Atena Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='justys95']domyśliłam się...he,he[/quote] To po co piszesz bezsennsu:razz: , ha!:evil_lol: Ja nie moge sie zaabrać do czytania, a w tym roku mam napływ kalendarzy aż 5 w tym 3 takie same:lol: W każdym razie nie moge sie doczekać następnego numeru gdyż jest o Berneńczyku:loveu: Quote
Guciek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Atena']To po co piszesz bezsennsu:razz: , ha!:evil_lol: Ja nie moge sie zaabrać do czytania, a w tym roku mam napływ kalendarzy aż 5 w tym 3 takie same:lol: W każdym razie nie moge sie doczekać następnego numeru gdyż jest o Berneńczyku:loveu:[/QUOTE] Ja mam tylko problem gdzie ten z MP powiesic bo gwozdzia w sciane nie wbije - karton gips :evil_lol: pozostaje mi magiczna taśma :cool3: Quote
invictus hilaritas Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 a o pinesce pomyslalas ?? dziurka po niej prawie niewidoczna ;) Quote
Guciek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ooo, w sumie .. tym bardziej, ze jak bedzie malowanie to farba potem zaklei ... :) Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A ja nigdy nic nie wygrywam:( a propos berneńczyków, to Lachs zyskał dziś nową koleżankę i towarzyszkę spacerów =))) Quote
Atena Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Gucio']Ja mam tylko problem gdzie ten z MP powiesic bo gwozdzia w sciane nie wbije - karton gips :evil_lol: pozostaje mi magiczna taśma :cool3:[/quote] Ja mam jedna gipsową ściane i pineske czy cos w ty stylu do tablicy korkowej:evil_lol: i wisi, albo tata wykręci dziure na gwoździa - ale gwóźdź sie gdzieś zapodział:lol: Dobermania- a jak nazywa sie ta bernenka? Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jeśli pytasz o przydomek hodowlany, to nie znam. Spytam, jeśli dzisiaj ich spotkam. Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A urodzona pod koniec zeszłej jesieni. Quote
Atena Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Chodziło mi o imie, ale przydomek też by sie przydał ;) Quote
Bewarka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ja kalendarz mam przypięty do tablicy korkowej (mama mi kupiła) PS:A nie wiem dlaczego pisze bez sensu...tak jakoś samo... Quote
Korenia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Mam pytanko ;) Czy ten kalendarz to ścienny czy taki do postawienia ;>? Quote
Bewarka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Korenia']Mam pytanko ;) Czy ten kalendarz to ścienny czy taki do postawienia ;>?[/QUOTE] w MP ścienny...a w PP jest "taki do postawienia"... Quote
Korenia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='justys95']w MP ścienny...a w PP jest "taki do postawienia"...[/quote] O to mousze dzisiaj zakupić ;) Mam z MP, PP jeszcze nigdy nie kupowalam ;) Quote
Bewarka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ja PP kupuje od czasu do czasu a MP to regularnie... Quote
Korenia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='justys95']ja PP kupuje od czasu do czasu a MP to regularnie...[/quote] Też kupuje MP regularnie i o wiele bardziej mi się podoba niż PP. Quote
Bewarka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Korenia']Też kupuje MP regularnie i o wiele bardziej mi się podoba niż PP.[/QUOTE] no mi też...i ma więcej stron :D Quote
aleb Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No już wkrótce powinnien pojawić się nowy nr PP :razz: :) Quote
Korenia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='justys95']no mi też...i ma więcej stron :D[/quote] Dokładnie ;) Szczerze poowiedziawszy PP wydaje mi się być gazetą dla małych dzieci.. nie znalazłam zadnego fajnego artykułu.. Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a ja od jakiegoś czasu kupuje te dwie gazety. Żadna mnie tka naprawdę niesatysfakcjonuje. W jednej artykuły o psach gwiazd, w drugiej mało wiedzy szkoleniowej. :roll: Quote
