Godelaine Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Martan... Twój czarnuch na emblemacie jakichś dziwnych kolorów dostał :lol: :lol: :lol: P.S. Co to za stwór? Quote
martan Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Promuje teraz szare- co to niby są nietypowe dla rasy :lol: Quote
Godelaine Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='martan']Promuje teraz szare- co to niby są nietypowe dla rasy :lol:[/quote] Może zróbmy jakąś akcję zakrojoną na większą skalę? :lol: :lol: :lol: Tak czy inaczej, śliczny ten potwór :) Quote
asher Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 O rany, chyba mi się tematy pomerdały :oops: Tutaj miała znaleźć się prośba o wklejenie zdjęcia czarnego maliniaka, a znalazło się to, co miało być watku kieleckich psów na "PwP" :oops: :oops: :oops: Quote
martan Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Nasz klient nasz Pan :D [img]http://www.belgiandogs.org/family/ZKleostaandresizedall.jpg[/img] Quote
asher Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Fajny, ale jednak wolę rude :wink: I najlepiej kudłate :wink: Ale dzięki za fotkę, jeszcze takiego nie widziałam... Quote
Gosia_i_Luka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 asher, tu masz jeszcze czarnego malinois (Titus): [url]http://www.malinoisweb.de/Home.html[/url] Quote
zelek Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 a czy to przypadkiem nie holender? :) ostatnio nawet takiego spotkalam na ulicy, myslalam wlasnie ze cos z malinois ma wspolnego, ale okazalo sie ze to owczarek holenderski. ale ze widzialam tylko jednego zywego to jeszcze nie potrafie rozrozniac ;) Quote
Kiara Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 heheh, jasne ze holender, a malinka ruda :wink: Quote
Robull Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='zelek']a czy to przypadkiem nie holender? :) ostatnio nawet takiego spotkalam na ulicy, myslalam wlasnie ze cos z malinois ma wspolnego, ale okazalo sie ze to owczarek holenderski. ale ze widzialam tylko jednego zywego to jeszcze nie potrafie rozrozniac ;)[/quote]A gdzie spotkałaś OHa na ulicy? :o Czyżby w Krakowie? Quote
zelek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 tak, w krakowie :) i podobno to szczeniak z mieszanki z malinois, gdzies w sieci znalazlam info o takim kryciu, z mysla o pracy. jak go spotkalam, pies nie byl z wlascicielem wiec duzo sie nie dowiedzialam, ale chyba mieszka gdzies blisko mnie wiec mam nadzieje na to, ze jeszcze ich zlapie i podpytam po kim dokladnie jest i co bedzie robil :) ale wyglad ma holendra, taki ciemny nakrapiany. strasznie fajny psiak, chetnie bym popatrzyla jak pracuje :) Quote
zelek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 tak, w krakowie :) i podobno to szczeniak z mieszanki z malinois, gdzies w sieci znalazlam info o takim kryciu, z mysla o pracy. jak go spotkalam, pies nie byl z wlascicielem wiec duzo sie nie dowiedzialam, ale chyba mieszka gdzies blisko mnie wiec mam nadzieje na to, ze jeszcze ich zlapie i podpytam po kim dokladnie jest i co bedzie robil :) ale wyglad ma holendra, taki ciemny nakrapiany. strasznie fajny psiak, chetnie bym popatrzyla jak pracuje :) Quote
mama Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Spotkałam w Krakowie Raszkę , Żelka i Tośka i wszystkie mi się podobają! A co??!! A mam czarnego briarda! A miałam płowego! Pozdrawiam Quote
Robull Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='saJo']Maliniaki na drugim miejscu :haha:[/quote]saJo, to jakaś mistyfikacja:puppydog: Przecież wszyscy wiedzą, że to nie mozliwe:lookarou: Quote
saJo Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 HaHa!! Zadna tam mistyfikacja!!!! Krotkosiersciste gora nad pozostalymi rudzielcami :haha: :drinka: Quote
kate_m. Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Punkt dla gronka, ale to był trudny wybór ;) Czarne malinois, dobrze wiedzieć, że takie są. Hmm, znowu pojawia się motyw owczarka holenderskiego w Krakowie, ciekawe czy to są dwa różne, czy jeden i ten sam... Ale ten, którego ja widziałam, to niby rodowodowy, więc wygląda na to że jednak dwa... Quote
Gosia_i_Luka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Tervik.:jumpie: Skorzystam z okazji i zapytam belgomaniaków - co się stało z forum?? Od trzech dni nie mogę wejść!:sadCyber: Quote
BeataG Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Jutro będzie działać, wszyscy czekamy z utęsknieniem. A to, że nie działa, to "zasługa" naszej "kochanej" TPSA.:evilbat: Quote
Godelaine Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Taaaaak. Takim przymusowym odwykom mówimy zdecydowanie [B]NIE[/B]! :evilbat: Quote
Gosia_i_Luka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 No dobrze, w takim razie trzeba uzbroić się w cierpliwość....:cool2: Quote
Gosia_i_Luka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Czy to tylko mi nadal belgowe forum nie działa...?:cry: Quote
Recommended Posts