Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TED trafił do schroniska w wakacje 2008 roku wraz z innym dobkiem, prawdopodobnie swoim dzieckiem. Maluch miał szczęście i ma już dom a TED wciąż siedzi w schroniskowej budzie. Musi siedzieć na łańcuchu ponieważ przeskakuje z łatwościa płoty. Jest bardzo wdzięczny temu kto da mu odrobinę zaintersowania i życzliwości, wobec ludzi otwarty, w stosunku do dzieci zachowuje sie swietnie, pozwala sie bez problemu wyprowadzac na spacery, niewykluczone że był tak wychowany. Akceptuje większośc psów, nie jest wobec nich agresywny.
TED jest zdrowy, zaszczepiony, będzie wykastrowany.

Kontakt:
Ania,
tel: 0 509 450 480,
mail: [email protected]

zdjęcia na stronie: www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/ted.html

dodane 31.01.2009
Ted został ostatnio spuszczony z łańcucha na wybieg z psami. Zachowuje się jak na razie dobrze i oby tak zostało. Musi mieć trochę ruchu, bo oszalałby na tym łańcuchu. Teraz jednak jest w szpitaliku, bo został wykastrowany. Kto porobi jeszcze ogłoszenia?

tu są jego ogłoszenia juz zrobione:
allegro.pl
cafeanimal.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org,
ojej,
dwukropek,
najpewniej,
kokosy,
pajęczyna,
olx,
pineska,
wegetarianie,
guntree
katowiceslask.pajeczyna.pl

.adopcjepsow.org
bono-polska.pl
zwierzeta.hiperogloszenia.pl
hodowcy.com.pl/
nasipupile.pl/ogloszenie
petsy.pl/ogloszenia
4lapy.pl/
rudaslaska.com.pl

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu trochę smutny, bo zaczęła sie zima, a psy z taką sierścią bardzo źle znoszą zimno, nawet pomimo budy wypełnionej słomą i zasłoniętym wejściem, żeby nie wiało.

Posted

Ok, dziękuję. Jednak pomimo tego wszystkiego nikt ani razu o niego nie zapytał:-( Może ten wątek pomoże, jest tez umieszczony na stronie fundacji "Nadzieja Dobermana". Trzymam mocno kciuki.

Posted

Ten karabińczyk jest normalnej wielkości tylko wyszedł tak na zdjęciu z bliska. Nie może biegać z innymi psami, ponieważ tak jak już to zostało wcześniej napisane Ted chodzi po płotach. On jest nieszczęśliwy, bo musi siedzieć osobno, a to bardzo towarzyski pies. Trzeba szybko poszukać dobrego domu, gdzie już nigdy nie pójdzie w odstawkę.

Posted

Dałam go na portal Rudzki, wcześniej dałam tam Romea i miał dużo wejść, mam nadzieję że może tam go ktoś wypatrzy ;)

[url=http://rudaslaska.com.pl/476152_467655_ogloszenia_ogloszenie_ruda_slaska.html]ruda

Posted

[quote name='kaa']Dałam go na portal Rudzki, wcześniej dałam tam Romea i miał dużo wejść, mam nadzieję że może tam go ktoś wypatrzy ;)

[url=http://rudaslaska.com.pl/476152_467655_ogloszenia_ogloszenie_ruda_slaska.html]ruda

trzeba pododawać tam inne psiaki...:)

Posted

a cóż to TEDA nikt nie odwiedza :mad::mad::mad:

cioteczki mam prośbę, jak skończy mu się allegro i któraś z Was będzie chciała wystawic nowe to prosze zgłosic się do mnie bo nadziejowy szablonik!

Posted

Klementynkaa napisał(a):
a cóż to TEDA nikt nie odwiedza :mad::mad::mad:

cioteczki mam prośbę, jak skończy mu się allegro i któraś z Was będzie chciała wystawic nowe to prosze zgłosic się do mnie bo nadziejowy szablonik!

A może po prostu ktoś od Was wystawiłby? ja nie bardzo znam sie na szablonach...