Dana i Muszkieterowie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Fuksiku kibicuję Ci cały czas :loveu: Rocky już znalazł domek i Ty też ślicznoto znajdziesz , smutno że taki śliczny i kochany piesek jeszcze nie ma domku ...... Trzymam kciuki Fuksiu :thumbs::thumbs: Quote
kaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Biednego Fuksia na boksie roznosi energia :roll:. Quote
Daga&Maks Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 kaa napisał(a):Biednego Fuksia na boksie roznosi energia :roll:. biedny Fuksio.Schronisko to nie miejsce dla niego :-( Quote
kaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Cóż to młody psiak, po operacji nawet ślad nie został :multi: więc teraz by się chciał wybiegać do woli:roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 kaa napisał(a):Cóż to młody psiak, po operacji nawet ślad nie został :multi: więc teraz by się chciał wybiegać do woli:roll: I najlepiej u siebie ;) :thumbs::thumbs: Quote
Valeur248 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To ja zabiorę cię, Fuksiku, na nocny spacerek :painting: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Valeur248 napisał(a):To ja zabiorę cię, Fuksiku, na nocny spacerek :painting: A ja dzisiaj Fuksiku , zabieram Cię na spacerek :loveu: ! Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Fuksiuku dzis jeszcze nie byłes na spacerku :painting: Quote
kaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Fuksio był wczoraj wygłaskany i wyprzytulany ;) a spacerków rzeczywiście mu brakuje Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 kaa napisał(a):Fuksio był wczoraj wygłaskany i wyprzytulany ;) a spacerków rzeczywiście mu brakuje To zapraszam Cię Fuksiku na wieczorny spacerek :Dog_run: Dobrze Kaa ,że Fuksika wygłaskałaś ,przydałby się mu naprawdę pilnie kochający domek .... wybiegałby się wreszcie ;) Quote
Daga&Maks Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Fuksik szuka swojego właściciela z którym mógłby szaleć całymi dniami Quote
Asta17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dzwoniła Pani do schroniska i jest zainteresowana adopcją Fuksa jednak mogłaby go zabrać dopiero w sierpniu z powodu remontu domu. Obecnie jest jego wirtualnym opiekunem. I jest Fuksik do końca wakacji nie znajdzie innego domu to najprawdopodobniej ona go weźmie. Trzymam kciuki i nie chcę zapeszać, ale przynajmniej pojawiła się nadzieja. ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Asta17 napisał(a):Dzwoniła Pani do schroniska i jest zainteresowana adopcją Fuksa jednak mogłaby go zabrać dopiero w sierpniu z powodu remontu domu. Obecnie jest jego wirtualnym opiekunem. I jest Fuksik do końca wakacji nie znajdzie innego domu to najprawdopodobniej ona go weźmie. Trzymam kciuki i nie chcę zapeszać, ale przynajmniej pojawiła się nadzieja. ;) Mocno , bardzo mocno trzymam kciuki za ślicznego i kochanego Fuksika:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
AlinaS Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jaki on podobny do mojego tymczasa Agusia http://www.dogomania.pl/forum/f28/agus-w-dt-potrzebny-domek-staly-prosze-o-pomoc-w-ogloszeniach-120488/index72.html#post12224768 a i historia równie byle jaka Quote
Recommended Posts