Atena Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Korenia']Dokładnie ;) Szczerze poowiedziawszy PP wydaje mi się być gazetą dla małych dzieci.. nie znalazłam zadnego fajnego artykułu..[/quote] Mnie niekiedy tez tak sie zdaje. Jednak mają sporo cennych informacji o rasie i podobaja mi się te rozmowy z hodowcami. Bo kto lepiej nie opisze rasy psa jak jej hodowca?:razz: też te rozmowy z wetami dla niektórych mogą byc przydatne. Quote
grrrond Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Mnie się w MP nie podobają artykuły o innych zwierzętach i humor, który jest moim zdaniem beznadziejny. To chyba najbardziej. Ah i jeszcze plakaty były tragiczne kiedyś. Jakies ciemne psy na tle śniegu. Nie wygladało to bynajmniej ładnie. PP z kolei fakt, jest troche dziecinne, ale ma o wiele lepsze zdjęcia i wiedzę o rasach, bo popieram, że najlepsza oczywiscie prosto od hodowcy :cool3:, gdyby miało więcej tresci byloby naprawdę super. Strasznie podobają mi się też cykle jak z wystawami albo wczesniej z grupami FCI ;) Pies (ten od zkwp) ma fatalna jakosc zdjęc, ogólnie ta gazeta jest zniechęcająca. Szkoda, bo dużo artykułów jest naprawde ciekawych i szkoda, że nie ma dobrej oprawy graficznej. Nie licza sie dla mnie tylko zdjęcia oczywiscie :eviltong: ale jestem wzrokowcem i uważam też, że bardzo miłe dla oka jest wzbogacenie artykułu ładnymi zdjęciami :diabloti: Quote
Bewarka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='grrrond']Mnie się w MP nie podobają artykuły o innych zwierzętach i humor, który jest moim zdaniem beznadziejny. To chyba najbardziej. Ah i jeszcze plakaty były tragiczne kiedyś. Jakies ciemne psy na tle śniegu. Nie wygladało to bynajmniej ładnie. PP z kolei fakt, jest troche dziecinne, ale ma o wiele lepsze zdjęcia i wiedzę o rasach, bo popieram, że najlepsza oczywiscie prosto od hodowcy :cool3:, gdyby miało więcej tresci byloby naprawdę super. Strasznie podobają mi się też cykle jak z wystawami albo wczesniej z grupami FCI ;) Pies (ten od zkwp) ma fatalna jakosc zdjęc, ogólnie ta gazeta jest zniechęcająca. Szkoda, bo dużo artykułów jest naprawde ciekawych i szkoda, że nie ma dobrej oprawy graficznej. Nie licza sie dla mnie tylko zdjęcia oczywiscie :eviltong: ale jestem wzrokowcem i uważam też, że bardzo miłe dla oka jest wzbogacenie artykułu ładnymi zdjęciami :diabloti:[/quote] na początku czytając twój post myślałam, że liczą się dla ciebie tylko zdjęcia...no ale ostatnie zdanie troche to "zaćmiło"...a MP są przynajmniej też te rasy które jeszcze są mało znane i nie ma hodowli... PS:W MP rasy też są opisywane przez hodowców...wystarczy lepiej sie przyjrzeć (a właściwie końcowi) pisze "Za pomoc dziękujemy pani/panu ... i hodowli ... (czy coś takiego) Quote
grrrond Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hm możliwe, że nie doczytałam. Hehe bo ja naprawdę lubię ładne zdjęcia :lol: myślę, że nie ma w tym nic zdrożnego :eviltong: bo tak jak czytam sobie o jakimś psie to jak obok jest jakieś ostre, ładne zdjęcie to od razu zapamiętuję więcej o tej rasie, bo sobie przypominam ładnego przedstawiciela... Quote
Bewarka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='grrrond']Hm możliwe, że nie doczytałam. Hehe bo ja naprawdę lubię ładne zdjęcia :lol: myślę, że nie ma w tym nic zdrożnego :eviltong: bo tak jak czytam sobie o jakimś psie to jak obok jest jakieś ostre, ładne zdjęcie to od razu zapamiętuję więcej o tej rasie, bo sobie przypominam ładnego przedstawiciela...[/QUOTE] no właściwie tak...tylko jak pies ładny jest to zdjęcia ładnego nie potrzeba :lol: Quote
grrrond Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Gdybym ja miała dobry aparat to bym robiła zdjęcia do psa ;) (no i gdybym miala zdolnosci :eviltong: ) Quote
Recommended Posts