Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, jeszcze raz wam dziękuję za wyręczenie w ogłoszeniach.
Dzisiaj zabieram się za ogłoszonka dla Pchełki, Marleya i Bony, ich wątki możecie zobaczyć na głównym elbląskim :)
Bardzo mi pomogłyście !

Posted

Byłam dziś u Nany - ona jest wyjątkowa naprawdę. Nie dość, że ma super charakter i super wygląd, to strasznie dba o siebie, zawsze jest nienagannie czysta !

Posted

hop niuńka :) nie chcę robić żadnej nadziei ani nic takiego i chciałam tylko zapytać czy wiadomo jak znosi podróż autem, czy jest szczekliwa oraz czy wiadomo może jak z zachowaniem czystości w domku?? Pcha się na kolana czy jest bardziej obok?? Można poprosić więcej fotek Nany?? Jakiej jest wielkości?? Jak w stosunku do samców?? Sprawa jest taka że najpewniej za około rok, dwa wezmę ślub i przeprowadzę się do teściów (muszą się zgodzić na posiadanie psiaka a teraz mają swojego chyba jedenastoletniego samca pekińczyka) Proszę nie odbierzcie tego jako robienie nadziei... Ja się muszę poważnie zastanowić nad posiadaniem psiaka i przedyskutować to z rodzinką :( Nana jest po prostu cudowna :) będzie mi łatwiej jak będę wiedziała o niej więcej... Nie ponaglajcie mnie z jakimiś deklaracjami i w razie jakby był domek to niech jedzie :) na razie dyskutujemy z rodzicami na temat ślubu więc nie chcę od razu im psa na kark rzucać bo chyba mnie facet od razu rzuci :) sorki za chaos w tej wypowiedzi :)

Posted

słusznie decyzja musi byc przemyslana
Niestety ja wiem o niej niewiele , tylko ja tu promuje , ona w schronisku jest wiec na czesc z tych pytan bedzie ciezko odpowiedziec , ale poczkeajmy az wypowie sie Rybcia

Posted

jasne :) będę czekać i zaglądać tu co jakiś czas, bo zresztą jak widać, jestem nowa na dogo :) niunia jest słodka ale szkoda że jej urok osobisty nie wystarczy, żeby ją przygarnąć muszę przebrnąć przez kilka osób i upewnić się, że nie zmienią zdania bo inaczej, jak już byłaby u mnie a nie zgodziliby się to... musiałabym rzucić faceta i zostać w domku z psem :eviltong: