Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam, że wczoraj się uda z domem ale niestety jednak ludzie postanowili kupić rasowego pudla. Wiecie chodziło o to, że nie wiedzieli czy dwuletnie dziecko nie będzie uczulone i myślą, że rasowy pies nie będzie im chorować. Mieli wcześniej psa co miał jakieś problem z łapami a drugiego wzieli z Palucha i okazało się, że miał silną padaczke (oczywiście w schronie nikt o tym nie wiedział) później nawet leki przestały działać. :(
Mówiłyśmy, że mogą ją na próbe zabrać na kilka dni i że zawsze można ją nam oddać ale nic z tego. Gdyby przyjechała żona tego pana to by na pewno ją adoptowali.
Pojechałyśmy nawet z tym panem do lecznicy. To ta wetka ich już wcześniej przekonywała do pudla a chyba sama też ich zniechęciła do Czoko mówiąc, że ma w sobie foksteriera i jest możliwe, że jak będzie zostawać sama to będzie niszczyć i hałasować ale powiedziała żeby wzieli ją na tydzień to się wszystko okarze. Pan długo rozmawiał z żoną przez telefon i jednak postanowili, że pójdą za wcześniejszymi radami wetki i wezmą pudla.
Przynajmniej wreszcie zaszczepiłyśmy małą a wetka nie chciała pieniędzy bo zrobiło jej się nas szkoda, że ludzie nam narobili nadzieje. Z wiekiem dobrze trafiłyśmy Czoko ma 5 miechów.
Szkoda, że się nie udało z tym domkiem bo Czoko by tam miała dobrze ale pewnie by podbierała dziecku zabawki hehe

Później wstawie fotki Czoko. Niestety wyróżnione allegro już się skończyło a ja nie mam kasy na koncie by wystawić nowe.

Posted

ej to ludzie są nieźli, że tak przebierają jak na targu
tzn. no może i dobrze, że tak się zastanawiają

ale ja tak nie umiem :D biorę co dają ;)
nie mogłabym powiedzieć, że nie tam jednak Cie piesku nie wezmę

ej Czoko nie masz szczęścia
a taka jesteś słodka :)

z foxa? łoooł...

domek na pewno blisko... :roll:

Posted

Czoko właśnie pojechała! :multi: Ludzie super, mieszkają na Ursynowie.
Bardzo Wam dziękuje za pomoc :loveu:

Na gronie się nie ukrywam, miałam wcześniej zamrożone konto więc teraz muszę tam poustawiać :D

Posted

Mru a do ulicy Kulczyńskiego masz daleko? :D
Pani znalazła Czoko na dwóch stronach z ogłoszeniami ale niestety nie pamiętała na jakich. Zadzwonili rano, pogadaliśmy i umówiliśmy się na 14 :) Nawet nie wiecie jak się ciesze :multi: tyle czasu bidula czekała ale na takich ludzi warto było czekać.

Posted

Weź mi nic nie mów o tych skaczących postach :angryy: Ja zazwyczaj odpowiadam od razu jak mi subskrypcja przyjdzie i tak wychodzi. Wydaje mi się, że oni z dwóch różnych zegarów korzystają tylko nie wiem za bardzo w jaki sposób. Dziwne to jest, bo problem istnieje nie od dziś, a oni nic z tym nie robią. Chyba forum ma jakiegoś administratora? :???: