Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może faktycznie jakiś wyciskacz by się przydał, Zuzia tak długo czeka na dom:-(

jak ronja ogłosiła sunię to ja już nie powielałam ogłoszeń, choć na niektórych moje są jeszcze aktualne, szkoda że nieskuteczne:roll:

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem Zuzia,jeszcze pare miesięcy temu mieszkałam schronisku.Cierpiałam bardzo ,byłam gryziona ,głodna i chora.A le nie to było najgorsze,ja nawet nie mogłam podejść do siatki ,zeby ktoś mógł mnie pogłaskać i chociaż sie do mnie odezwać .Każdy mój ruch nawet głową powodował ,ze moje współtowarzyszki rzucały sie na mnie i dotkliwie gryzły.

A tak bardzo chciałam tym wszystkim ludziom powiedziec ,jestem tutaj będe was kochać tylko zabierzcie mnie z tego miejsca,ale oni odchodzili a ja zostawałam i z dnia na dzień poddawałam się...
Mijały kolejne miesiace ,załamalam się nie wychodziłam już z boksu leżałam pod ścianą i zrozumiałam ,ze nigdy nikt mnie nie pokocha .

A jednak wypatrzyła mnie wolontariuszka ,kóra musiała zauważyć ze całkowicie sie poddałam .Jej ręce głaskały i przytulały a ja byłam jak w niebie wtedy zrozumiałam ze już mnie tu nie zostawi.

W listopadzie byłam już w domu tymczasowym u cudownej osoby ,dzięki której uwierzyłam w ludzi i oni odkryli jaka jestem fajna.Niestety mój czas w tym domu się kończy ......
Zuzia to sunia w wieku ok 5 lat.Jest wysterylizowana.Jest wspaniałą łagodna sunią .dogaduje się z innymi psami ,jest bardzo delikatna dla dzieci .Zuzia pokocha Cie miłością wielka czy ,czy zechcesz jej odwzajemnić to uczucie?

Posted

Lara napisał(a):
Lzy wyciska, oj wyciska :-( nawet nie chce myslec, ze tak kiedys bylo... :shake:
Dzieki Funiu!

Magda gdzie wstawilas ogloszenia? Pozmieniasz tekst i dasz nowe zdjecia? :loveu:
Ronju, czy Ciebie moge prosic o to samo? :loveu: A ja wstawie ogloszenia wszedzie tam gdzie jeszcze nie ma i zmienie allegro :p

jutro porobię nowe ogłoszenia z nowym tekstem, muszę go trochę przyciąc, bo w niektórych ogloszeniach jest limit znaków. im więcej ogłoszeń, tym lepiej!!!

Posted

dogo szwankuje, najpierw nie chciały mi się wkleić strony,
chciałam przeedytować pierwszy post to wszystkie mi się wkleiły:shake:

ronja niektóre strony ogłoszeniowe mamy wpólne, np. na eoferty umieściłaś sunię na beaucerony, ja dałam ją na mieszańce

niestety pozostałych nie byłam w stanie sprawdzić-zajełoby mi to dobre pół dnia,tam gdzie miałam jej ogłoszenia zostawiłam
idę wg listy

na niektórych tekst musiałam skrócić-jest ograniczona liczba znaków

i trzymam kciuki, w końcu musi się udać:kciuki:

Posted

"List od Zuzi"

alegratka.pl (kat. owczarki)
zgubiono.pl
mojpupil.pl (nie mogłam dodać już kolejnego ogłoszenia, bo można mieć tylko 3 w danej rasie, więc tam są tylko stare ogłoszenia)
gumtree.pl
gieldaogloszen.pl
bono-polska
eoferty.com.pl

Posted

Lara napisał(a):
Ronju, widze, ze wlasnie obie robimy Zuzi ogloszenia :loveu: Kochana, a pozmienialabys zdjecia Zuzi na te swiezsze i ladniejsze? :lol: bo na tych z poczatku pobytu u Gajowej to Zuzia jest taka smutna sierotka :-(

jutro pozamieniam i zrobię resztę ogłoszeń

Posted

Jakie fajne foty Zuzi ! Nareszcie normalnie wyprostowana sylwetka, uszy postawione :lol:, piłeczka "dodaje Zuzi skrzydeł" ;).
Teraz musi ją domek zauważyć, zaciskam kciuki :thumbs:.

Posted

czy teraz się wyświetla u Was np na stronie mój pupil ogłoszenie?
tak się zastanawiam-bo ja wchodzę odrazu przez mój profil, że nie muszę wpisywać hasła za każdym razem na swoim komputerze a na innym może się nie pokazuje?

Posted

na tym linku co powyżej wklejałam,
na tej stronie jest tylko jedno zdjęcie i krótki opis bo tyle tylko można,
na innych wklejałam 2-3 nowe z pysiem z bliska i to jedno stare bo widać na nim sunię w całej okazałości a to też ważne

Posted

na pupilu zmieniłam na to nowsze z piłeczką - tam gdzie było jedno zdjęcie,
w pozostałych zostawię stare-to w pełnej okazałości bo z bliska są te nowsze

ciężko mi się posty wklejają, ucina mi treść, kilka razy muszę próbować

Posted

Zuzia jest niesamowita ze swoim apetytem :lol: przyuważyłam ją jak wykopuje i zjada ślimaki ze skorupkami, orzechy włoskie upuszczone przez wiewiórki też chrupie . Odkryłam, że bardzo lubi warzywa i owoce... codziennie dostaje do chrupania surową marchewkę .