Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosieńka ,ty się już tak do gajowej przyzwyczaisz przez ten czas ....

Co to bedzie ,gdzie ten dom ?
mamy też onkę w Dt i tak samo jak Zośka taka kochana a domu jak nie ma tak nie ma:shake:

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Zuzieńka dała sie namówić nowemu koledze Misiowi na zabawę - próbował od dwóch dni ale Zunia traktowała go jak powietrze. Rano schowałam jej piłeczkę i po gorączkowym, bezowocnym jej poszukiwaniu dała sie wciągnąć.
Były szaleńcze pogonie, skoki, podgryzanie, fikołki i wszystko co możliwe w
psich igraszkach. Muszę powiedzieć, że fizycznie niewiele ustępowała Miśkowi
mimo, że on trochę większy i grubasek.

Posted

Zuzia została sama - jej przyjaciółka Tania pojechała dziś do Szczecina .
Jutro przyjedzie młoda ONka i mam nadzieję, że sunie się również zaprzyjaźnią.

Posted

Gdzie sunia w ostatnim czasie była ogłaszana? Czy ktoś kojarzy stronę wątku?

Te moje z początku wątku już część pewnie wygasła, poodnawiam-tylko nie wiem czy ktoś na tych stronach jej nie ogłosił ponownie

Ja z kolei w ogłoszeniach podawałam że sunie w typie beaucerona, nie zaznaczałam w dziale kundelek bądź mieszaniec- i potem się zastanawiałam że może większe szanse i oglądalność by miała gdybym ogłosiła ją jako mieszańca:roll: nie odgadnie się co lepsze niestety

sunia jest naprawdę przepiękna:loveu: myślałam że z jej urodą szybko znajdzie dom a tu nic:-(

Posted

Lara napisał(a):
Magda tutaj umieszcilas swoje ogloszenia:

eoferty
giełda ogłoszeń
kup sprzedaj
4 łapy
kupię psa
mój pupil
ogłoszenia24polska
ogłoszenia-drobne
ojoj

A ogloszenia Ronji sa na stronie 10 - moj post. Poza tym Zuzia ma caly czas allegro. Puscilam tez po znajomych mailing. No i nieprzerwanie jest na beauceronach w potrzebie.

ja jej odnowię dziś ogłoszenia z nowymi fotkami

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Zuzieńka dziękuje cioci ronji :calus: za ogłoszenia.

ogłoszenia zrobione:p
Kinga, wysłałam mailem linki, bo ja nie mogę sama dodać

Posted

Lara napisał(a):
Dzieki Ronja!!! :loveu::loveu::loveu:

nie wiem co mi się z ta skrzynka mailowa dzieje... :angryy:

dostałam maila w sprawie Zuzi, nic konkretnego, pytali tylko o mozliwość transportu na Śląsk. przekazałam, by skontaktowali się tel.

Posted

Lara napisał(a):
zadnego telefonu... :placz:

Gajowa, jak tam Zuzienka z nowa kolezanka Kora? :razz: Biegaja juz razem? :loveu:

Zuzia ciągle spaceruje sama... Kora z powodu biegunki odbywa kwarantannę
- mam nadzieję, że już niedługo.
Zupełnie nie rozumiem dlaczego telefon milczy :placz:.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Zuzia kocha się przytulać, jak tylko usiądę na ławce zaraz pcha się na kolana :lol: .

Tak wiem to najlepiej ,kocha człowieka po prostu a nikt jej Nie chce to złoty pies:placz:

Posted

Zuzia jest ciagle bardzo szczuplutka pomimo, że dostaje naprawdę dobrą karmę trzy razy dziennie. Zachowuje się jak pies głodny, wciąż jeszcze rzuca sie na jedzenie - trudno postawić jej miskę. Zaczynam zastanawiać sie czy ona nie ma problemów z trzustką...

Posted

Nie chciałam straszyć :shake:. To są moje przemyślenia na podstawie obserwacji Zuzi i psów z chorą trzustką, które miałam pod opieką.
Zuzi kupy są wzorowe ale o dużej objętość, jakby słabo wykorzystywała zjadane pożywienie. Ponadto po wyjściu z kojca zaraz biegnie szukać trawy, którą łapczywie zjada... no i ten wieczny głód .

Posted

Uszki płuczemy od wczoraj Rivanolem... Zuzia nawet nie protestuje jak wstrzykuję jej po 4 ml roztworu do każdego uszka. Zobaczymy za parę dni czy będzie efekt .
Zwiększę jej dawkę karmy.