elmira Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 izzie1983 napisał(a):To jutro go weźmiemy na spacer. O ile nie pomylę go z Tuptkiem :D Nie ma co sie śmiać;) Ja w pewnym momencie zbaraniałam doszczętnie. Pisze na wątku sznaucera Poldka...ok. Za chwilę wchodzę na watek sznaucera z Azylu, ten sam pies, ale imię inne:roll: Dopiero spokojnie popatrzyłam, poczytałam i wiem, że dwa są takie sliczniaki. Fajnie, że Tuptus znalazł dom. Poldek tez znajdzie, bo jest cudowny. Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wcale nie są tacy sami :eviltong: ani ani :eviltong: Quote
elmira Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 malawaszka napisał(a):wcale nie są tacy sami :eviltong: ani ani :eviltong: O Ciotka specjalistka, a ja nie:) Quote
pumcia02 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Poldek ma nowego kumpla zwariowanego Linuksa z ktorym szaleją jak szczeniaki :) Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jezu i znowu mam ten sam problem!!! Poldek taki wielki:crazyeye: czy Linuks nieduży???? :lol: Quote
pumcia02 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Poldek mniejszy od Tuptusia :) a mamy jeszcze roczne rodzenstwo. jakiś wysyp sznaucerowatych... Viola: i z Currym Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :mdleje: ja się chyba załamię :placz: mają wątek albo jakiś opis gdzieś? są prześliczne!!!!!! dan na stronę tylko coś o nich napisz Quote
ania_sami Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 One mieszkaly przez okres cieply( jakies 4 miesiace) u rodziny, ktora sie nimi zaopiekowala, na dzialce. I z tego co zrozumialam jak rozmawialam z ta Pania, byla opiekunka, to one trafily do azylu bo jakiemus sasiadowi bylo zal, ze siedza caly czas same. Currego gorzej znam ale Wiola jest cuuuudowna. Lagodna, zrownowazona i wogole trzymajcie kciuki bo moze po 4 stycznia do domku pojedzie! Quote
malawaszka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 trzymam z całej siły za Wioleczkę:loveu: :kciuki: Quote
elmira Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Z Poldkiem miałam okazje tylko łape/rekę sobie podać. Jest cudowny. Śliczny, młody, no cudo po prostu. Widziałam tez tą dziewczynkę mniejsza Wiolę-tzn. tak myslę, ze to ona, jacyś ludzie u niej byli. Jeśli to ona, to tez cudo. Nieduza, zgrabniutka, przesliczna :) Proporcjonalnie zbudowana. Mała Ślicznotka. Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 nie zapomnieli - czy jest jakiś gotowiec do ogłoszeń? Quote
siekowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Mariola dała na innym wątku taki opis Polduś ma ok pięć lat, jest w typie sznaucera. Ma dłuższy szorstki włos, został już wykastrowany. Kocha ludzi i uwielbia się bawić, jest optymistycznie nastawiony do życia, niestety schroniskowy boks odejmuje mu radosnego spojrzenia na lepsze jutro. Czeka na człowieka..na osobę która podaruję mu szansę na bycie prawdziwym psim przyjacielem.. Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy Zastanawiam się tylko nad tym jego wiekiem czy jednak nie jest młodszy. Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 on z psami się ładnie dogaduje nie? poogłaszam chłopaka - niebawem :mdleje: Quote
pumcia02 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 pisac pisac, ja mam skopiowane z gumtree od blondynki Quote
siekowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Z tego co słyszałam to nie z każdym psem się ładnie dogaduje. Z łagodnymi raczej powinno być ok. Ja będę dopiero w sobotę w azylu więc wtedy mogę to sprawdzić. Quote
pidzej Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tuptuś dzieki ogłoszeniom znalazł dom więc może i Poldkowi się uda : ) Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji Poldek to ok. 5 letni duży pies w typie sznaucera. Ma szorstką sierść, śmieszną brodę i wrodzony optymizm życiowy:) Jest wykastrowany. Kocha ludzi i uwielbia się bawić, toleruje większość psów. Poldek ma krzywą przednią łapkę, najprawdopodobniej efekt zaniedbanego złamania, jednak w niczym mu to nie przeszkadza, porusza się normalnie i jest zdrowy. Ładnie chodzi na smyczy, jest łagodny i radosny. Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy i czeka na prawdziwy, kochający dom. [email protected] 501-258-303 500-493-942 Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca www.sprzedasz.pl Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - adpedia.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - Sznaucery Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - ogłoszenie w Rozgłos.net - DODAJ OGŁOSZENIE POPRZEZ 2 KLIKNIĘCIA! - motoryzacja, nieruchomości, praca, ogłoszenia drobne i anonse darmowe ogłoszenia, sprzedam Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji — Warszawa Zwierzęta. Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji www.e-zwierzak.pl www.petsy.pl Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - Vendito - Polska www.poszukiwane.pl Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji / Psy > Sznaucery - Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji, Sprzedam/Oddam zwierzaka : Zwierzęta - Ogłoszenia, kupno, sprzedaż, wynajem Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.ojej.pl www.petworld.pl www.gumtree.pl Schronisko 24h - Sznaucer Poldek ala sznaucer olbrzym do adopcji | Neeon.pl Psy do adopcji, koty do adopcji - oddam psa, oddam kota - adopcje.org.pl Ogłoszenia - Hobby Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 musi się udać pidzej :klacz: :loveu::loveu::loveu: Quote
pumcia02 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 niestety cisza, za to ta mała Viola dzis poszla do adopcji :) Quote
malawaszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 tp cudownie, że malutka już w domku! Teraz pora na chłopaków!!! Quote
Recommended Posts