Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Fuks dzisiaj pojechał do nowego domu o ile dobrze pamiętam w Bytomiu. ;) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i psiak szybko się zaaklimatyzuje. :razz:

Posted

pierwsze informacje z domku:loveu::loveu:

fuks jest wspaniały, cierpliwy, kochany, za bardzo nie wie co może robić -tzn. u nas może wszystko, tylko ma opory i trzeba go prosić by się napił, zjadł, przyszedł się poprzytulać, ale jest naprawdę cudowny, dziękujemy
prawia wrażenie, jakby chciał każdą chwilę zatrzymać, gdyż nie wie ile ona potrwa, ale z dnia na dzien będzie tylko lepiej
ma cudowne, wdzięczne oczka, można się w Nim zakochać

Misia-córa, nie daje Fuksikowi spokoju, przytula, chce linewkę trzymać, a Fuksik wykazuję aż nadto cierpliwości
co do zdjęć, to na pewno wyślę, tylko muszę aparat naładować

jak wracaliśmy do domu to fuksik 2 razy zwymiotował w samochodzie, ale to imię pasuje, bo zwymiotował na wycieraczki, nie zabrudzając samochodu, taki fuks, z mężem się śmialiśmy, i takie imię zostawiamy

fuksik właśnie jest z mężem na spacerze, przedtem był na 2godzinnym spacerze to go błagaliśmy by się wysikał, uparciuch bo nie chciał, już nas nogi bolały, i przed chwilą znów poszedł, bo już pod drzwiami stał, więc może się uda i w końcu swój teren zaznaczy

miałam dylemat czy Ariel, czy Fuksik, szczerze, wzięłabym obu, Fuks na Nas uwagi wogóle nie zwrółcił, wyszedł za ogrodzenia nie zauważajac Nas, na spacerze przed adopcyjnym też miał Nas gdzieś,chyba dlatego właśnie Go wzięliśmy, bo odebrałam Jego zachowanie jak "nie staram się, bo nie mam szans" no i do tego jeszcze to, że w tak młodym wieku już miał operację.. spowodowało że przygarnęliśmy właśnie Fuksika

byle by Nas zaakceptował, cały czas się go pytaliśmy dzisiaj " chcesz Nas? podobaCi się u Nas?: bo my go chcemy, ale On ma nas gdzieś, woli spać, aczkolwiek spał na łóżku wtulony we mnie, razem z Nim zasnęłam, a na spacerze to łezkę miał w konciku oczka, szkoda ze człowiek nie może się dowiedzieć co takie pieski sobie myślą

bo jeszcze ważne, By On się u Nas dobrze czuł, zaakceptował..