robkowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 może faktycznie jakiś wyciskacz by się przydał, Zuzia tak długo czeka na dom:-( jak ronja ogłosiła sunię to ja już nie powielałam ogłoszeń, choć na niektórych moje są jeszcze aktualne, szkoda że nieskuteczne:roll: Quote
funia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Jestem Zuzia,jeszcze pare miesięcy temu mieszkałam schronisku.Cierpiałam bardzo ,byłam gryziona ,głodna i chora.A le nie to było najgorsze,ja nawet nie mogłam podejść do siatki ,zeby ktoś mógł mnie pogłaskać i chociaż sie do mnie odezwać .Każdy mój ruch nawet głową powodował ,ze moje współtowarzyszki rzucały sie na mnie i dotkliwie gryzły. A tak bardzo chciałam tym wszystkim ludziom powiedziec ,jestem tutaj będe was kochać tylko zabierzcie mnie z tego miejsca,ale oni odchodzili a ja zostawałam i z dnia na dzień poddawałam się... Mijały kolejne miesiace ,załamalam się nie wychodziłam już z boksu leżałam pod ścianą i zrozumiałam ,ze nigdy nikt mnie nie pokocha . A jednak wypatrzyła mnie wolontariuszka ,kóra musiała zauważyć ze całkowicie sie poddałam .Jej ręce głaskały i przytulały a ja byłam jak w niebie wtedy zrozumiałam ze już mnie tu nie zostawi. W listopadzie byłam już w domu tymczasowym u cudownej osoby ,dzięki której uwierzyłam w ludzi i oni odkryli jaka jestem fajna.Niestety mój czas w tym domu się kończy ...... Zuzia to sunia w wieku ok 5 lat.Jest wysterylizowana.Jest wspaniałą łagodna sunią .dogaduje się z innymi psami ,jest bardzo delikatna dla dzieci .Zuzia pokocha Cie miłością wielka czy ,czy zechcesz jej odwzajemnić to uczucie? Quote
funia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Nie wiem czy to nie będzie za długie ,można coś wyciąć .Nie jestem w tym najlepsza ,napisałam tak od serca:oops: Quote
ronja Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Lara napisał(a):Lzy wyciska, oj wyciska :-( nawet nie chce myslec, ze tak kiedys bylo... :shake: Dzieki Funiu! Magda gdzie wstawilas ogloszenia? Pozmieniasz tekst i dasz nowe zdjecia? :loveu: Ronju, czy Ciebie moge prosic o to samo? :loveu: A ja wstawie ogloszenia wszedzie tam gdzie jeszcze nie ma i zmienie allegro :p jutro porobię nowe ogłoszenia z nowym tekstem, muszę go trochę przyciąc, bo w niektórych ogloszeniach jest limit znaków. im więcej ogłoszeń, tym lepiej!!! Quote
ronja Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 a tytuł przyciągający jaki?? bo ja nie mam pomysłu Quote
*Gajowa* Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Funiu świetnie się spisałaś - tekst jest wzruszający ! Zuzia może trafić tylko do osoby o wielkim sercu . Quote
funia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 ronja napisał(a):a tytuł przyciągający jaki?? bo ja nie mam pomysłu ''Pozwól pokazac mi jak bardzo potrafie kochać '' Quote
funia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdzie-sie-podzialy-4-psy-ze-schroniska-w-zamosciu-132092/ Gajowo i inni proszę wejdzcie na ten wątek ,na 1 i dwie ostatnie strony!!!!! Quote
robkowa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 pozmieniałam, dodałam na stronach: Pozw�lcie pokaza� mi jak bardzo potrafi� kocha� / Psy > Pozosta�e - Warszawa Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia - Adopcje - pozwólcie pokazać mi jak bardzo potrafię kochać - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Gie�da zwierz�t - Jestem Zuzia, jeszcze pare miesi�cy temu mieszka�a Pozw�lcie pokaza� mi jak bardzo potrafi� kocha� Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� ogłoszenia drobne > ojej.pl Pozwólcie pokazać mi jak bardzo potrafię kochać : robkowa : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Anonse, Og�oszenia, Darmowe Anonse, Praca, Og�oszenia zwierz�ta na niektórych trzeba czekać na aktywację dodałam nowy tekst,tytuł i zdjęcia, jedno zostawiłam stare gdzie jest cała sylwetka Quote
