Dana i Muszkieterowie Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fuksiku - serduszko maleńkie , Ty dalej nie masz swojego domku , tak długo to trwa , a jesteś przecież taki kochany i śliczny :loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 fuks to bardzo ladny pies :-( gdzie domek?? w gore! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Spójrzcie jaki Fuksik jest śliczny , jak się cieszy na spacerku , jakim będzie kochanym pieszczochem w wymarzonym domku ....:loveu: Tylko gdzie ten domek ? :roll: Fuksik już chce do domku.... Quote
kaa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Fuksik to bardzo ładny i grzeczny psiaczek, siedzi sobie w boksie i czeka trochę go energia rozpiera, ale wzrosła liczba adopcji i myślę że jego też w końcu ktoś zauważy ,;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 kaa napisał(a):Fuksik to bardzo ładny i grzeczny psiaczek, siedzi sobie w boksie i czeka trochę go energia rozpiera, ale wzrosła liczba adopcji i myślę że jego też w końcu ktoś zauważy ,;) Mam nadzieję Kaa , bo to kochany piesek :loveu::loveu: Romea też odwiedzam ;) Quote
Doda_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 w górę ! Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, koszyczka pełnego, śniadania smacznego, pisanek kolorowych, świąt wesołych i zdrowych, palemki ozdobnej, owieczki modnej. Wesołych Świąt życzy Dodzia! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Śliczny Fuksiku Tobie życzę jednego - kochającego , czułego domku na zawsze ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Zdrowych Świąt ! Quote
Valeur248 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja również życzę przede wszystkim długiego życia we wspaniałym domku :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Valeur248 napisał(a):Ja również życzę przede wszystkim długiego życia we wspaniałym domku :loveu: Tylko gdzie jest ten wyśniony domek dla Fuksika ? Może Cię wypatrzy i pokocha Fuksiku dobry człowiek ?:loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 dana napisał(a):Śliczny Fuksiku Tobie życzę jednego - kochającego , czułego domku na zawsze ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Zdrowych Świąt ! Fuksiu nieustająco życzę Ci DOMKU ! :thumbs: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Doda_ napisał(a):Podnoszę z samego ranka :loveu: A ja po południu - Fuksiku biegiem !:loveu: :Dog_run: Quote
Recommended Posts