Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeny19, dzięki Ci wielkie za pomoc. Właśnie się zastanawiałam kto wstawia właśnie Santunie, bo dostaje non stop powiadomienia na mail.

Dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

widziałam sie w weekend z Santaną :loveu:

muszę powiedzieć, ze jak dla mnie, to pies bezproblemowy...jedynym mankamentem jest jej stosunek do psów - mało którego toleruje...poza tym, to ideał :loveu:

ona jest taka spokojna, w ogole sie nie narzuca, posluszna, karna i miziasta :p

jak sie wchodzi do domu, to najpierw przybiega sie witać a za chwile biegnie po zabawke i przybiega zadowolona zeby sie z nią bawic :evil_lol:

śpi prawie cały czas :lol:

przybrała teraz na masie i wygląda bardzo ładnie :loveu:

w sobote wyszłam z nią na spacerek i tak fajnie brykała po śniegu i szukała patyczków do gryzienia :p

Posted

doddy napisał(a):
A dzwoni ktoś o Santunie?

jeden pan dzisiaj ale był przekonany ze to szczeniak :roll:
powiedział, ze dorosłego amstaffa to on nie weźmie mimo ze jest szkoleniowcem :crazyeye:

:roll:

nie zeby nam przeszkadzała - ma czas do wrzesnia :diabloti: tylko ze sie przywiązuje do TZ-ta a on do niej :cool1:

Posted

[quote name='Jenny19']Może ta informacja o zerwanym wiązadle i kosztach ewentualnego zabiegu ludzi zniechęca? Santa jest ładnym psem i powinni się nią bardziej interesować:mad:[/quote]

też tak mysle :mad:

ona zyskuje z kazdym dniem...jest coraz fajniejsza i kochańsza...tylko ktoś musi jej dać szansę zeby to pokazała

Posted

[quote name='rufusowa']jeden pan dzisiaj ale był przekonany ze to szczeniak :roll:
powiedział, ze dorosłego amstaffa to on nie weźmie mimo ze jest szkoleniowcem :crazyeye: [/quote]
Trzeba bylo zapytac gdzie szkoli psy i zrobic mu antyreklame:eviltong:

Posted

Słuchajcie...Santa miała dziś spotkanie 3 stopnia z yorczkiem i go nie zjadła ani nie przetrąciła gręgosłupa :loveu:

oto co napisał do mnie TZ

Santa z chęcią podleciała do niego (yorka) i zaczęła go obwąchiwać. Biedak już wyżej nóżki nie mógł podnieść więc Santa prawie wzięła go na kagańcu do góry. Troszkę sie zjeżyła ale nie próbowała gryźć ani łapą atakować. Pewnie to z podniecenia. Potem bardzo ładnie - stojąc prawie na yorku docisnęła go do gleby próbując dobrze obwąchać.

:evil_lol::evil_lol:

podziwiam stalowe nerwy właścicielki yorka :diabloti:

EDIT: zmodyfikowałam tekst do ogłoszeń - jest na 1 stronie

Posted

Santa się doczekała i ma wspaniały domek :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

niedawno dotarła do Łodzi, czyli wróciła w swoje rejony ;)

baaardzo się cieszę, ze dziewczynka ma juz swoj docelowy domek, bo bardzo się do niej przywiązalismy i jej los leżał nam na sercach :loveu:

Mam nadzieję, ze conajmniej raz w roku ją odwiedzimy i że zdjęcia będą na bieżąco, bo jej nowa pancia zalogowała się (lub wkrótce się zaloguje) na niebieskie forum :p

jupi :multi: