malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hahaha Poldek jest kochany w tym podawaniem łapy :loveu: czyli to taki fajny pies po prostu? chodzi na smyczy? w którym miejscu on miał tą łapę złamaną? bo na zdjęciach róznie to wygląda Quote
pumcia02 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no taki kozak jest :P złamanie ma w "nadgarsku" jesli sie nie myle. nie bylo mowy o jego zebach. wiec ja napisze :P ma tragiczny zgryz, zęby scierają się o siebie. jak jego skora, siersc dojda do siebie (bo tu tez cos nie tak, nie wiem dokladnie co, jutro postaram sie dowiedziec), prawdopodobnie bedzie mial wyrywane przynajmniej dolne kły. mimo tak zniszczonych zebow, z duzym kamieniem weci mowia ze ma wlasnie ok 3, max 5 lat. wszystko przez ten zgryz... :( Quote
dusje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kostek napisał(a):podejrzewam ze widzial go dr.Mikow albo dr.Galanty w kazdym razie obydwaj sa swietni Dusje my mamy swoje zasady i juz, nie jestesmy w stanie sprawdzic adopcji zagranicznej a Azyl nie jest mordownia jak inne schroniska gdzie za wszelka cene trzeba oddac psa bo zgnije w schronisku. Wiec swoje krzywdzace opinie powinnas raczej zachowac dla siebie Nie pisalam niczego, co mogloby zostac uznane za krzywdzaca opinie i jesli tak to zostalo zrozumiane -to nieporozumienie:oops: Nie takie byly moje intencje:lol: Mam nadzieje ze Poldus znajdzie kochajacych ludzi i tego mu zycze`z calego serca. Co do adopcji zagr. jasne, nie da sie kontrolowac na odleglosc choc jest to mozliwe zawsze poprzez kogos mieszkajacego na miejscu:lol: Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jejku biedak no :-( nie dość, że ta łapka to jeszcze zęby :placz: Quote
mru Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 rozbrajający :D nie mogę się doczekać aż go poznam ! chociaż wolałabym żeby znalazł domek zanim go poznam w sumie :):):) Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja też bym go chciała na zywo zobaczyć ślicznotę :loveu: Quote
siekowa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Jak zwykle muszę poprosić mru o zrobienie banerka :) Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 bardzo bardzo bym chciała, ale mam ciut za daleko na spacerek :placz: on jest taki w moim typie że nie wiem co :loveu: Quote
pidzej Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Polduś jest cudny. I mam dylemat którego bardziej lubię, Tupka czy Poldka ;) dziś był na spacerze w lesie, jest taaaki radosny i 'wdzięczny'. Quote
Kostek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 no jak to ktorego?i jednego i drugiego Poldek w koncu nie bez powodu ma na 2 imie Tuptak:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ja też bym nie wiedziała którego wybrać jakbym miała wybierać :loveu: Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Poldeczku komu będziesz podawał łapkę? Quote
pumcia02 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 trzeba jakis tekst do ogloszen wymyslec ... :roll: Quote
malawaszka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 jakby któraś z Was napisała w jednym poście wszystko co wiemy o Poldusiu? bo ostatnio tak dużo nowych sznupków w potrzebie że pomiksowało mi się wszystko :shake::oops: Quote
elmira Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 izzie1983 napisał(a):Widziałaś go Elmirko? Nie osobiscie, tylko na fotkach. Niestety. Quote
izzie1983 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To jutro go weźmiemy na spacer. O ile nie pomylę go z Tuptkiem :D Quote
Kostek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nie pomylisz bo jutro Tuptusia wioze do domku:evil_lol: Quote
izzie1983 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ooooo, super! :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 oj jak cudnie!!!!! Poldeczku teraz kolej na Ciebie Quote
Recommended Posts