malawaszka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Najpierw było takie ogłoszenie na allegro: TINA, 5 lat,sznaucer średni, z mieszkania, łagodna, wychowywana z dziećmi, aktualne szczepienia, metryka i tatuaż, do wydania z powodu alergii na sierść, jednego z dzieci, dowóz psa do nowej rodziny możliwy- kwestia dogadania. a teraz sunia jest w schronisku :angryy: szlag mnie trafił na miejscu :angryy: Tina urodzona 05.03.2003 r. Pomóżcie! :placz: Quote
joanika Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 O matko!!!!!!! :angryy: zgłupieli do reszty!!!!!!!!! Biedaczka :-(:-(:-( Quote
gochna35 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 brak słów :angryy: może warto powiadomić hodowce? Quote
malawaszka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no własnie na pewno warto - zobaczymy czy porzadny hodowca z tego kogoś, ale nie wiem jeszcze nic nt tatuażu, czy oddali metrykę - nic nie wiem - dziś się dowiedziałam dopiero że ona trafiła do schroniska :placz: Quote
Pysia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ja nie wiem co powiedzieć.... Brak mi słów.... Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 O BOZE MONICZKO TRZEBA JĄ STAMTĄD WYCIAGNĄC JA PORUSZĘ NIEBO I ZIEMIE TYLKO NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄC SUNIA PEWNIE NA KWARANTANNIE???. a LUDZIE TO NAJGORSZY GATUNEK DEBILI:lmaa::stormy-sad:MNIE TRAFIŁ JAK TO PRZECZYTAŁAM TRZEBA SIĘ WIĘCEJ O NIEJ DOWIEDZIEC I MOŻE RZECZYWIŚCIE PIERWSZE CO TO POWIADOMIC HODOWCE PEWNIE NIC NIE WIE O ICH WYSTĘPKU A TO DZIECKO ALERGIK NIECH ICH ODDA NA STAROŚC DO PRZYTUŁKU:angryy: Quote
malawaszka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 raczej nie jest na kwarantannie skoro oddana przez "właścicieli" :angryy: Quote
malawaszka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ja w kwestii hoteliku się nie mogę wypowiadać bo nie mogę ani grosza zadeklarować :-( Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wlosy mi deba stanely:shake: Hotelik? Dlugo miejsca nie zagrzeje taka laleczka Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 TAK NAPISAŁAM BO SIĘ NIE ZNAM NA SCHRONISKOWYCH ZWYCZAJACH już ją dodałam do podpisu (nie zwracajcie uwagi na wielkośc liter sorry klawiatura mi nawala) co do hoteliku to może wcale nie głupi pomysł bo ona długo nie posiedzi a są jakieś miejsca w sprawdzonym obiekcie?? Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ja moge zadeklarowac 20 zł moze wiecej ale nie mogę obiecac wiecej a jak będzie trzeba to pójdę sie puszczac żeby suni krzywda sie nie stała bo tego nie przeżyję szkoda że nie mam telefonu do tych ludzi bo bym ich z ziemią zrównała:mad: Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 a są tam miejsca i ile moze kosztowac?? Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ Tutaj:lol: Popytam to i owdzie czy daloby sie DS`znalezc ale trzeba by wiecej info nt mozliwosci wyciagniecia jej ze schronu Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 no i bazarki porobie rzeczy mam dużo i jeszcze pomysł na jeden bazarek z przeróbkami zdjec tylko nie wiem czy by się ktoś zainteresował ale może myślę że by sie jakoś na sunię uzbierało ona nie moze trafic w złe ręce bo wiem jaki koszmar przeszła moja Duska nie pozwole na to Tince. Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Hotel prowadzi dogomaniaczka, poki co sa 3 stale miejsca, psy do kolana 13 zl, psy wieksze 15 z wyzywieniem. Tak przynajmniej stoi na watku Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 madziamn napisał(a):ja moge zadeklarowac 20 zł moze wiecej ale nie mogę obiecac wiecej a jak będzie trzeba to pójdę sie puszczac żeby suni krzywda sie nie stała bo tego nie przeżyję szkoda że nie mam telefonu do tych ludzi bo bym ich z ziemią zrównała:mad: zebym byla ciut mlodsza to dotrzymalabym ci w razie koniecznosci- towarzystwa w tej specyficznej atrakcji:evil_lol:, w koncu w grupie razniej:evil_lol:, niestety....:eviltong: starosc nie radosc. Dorzuce sie tez. malawaszko, jak sadzisz, kiedy mozliwe jest zdobycie jakis informacji? Majac cos wiecej podesle jej fote i wszelkie dane Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 trzeba do niej napisac (już to robie) bo tak naprawde z wątku nie wynika że ma miejsca Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dusje napisał(a):Pisz madziamn:lol: sunia musi stamtad wyjsc:-( ale sie ostatnimi czasy tych alergikow namnozylo:crazyeye: napisałam ale nie ma jej na dogo szlag mnie trafia bo sama jestem alergiczką i dziecko też a psa za żadne skarby bym nie oddała. Do ch...są na to leki tym bardziej że zadbany sznup nie uczula. Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pisz madziamn:lol: sunia musi stamtad wyjsc:-( ale sie ostatnimi czasy tych alergikow namnozylo:crazyeye: Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kontakt do mnie: [email protected] tel. 505720937 lub 725133141 Tutaj kontakt do hoteliku. Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Posty skacza:mad:madziamn moja wzmianka o alergikach ciebie nie dotyczy:lol: Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 wiem, wiem juz mi sie tak kiedys dzialo z postami Quote
Recommended Posts