siekowa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Czoko w dt a mi już bez niej smutno :( Właśnie dzwoniła Pani, która ma 2 letnie dziecko zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Quote
siekowa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Zobaczcie azylowego szczeniaka (też jest aktualnie w dt) jaki jest do Czoko podobny :-o Quote
mru Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 widziałam go właśnie chyba na stronie azylu i myślałam w pierwszej chwili, że to ona strasznie podobny... :-o:-o:-o Quote
pumcia02 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a Czoko znowu u siekowej.dzisiaj ogladala ją jedna rodzina, ale znowu nie wypaliło... Quote
izzie1983 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A co z tamtym tymczasem? Nie wypalił? Quote
ania_sami Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 no co ty??? A jak rodzice to przyjeli?!:crazyeye: Quote
mru Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mariolka napisał(a):a Czoko znowu u siekowej.dzisiaj ogladala ją jedna rodzina, ale znowu nie wypaliło... ojezu! no nie... Quote
siekowa Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Myślałam, że wczoraj się uda z domem ale niestety jednak ludzie postanowili kupić rasowego pudla. Wiecie chodziło o to, że nie wiedzieli czy dwuletnie dziecko nie będzie uczulone i myślą, że rasowy pies nie będzie im chorować. Mieli wcześniej psa co miał jakieś problem z łapami a drugiego wzieli z Palucha i okazało się, że miał silną padaczke (oczywiście w schronie nikt o tym nie wiedział) później nawet leki przestały działać. :( Mówiłyśmy, że mogą ją na próbe zabrać na kilka dni i że zawsze można ją nam oddać ale nic z tego. Gdyby przyjechała żona tego pana to by na pewno ją adoptowali. Pojechałyśmy nawet z tym panem do lecznicy. To ta wetka ich już wcześniej przekonywała do pudla a chyba sama też ich zniechęciła do Czoko mówiąc, że ma w sobie foksteriera i jest możliwe, że jak będzie zostawać sama to będzie niszczyć i hałasować ale powiedziała żeby wzieli ją na tydzień to się wszystko okarze. Pan długo rozmawiał z żoną przez telefon i jednak postanowili, że pójdą za wcześniejszymi radami wetki i wezmą pudla. Przynajmniej wreszcie zaszczepiłyśmy małą a wetka nie chciała pieniędzy bo zrobiło jej się nas szkoda, że ludzie nam narobili nadzieje. Z wiekiem dobrze trafiłyśmy Czoko ma 5 miechów. Szkoda, że się nie udało z tym domkiem bo Czoko by tam miała dobrze ale pewnie by podbierała dziecku zabawki hehe Później wstawie fotki Czoko. Niestety wyróżnione allegro już się skończyło a ja nie mam kasy na koncie by wystawić nowe. Quote
mru Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ej to ludzie są nieźli, że tak przebierają jak na targu tzn. no może i dobrze, że tak się zastanawiają ale ja tak nie umiem :D biorę co dają ;) nie mogłabym powiedzieć, że nie tam jednak Cie piesku nie wezmę ej Czoko nie masz szczęścia a taka jesteś słodka :) z foxa? łoooł... domek na pewno blisko... :roll: Quote
siekowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ciotki trzymać kciuki bo o 14 do Czoko przyjeżdżają ludzie. :) Quote
mru Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 trzymamy :D (siek, czego się przede mną na gronie ukryłaś?:diabloti:) Quote
izzie1983 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Siek się przed wszystkimi ukryła :diabloti: Trzymam kciuki! Quote
izzie1983 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Oooo super! To koło Mru. Może im nalot zrobi? :evil_lol: Quote
siekowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Czoko właśnie pojechała! :multi: Ludzie super, mieszkają na Ursynowie. Bardzo Wam dziękuje za pomoc :loveu: Na gronie się nie ukrywam, miałam wcześniej zamrożone konto więc teraz muszę tam poustawiać :D Quote
mru Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 o ja do nich zajrzeć kiedy mogę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
psiareczka78 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 a mogę się bardzo niedyskretnie zapytać :diabloti:, skąd ty ich wytrzasnęłaś? Tzn. z ogłoszeń czy tak prywatnie? Quote
izzie1983 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dobrze się stało, że się jednak siadło do tych ogłoszeń. Będziesz miała za jakiś czas jakieś zdjęcia z domu nowego? :-) Quote
siekowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Mru a do ulicy Kulczyńskiego masz daleko? :D Pani znalazła Czoko na dwóch stronach z ogłoszeniami ale niestety nie pamiętała na jakich. Zadzwonili rano, pogadaliśmy i umówiliśmy się na 14 :) Nawet nie wiecie jak się ciesze :multi: tyle czasu bidula czekała ale na takich ludzi warto było czekać. Quote
siekowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Marto coś te Twoje posty dziś skaczą. :D Poprosimy i o zdjęcia kiedyś :) Quote
izzie1983 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Weź mi nic nie mów o tych skaczących postach :angryy: Ja zazwyczaj odpowiadam od razu jak mi subskrypcja przyjdzie i tak wychodzi. Wydaje mi się, że oni z dwóch różnych zegarów korzystają tylko nie wiem za bardzo w jaki sposób. Dziwne to jest, bo problem istnieje nie od dziś, a oni nic z tym nie robią. Chyba forum ma jakiegoś administratora? :???: Quote
Recommended Posts