funia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Zosieńka ,ty się już tak do gajowej przyzwyczaisz przez ten czas .... Co to bedzie ,gdzie ten dom ? mamy też onkę w Dt i tak samo jak Zośka taka kochana a domu jak nie ma tak nie ma:shake: Quote
*Gajowa* Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dziś Zuzieńka dała sie namówić nowemu koledze Misiowi na zabawę - próbował od dwóch dni ale Zunia traktowała go jak powietrze. Rano schowałam jej piłeczkę i po gorączkowym, bezowocnym jej poszukiwaniu dała sie wciągnąć. Były szaleńcze pogonie, skoki, podgryzanie, fikołki i wszystko co możliwe w psich igraszkach. Muszę powiedzieć, że fizycznie niewiele ustępowała Miśkowi mimo, że on trochę większy i grubasek. Quote
*Gajowa* Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Zuzia bardzo zaprzyjaźniła się z Misiem, pozwalała mu nawet bawić się swoją piłeczką. Ale Mis dziś wieczorem pojechał do domku... Quote
funia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Bo ,chyba nikt jeszcze tak naprawde na nia nie zasłużył:roll:(oprócz gajowej,):cool3: Quote
*Gajowa* Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zuzia została sama - jej przyjaciółka Tania pojechała dziś do Szczecina . Jutro przyjedzie młoda ONka i mam nadzieję, że sunie się również zaprzyjaźnią. Quote
*Gajowa* Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tytuł wątku trzeba zmienić koniecznie bo jest nieaktualny ... wywalić Gajową a wpisać koniecznie beaucerona to powinno przyciągnąc więcej osób. Quote
robkowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Gdzie sunia w ostatnim czasie była ogłaszana? Czy ktoś kojarzy stronę wątku? Te moje z początku wątku już część pewnie wygasła, poodnawiam-tylko nie wiem czy ktoś na tych stronach jej nie ogłosił ponownie Ja z kolei w ogłoszeniach podawałam że sunie w typie beaucerona, nie zaznaczałam w dziale kundelek bądź mieszaniec- i potem się zastanawiałam że może większe szanse i oglądalność by miała gdybym ogłosiła ją jako mieszańca:roll: nie odgadnie się co lepsze niestety sunia jest naprawdę przepiękna:loveu: myślałam że z jej urodą szybko znajdzie dom a tu nic:-( Quote
robkowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ale tytuł już faktycznie można by było uaktualnić:cool3: Quote
ronja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Lara napisał(a):Magda tutaj umieszcilas swoje ogloszenia: eoferty giełda ogłoszeń kup sprzedaj 4 łapy kupię psa mój pupil ogłoszenia24polska ogłoszenia-drobne ojoj A ogloszenia Ronji sa na stronie 10 - moj post. Poza tym Zuzia ma caly czas allegro. Puscilam tez po znajomych mailing. No i nieprzerwanie jest na beauceronach w potrzebie. ja jej odnowię dziś ogłoszenia z nowymi fotkami Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zuzieńka dziękuje cioci ronji :calus: za ogłoszenia. Quote
ronja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 *Gajowa* napisał(a):Zuzieńka dziękuje cioci ronji :calus: za ogłoszenia. ogłoszenia zrobione:p Kinga, wysłałam mailem linki, bo ja nie mogę sama dodać Quote
ronja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Kinga,wracają mi maile wysłane do Ciebie:-( wstawiam linki, ale nie wiem czy bedą działały Psi przyjaciel - suczka w typie beauceron szuka domu! Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia (kat. owczarki) Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia (kat. za darmo) Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Psi przyjaciel-suczka w typie beauceron szuka domu / Psy > Owczarki Francuskie - Warszawa (kat. owczarki francuskie) Psi ideał - suczka w typie beauceron szuka domu / Psy > Pozostałe - Warszawa (kat. pozostałe) Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca oddam psa - mam do sprzedania śliczne jamniki krótkowłose kolo znaleziono psa - mam do sprzedania śliczne jamniki krótkowłose kolo Ogłoszenia zgubiono - znaleziono - Ogłoszenia - Kategoria - Psy - Psi przyjaciel - suczka w typie beauceron szuka domu! 4-letnia suka w typie beaucerona czeka n / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/]Og Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Teraz zaciskam kciuki, żeby domek Zuzieńkę wypatrzył :thumbs:. A ja myślałam, że tylko do mnie wracają maile wysyłane do Kingi ;). Quote
ronja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Lara napisał(a):Dzieki Ronja!!! :loveu::loveu::loveu: nie wiem co mi się z ta skrzynka mailowa dzieje... :angryy: dostałam maila w sprawie Zuzi, nic konkretnego, pytali tylko o mozliwość transportu na Śląsk. przekazałam, by skontaktowali się tel. Quote
*Gajowa* Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Lara napisał(a):zadnego telefonu... :placz: Gajowa, jak tam Zuzienka z nowa kolezanka Kora? :razz: Biegaja juz razem? :loveu: Zuzia ciągle spaceruje sama... Kora z powodu biegunki odbywa kwarantannę - mam nadzieję, że już niedługo. Zupełnie nie rozumiem dlaczego telefon milczy :placz:. Quote
funia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 zDJĘCIA PIEKNE .pomyślę nad treścia ogłoszenia jutro. Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Zuzia kocha się przytulać, jak tylko usiądę na ławce zaraz pcha się na kolana :lol: . Quote
funia Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 *Gajowa* napisał(a):Zuzia kocha się przytulać, jak tylko usiądę na ławce zaraz pcha się na kolana :lol: . Tak wiem to najlepiej ,kocha człowieka po prostu a nikt jej Nie chce to złoty pies:placz: Quote
*Gajowa* Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zuzia jest ciagle bardzo szczuplutka pomimo, że dostaje naprawdę dobrą karmę trzy razy dziennie. Zachowuje się jak pies głodny, wciąż jeszcze rzuca sie na jedzenie - trudno postawić jej miskę. Zaczynam zastanawiać sie czy ona nie ma problemów z trzustką... Quote
*Gajowa* Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Nie chciałam straszyć :shake:. To są moje przemyślenia na podstawie obserwacji Zuzi i psów z chorą trzustką, które miałam pod opieką. Zuzi kupy są wzorowe ale o dużej objętość, jakby słabo wykorzystywała zjadane pożywienie. Ponadto po wyjściu z kojca zaraz biegnie szukać trawy, którą łapczywie zjada... no i ten wieczny głód . Quote
funia Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 O JEZU !!!! dzisiaj w nocy pisze obiecuje .TYlko dzieci położe spac. Quote
*Gajowa* Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Uszki płuczemy od wczoraj Rivanolem... Zuzia nawet nie protestuje jak wstrzykuję jej po 4 ml roztworu do każdego uszka. Zobaczymy za parę dni czy będzie efekt . Zwiększę jej dawkę karmy. Quote
funia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Napisałam ,treść wstawię pózniej jak wróce z pracy chyba ze dorwe się do internetu w pracy to wczesniej:oops: Quote
Recommended Posts