Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no taki kozak jest :P
złamanie ma w "nadgarsku" jesli sie nie myle.
nie bylo mowy o jego zebach. wiec ja napisze :P
ma tragiczny zgryz, zęby scierają się o siebie. jak jego skora, siersc dojda do siebie (bo tu tez cos nie tak, nie wiem dokladnie co, jutro postaram sie dowiedziec), prawdopodobnie bedzie mial wyrywane przynajmniej dolne kły.
mimo tak zniszczonych zebow, z duzym kamieniem weci mowia ze ma wlasnie ok 3, max 5 lat. wszystko przez ten zgryz... :(

Posted

Kostek napisał(a):
podejrzewam ze widzial go dr.Mikow albo dr.Galanty w kazdym razie obydwaj sa swietni

Dusje my mamy swoje zasady i juz, nie jestesmy w stanie sprawdzic adopcji zagranicznej a Azyl nie jest mordownia jak inne schroniska gdzie za wszelka cene trzeba oddac psa bo zgnije w schronisku. Wiec swoje krzywdzace opinie powinnas raczej zachowac dla siebie

Nie pisalam niczego, co mogloby zostac uznane za krzywdzaca opinie i jesli tak to zostalo zrozumiane -to nieporozumienie:oops: Nie takie byly moje intencje:lol: Mam nadzieje ze Poldus znajdzie kochajacych ludzi i tego mu zycze`z calego serca. Co do adopcji zagr. jasne, nie da sie kontrolowac na odleglosc choc jest to mozliwe zawsze poprzez kogos mieszkajacego na miejscu:lol: