Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izzie1983 napisał(a):
To jutro go weźmiemy na spacer. O ile nie pomylę go z Tuptkiem :D

Nie ma co sie śmiać;)
Ja w pewnym momencie zbaraniałam doszczętnie. Pisze na wątku sznaucera Poldka...ok. Za chwilę wchodzę na watek sznaucera z Azylu, ten sam pies, ale imię inne:roll: Dopiero spokojnie popatrzyłam, poczytałam i wiem, że dwa są takie sliczniaki.

Fajnie, że Tuptus znalazł dom. Poldek tez znajdzie, bo jest cudowny.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One mieszkaly przez okres cieply( jakies 4 miesiace) u rodziny, ktora sie nimi zaopiekowala, na dzialce.
I z tego co zrozumialam jak rozmawialam z ta Pania, byla opiekunka, to one trafily do azylu bo jakiemus sasiadowi bylo zal, ze siedza caly czas same.

Currego gorzej znam ale Wiola jest cuuuudowna. Lagodna, zrownowazona i wogole trzymajcie kciuki bo moze po 4 stycznia do domku pojedzie!

Posted

Z Poldkiem miałam okazje tylko łape/rekę sobie podać. Jest cudowny. Śliczny, młody, no cudo po prostu.
Widziałam tez tą dziewczynkę mniejsza Wiolę-tzn. tak myslę, ze to ona, jacyś ludzie u niej byli. Jeśli to ona, to tez cudo. Nieduza, zgrabniutka, przesliczna :) Proporcjonalnie zbudowana. Mała Ślicznotka.

Posted

Mariola dała na innym wątku taki opis

Polduś ma ok pięć lat, jest w typie sznaucera. Ma dłuższy szorstki włos, został już wykastrowany. Kocha ludzi i uwielbia się bawić, jest optymistycznie nastawiony do życia, niestety schroniskowy boks odejmuje mu radosnego spojrzenia na lepsze jutro.
Czeka na człowieka..na osobę która podaruję mu szansę na bycie prawdziwym psim przyjacielem..
Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy

Zastanawiam się tylko nad tym jego wiekiem czy jednak nie jest młodszy.

Posted

Z tego co słyszałam to nie z każdym psem się ładnie dogaduje. Z łagodnymi raczej powinno być ok. Ja będę dopiero w sobotę w azylu więc wtedy mogę to sprawdzić.

Posted

Tuptuś dzieki ogłoszeniom znalazł dom więc może i Poldkowi się uda : )

Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji

Poldek to ok. 5 letni duży pies w typie sznaucera. Ma szorstką sierść, śmieszną brodę i wrodzony optymizm życiowy:) Jest wykastrowany. Kocha ludzi i uwielbia się bawić, toleruje większość psów. Poldek ma krzywą przednią łapkę, najprawdopodobniej efekt zaniedbanego złamania, jednak w niczym mu to nie przeszkadza, porusza się normalnie i jest zdrowy. Ładnie chodzi na smyczy, jest łagodny i radosny. Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy i czeka na prawdziwy, kochający dom.

[email protected]
501-258-303
500-493-942

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca
www.sprzedasz.pl
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - adpedia.pl
Ogłoszenia Najpewniej.pl - Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - Sznaucery
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - ogłoszenie w Rozgłos.net - DODAJ OGŁOSZENIE POPRZEZ 2 KLIKNIĘCIA! - motoryzacja, nieruchomości, praca, ogłoszenia drobne i anonse
darmowe ogłoszenia, sprzedam Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji — Warszawa
Zwierzęta. Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji
www.e-zwierzak.pl
www.petsy.pl
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - Vendito - Polska
www.poszukiwane.pl
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji / Psy > Sznaucery - Warszawa
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji, Sprzedam/Oddam zwierzaka : Zwierzęta - Ogłoszenia, kupno, sprzedaż, wynajem
Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl
www.pineska.pl
www.pajeczyna.pl
www.ojej.pl
www.petworld.pl
www.gumtree.pl
Schronisko 24h - Sznaucer
Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji | Neeon.pl
Psy do adopcji, koty do adopcji - oddam psa, oddam kota - adopcje.org.pl
Ogłoszenia - Hobby

• 2 weeks later...