezdzam ok....5 :) Quote
Dada Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 powiedzcie na jakich ringach będziecie, to może wpadnę obfocić wasze cuda :loveu: Quote
agnethka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 my wyjeżdżamy dzisiaj po południu, a jutro wypoczęci na wystawkę :eviltong: Quote
Recommended Posts