robkowa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 dogo szwankuje, najpierw nie chciały mi się wkleić strony, chciałam przeedytować pierwszy post to wszystkie mi się wkleiły:shake: ronja niektóre strony ogłoszeniowe mamy wpólne, np. na eoferty umieściłaś sunię na beaucerony, ja dałam ją na mieszańce niestety pozostałych nie byłam w stanie sprawdzić-zajełoby mi to dobre pół dnia,tam gdzie miałam jej ogłoszenia zostawiłam idę wg listy na niektórych tekst musiałam skrócić-jest ograniczona liczba znaków i trzymam kciuki, w końcu musi się udać:kciuki: Quote
ronja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 "List od Zuzi" alegratka.pl (kat. owczarki) zgubiono.pl mojpupil.pl (nie mogłam dodać już kolejnego ogłoszenia, bo można mieć tylko 3 w danej rasie, więc tam są tylko stare ogłoszenia) gumtree.pl gieldaogloszen.pl bono-polska eoferty.com.pl Quote
ronja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Lara napisał(a):Ronju, widze, ze wlasnie obie robimy Zuzi ogloszenia :loveu: Kochana, a pozmienialabys zdjecia Zuzi na te swiezsze i ladniejsze? :lol: bo na tych z poczatku pobytu u Gajowej to Zuzia jest taka smutna sierotka :-( jutro pozamieniam i zrobię resztę ogłoszeń Quote
*Gajowa* Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jakie fajne foty Zuzi ! Nareszcie normalnie wyprostowana sylwetka, uszy postawione :lol:, piłeczka "dodaje Zuzi skrzydeł" ;). Teraz musi ją domek zauważyć, zaciskam kciuki :thumbs:. Quote
robkowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Zuzia jak modeleczka wygląda, jak zwykle zresztą:loveu: na mój pupil jest: Gie�da zwierz�t - Labradory Retrievery biszkoptowe, doskona�ej mocn na tej stronie jest na owczarkach francuskich Quote
robkowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 nie mam pojęcia czemu wyświetla się w tytule labradory:roll: ale Zuzia jest w dziale owczarków Quote
funia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Piękne Allegro ,łezka mi popłynęła .A nawet więcej niż jedna .Moja Zuzieńko znajdz człowieka ,który zasłuży na Ciebie !!!! Quote
robkowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 czy teraz się wyświetla u Was np na stronie mój pupil ogłoszenie? tak się zastanawiam-bo ja wchodzę odrazu przez mój profil, że nie muszę wpisywać hasła za każdym razem na swoim komputerze a na innym może się nie pokazuje? Quote
robkowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 na tym linku co powyżej wklejałam, na tej stronie jest tylko jedno zdjęcie i krótki opis bo tyle tylko można, na innych wklejałam 2-3 nowe z pysiem z bliska i to jedno stare bo widać na nim sunię w całej okazałości a to też ważne Quote
robkowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 na pupilu zmieniłam na to nowsze z piłeczką - tam gdzie było jedno zdjęcie, w pozostałych zostawię stare-to w pełnej okazałości bo z bliska są te nowsze ciężko mi się posty wklejają, ucina mi treść, kilka razy muszę próbować Quote
*Gajowa* Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zuzia parę godzin szalała dziś na śniegu z Korą... szkoda, że nie mogłam zrobić im zdjęć. Quote
funia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Boze ,ale dlaczego nikt jej nie chce :placz:przecież to chodzący ideał:shake: Quote
*Gajowa* Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 funia napisał(a):Boze ,ale dlaczego nikt jej nie chce :placz:przecież to chodzący ideał:shake: Zupełnie tego nie rozumiem :shake:... Quote
robkowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 funia napisał(a):Boze ,ale dlaczego nikt jej nie chce :placz:przecież to chodzący ideał:shake: jest perfekcyjna:loveu: też zajrzałam z nadzieją:-( Quote
*Gajowa* Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zuzia jest niesamowita ze swoim apetytem :lol: przyuważyłam ją jak wykopuje i zjada ślimaki ze skorupkami, orzechy włoskie upuszczone przez wiewiórki też chrupie . Odkryłam, że bardzo lubi warzywa i owoce... codziennie dostaje do chrupania surową marchewkę . Quote
Recommended Posts