andzia69 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 piękny prosiaczek:loveu: tylko gdzie te prosiaczkowe ludki? Quote
doddy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ciotki, pomóżcie ogłaszać Santę. Plisss Dam ją znowu do Wyborczej i Oferty. Quote
doddy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Uprzejmie donoszę, że ogłoszenie w Ofercie będzie 2.02.09 a w Wyborczej, pewnie w przyszły pt, bo w ten już się nie da. Quote
ewatonieja Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=19934 http://www.mojpupil.pl/oddam_psa http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/teriery/amstaffy_pit_bulle/showAdvert2831784.html http://www.eoferty.com.pl/id108508.html Quote
Jenny19 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 alegratka 4łapy kupiepsa.pl ogłoszenia24polska polskastrefa.eu dwukropek przygarnijzwierzaka.pl ojej.pl bono-polska pineska wegetarianie.pl gumtree petworld rozgłos.net najpewniej.pl petsy.pl adopcjapsa.pl ogłoszeniadrobne.warszawa.pl warsza.pl cafeanimal.pl interpress.net mamoferte.pl Kilka ogłoszeń trzeba aktywować,zajrzyjcie na pocztę.;) Quote
doddy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jeny19, dzięki Ci wielkie za pomoc. Właśnie się zastanawiałam kto wstawia właśnie Santunie, bo dostaje non stop powiadomienia na mail. Dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
kika22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Sunia prawie ideał, szuka domku. No to po takiej seri ogloszeni sunia powinna znalesc domek:lol: Quote
rufusowa Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 baaardzo dziękuję Cioteczki za ogłoszenia :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, ze w końcu cos się ruszy w jej sprawie :p Quote
ewatonieja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Santa czeka na tego właściwego człowieka, oby to nie trwało długo:oops: Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 widziałam sie w weekend z Santaną :loveu: muszę powiedzieć, ze jak dla mnie, to pies bezproblemowy...jedynym mankamentem jest jej stosunek do psów - mało którego toleruje...poza tym, to ideał :loveu: ona jest taka spokojna, w ogole sie nie narzuca, posluszna, karna i miziasta :p jak sie wchodzi do domu, to najpierw przybiega sie witać a za chwile biegnie po zabawke i przybiega zadowolona zeby sie z nią bawic :evil_lol: śpi prawie cały czas :lol: przybrała teraz na masie i wygląda bardzo ładnie :loveu: w sobote wyszłam z nią na spacerek i tak fajnie brykała po śniegu i szukała patyczków do gryzienia :p Quote
Jenny19 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Może ta informacja o zerwanym wiązadle i kosztach ewentualnego zabiegu ludzi zniechęca? Santa jest ładnym psem i powinni się nią bardziej interesować:mad: Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 doddy napisał(a):A dzwoni ktoś o Santunie? jeden pan dzisiaj ale był przekonany ze to szczeniak :roll: powiedział, ze dorosłego amstaffa to on nie weźmie mimo ze jest szkoleniowcem :crazyeye: :roll: nie zeby nam przeszkadzała - ma czas do wrzesnia :diabloti: tylko ze sie przywiązuje do TZ-ta a on do niej :cool1: Quote
rufusowa Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Jenny19']Może ta informacja o zerwanym wiązadle i kosztach ewentualnego zabiegu ludzi zniechęca? Santa jest ładnym psem i powinni się nią bardziej interesować:mad:[/quote] też tak mysle :mad: ona zyskuje z kazdym dniem...jest coraz fajniejsza i kochańsza...tylko ktoś musi jej dać szansę zeby to pokazała Quote
kika22 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='rufusowa']jeden pan dzisiaj ale był przekonany ze to szczeniak :roll: powiedział, ze dorosłego amstaffa to on nie weźmie mimo ze jest szkoleniowcem :crazyeye: [/quote] Trzeba bylo zapytac gdzie szkoli psy i zrobic mu antyreklame:eviltong: Quote
rufusowa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Słuchajcie...Santa miała dziś spotkanie 3 stopnia z yorczkiem i go nie zjadła ani nie przetrąciła gręgosłupa :loveu: oto co napisał do mnie TZ Santa z chęcią podleciała do niego (yorka) i zaczęła go obwąchiwać. Biedak już wyżej nóżki nie mógł podnieść więc Santa prawie wzięła go na kagańcu do góry. Troszkę sie zjeżyła ale nie próbowała gryźć ani łapą atakować. Pewnie to z podniecenia. Potem bardzo ładnie - stojąc prawie na yorku docisnęła go do gleby próbując dobrze obwąchać. :evil_lol::evil_lol: podziwiam stalowe nerwy właścicielki yorka :diabloti: EDIT: zmodyfikowałam tekst do ogłoszeń - jest na 1 stronie Quote
doddy Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Allegro Santy: ::: Amstaff ka SANTA szuka prawdziwego domu ::: (556195991) - Aukcje internetowe Allegro Quote
rufusowa Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 a Santa korzysta z Rufusowego legowiska, ktore wyleciało z domu ze względu na podejrzenie alergii Hery :evil_lol:....jest zachwycona :p tylko domku brak Quote
andzia69 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 rufusowa napisał(a): tylko domku brak tylko....................................:-( Quote
kika22 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Zapraszam na bazarek :loveu: Płytki z muza,maszynka do wlosów i inne cuda -na kieleckie kociakido 7.III. Cos dla psa,kota,gryzonia i inne na kieleckie kociaki-7.III. Przepraszam za offa:eviltong: Quote
rufusowa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Santa się doczekała i ma wspaniały domek :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: niedawno dotarła do Łodzi, czyli wróciła w swoje rejony ;) baaardzo się cieszę, ze dziewczynka ma juz swoj docelowy domek, bo bardzo się do niej przywiązalismy i jej los leżał nam na sercach :loveu: Mam nadzieję, ze conajmniej raz w roku ją odwiedzimy i że zdjęcia będą na bieżąco, bo jej nowa pancia zalogowała się (lub wkrótce się zaloguje) na niebieskie forum :p jupi :multi: Quote
mgie Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Bardzo się cieszę ,że Santa jest już w swoim domu:multi:. Quote
Recommended Posts