Jump to content
Dogomania

4 mies.MIX amstafa-wyrzucony z auta! Już ma domek, hura!!!!!

Recommended Posts

Posted

kobiałki - słyszałyście coś o zaginionym czarnym kotku w Sosnowcu??????

missieek dostała takiego maila:

witam. mam problem ponieważ na klatkę schodową przyplątał się kocurek z obrożą całkiem domowy, tydzień się pałętał wzięłam go wczoraj do domu. jest czysty, absolutnie kuwetowy, bardzo łagodny - a w domu mam 2 i 5-latka, którzy biegali za nim od wczoraj, można go zagłaskać, ma bardzo miłe usposobienie. niestety mój problem polega na tym że nie mogę podjąć się opieki nad nim . to duży kłopot dla mnie.... przez weekend przetrzymałam go w cieple a w poniedziałek nie iem co będzie. kot jest na moje oko 2-letni, czały czarny, wesoły, bawi się z dziećmi, chyba był chowany z psem, bo żaden nie robi na nim wrażenia.kontakt 505 102 940

ona go chce do schronu oddać :shake:

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to sa wiesci :) Marti wyladuje jak zakonczymy wszystkie formalnosci idzie do nas do domu
oto link do ogloszenia
http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-psa-suki-do-roku-slask-129593/#post11633362
po rozmowach z p. Tomkiem u ktorego Marti sie teraz uczy i po rozmowie z p. Leną wiem ze psiaczek pojdzie do nas :) Mam nadzieje ze Was to cieszy. W czwartek po niego pojedziemy do cieszyna z Lena :) - oczywiscie jesli wyniki wizyty przedadopcyjnej beda takie jak p. Lena chce :)
moze jeszcze dzisiaj sie nam uda spotkac ;)
pozdrawiam

Posted

martens, weź, ja nie wiem czy ci wydam Martina :eviltong: chodź na gg, bo musimy transporta se ustalić.

malawaszka-gdzie kot jest?wiesz coś wiecej czy już w schronie czy jeszcze nie?

Posted

Być może mogę sprawdzić dom u Martnes, bo będę w piatek po południu w okolicach Jaworzna. Gdybyście się dogadali i gdybym rzeczywiście w piątek jechała na Śląsk to kontrola przedadopcyjna mogłaby być po południu, w piątek.

Posted

Frotka napisał(a):
Być może mogę sprawdzić dom u Martnes, bo będę w piatek po południu w okolicach Jaworzna. Gdybyście się dogadali i gdybym rzeczywiście w piątek jechała na Śląsk to kontrola przedadopcyjna mogłaby być po południu, w piątek.

dzięki wielkie, ale ja dokonam wizyty w środę, w czwartek Martin już zamieszka w Jaworznie;)

Posted

jestem po wizycie przedadopcyjnej.Ja sie z Martensem zaprzyjaźnię na 100%, nie zakoleguję a zaprzyjaźnię, to juszzzzzz pewne! A Martin nie ma wyboru-dom go wybrał i jestem szczęśliwaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a teraz zazdrośćcie mi :diabloti:

Posted

Jutro jak wyruszymy po psiaka wezmę ze sobą aparat i zrelacjonuje Wam adopcje, macie to jak w banku. :cool1:
Mam nadzieję że już nie będziecie w stosunku do mojej osoby podejrzliwe. Czasem kogoś takie podejrzenia - jeśli niesłuszne - mogą zrazić do adopcji.
Ja jednak jestem otwarta i konkretna. ;) W ramach dziękuję za świetne podejście Leny obiecałam pomóc. Więc będę robić aukcje, ogłoszenia i pracuję nad nową stronką fundacji. ;)
Myślę że to jest coś potrzebnego. Pozdrawiam Was ciepło

Posted

Martiś ma się świetnie :)
Dotarliśmy cali i zdrowi do domu :) Wszystko super :) W nocy troszke rozrabiał, niuchal i wachał - nie mogl sie ulozyc. Dzisiaj rano spokoj - jest grzeczny kochany i radosny. Mojej corki na krok nie odstepuje ;)
Z opisem Leny sie zgodze - tyle ze dodam - Marti jest 100 razy cudniejszy niz pisala :) Wymaga konsekwencji i właśnie to lubie bo widac ze kundelek ma charakterek. Chłonie miłość jak gąbka.
Teraz nam pozostaje tylko KOCHAĆ PSIAKA :)
Tak go złapałam dzisiaj komórką

Słodko :)

Posted

Dziewczyny okazało się że moja cyfrówka nie nadaje się już do naprawy - cała optyka wysiadła...
I musicie zadowolic sie fotkami z mojej komórki - nie mialam innego wyjścia.
W następnym poście wklejam ich parę

Posted

Leżę jak skóra z psa :) Ewentualnie - róbcie mi co chcecie

Fota druga: Jak szaleć to szaleć! :) Znienacka w zabawie zrobione:

Fota trzecia - z tego samego brykania :)

Koleja focia - czyż nie jestem piękny? - i jak podrosłem.... ;) :crazyeye:

Leżenia na pani spanku ciąg dalszy - teraz w zwisie ;)

I ostatnie z wczorajszego spacerku:

Przepraszam za jakość ale komórka nie sadzi takich fotek jak normalna cyfrówka
Mam nadzieje ze foty was zadowalaja i ze juz wiecie ze MartiN ma u nas dobrze